10388394491291745162.jpg

Off/Warez Topik, erre klikk.size

Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass

Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!

TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs

CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
  • CroftManor
    Manhuntban nem elsőre enged respawolni, csak kb 2. 3. leütés után. Amúgy találtam egy új tehetséges playert. :) Manhuntban egy rugóra jár az agyunk, ha valakit leütök, ő már jön és felváltva stunnolunk, mint a videómban. Nem is értem egyesek mi a francot gondolnak, szét szórodnak a pályán ahelyett, hogy összefognának. Vicces hogy amikor mi 4en vagyunk, ők meg hárman és nem bírunk el velük, csak azért mert mindenki rohan elbújni valahová.

Egyébként már egy csomószor előfordult velem, hogy mikor kiírja hogy: escape from your hunters, akkor ugye értelemszerűen préda profilt állítasz be, csak néha jön a szívás, mikor elkezdődik a mecs és jön a kiírás: Find and kill your target! Na mondom ez fasza, mert védekező profilt állítottam be, ergó mérgezés kizárva. Veletek nem fordult még elő ilyen?