Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
kkn #6927 Meglett az a hidas küldetés. Háromszor futottam neki, az első végén sikerült olyat csinálni, hogy beszámolta. Amúgy nem tudom, nekem nem megy. Amikor lassít, és nyomom a balt, és nyomom a másik felé, addig amikor kiér belőle rittig hátbaszúrnak. Meg továbbra is csak addig ér valamit ez a bal nyomva tartás, amíg így golyót lő. Utána már a karddal nem csinál semmit. Most akkor kell nyomni, amikor lassít? Ha simán leszúr valakit, akkor normális, hogy arra csak balettozik, de nem támad?
Egyáltalán, vagy egy rész, amikor megszúrni nem tudom őket, hiába rúgok, miegymás. Akkor hogy a fenébe öljek meg egymás után ötöt, ha mindig védekeznek.
Meg beakad, egyszer fél percig csak hátrált, semmire nem reagált. Később megragadott egy őr, és csak vitt, én meg nem tudtam szabadulni ( azt is most tanultam meg, hogyan kell ). Nagy nehezen a falhoz beszorulva megvágtak, akkor elengedett.
Nincsen ehhez csalás, egy nyomorult feladat a vagy 200 guild-ből, de nekem lehetetlen.