Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
kkn #6925 A tréningben már néha összejött, de igazából még nem tudatos. Persze azt nem számolja. Az utcán meg nem jön össze sehogy. Hiába nyomom a gyilkolás közben a gombot, ráadásul mindig elhagyom a kardot valamiért, amíg nyomva tartom a gombot. M
eg a küzdelemben is sokszor hátbaszúrtak közben. Ennyire kihegyezni, hogy mikor nyomjuk a gombot, meg gondolom el is kell engedni, mert, ha nyomva tartom, sokszor csak megy felemelt fegyverrel, és semmi. A dupla tőrrel meg sehogyan, én nem tudom ti milyen reflexekkel, vagy ilyesmivel vagytok megáldva, hogy így megy.
Kissé túl van ez az egész komplikálva. Ha nem ezzel kel és fekszik az ember, nem jön ki. Nekem még kettő is nehezen jön össze egymás után, nemhogy öt, és akkor abból tizet megcsinálni...
Hanyadik memóriában van hasonló, amikor szökünk az Angyalvárból a nővel, és a hídon egy halom katonával küzdünk? Ott esetleg összejönne néhányszor annyi katonából. A rendesben nehéz öt katonát harcban összehozni. De a dárdásokon meg mindig fennakadok, azokat megölni is alig tudom, nemhogy zsinórban.