Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
kkn #6886 Sehogy, le vannak írva a billentyűk, azokatr nyomogatom, de nekem nem nagyon az jön ki, ami kell. Ha kijön, sem tudom, hogyan, csak átmentem rajtuk, ha engedte, de az esetek 70%-ában nem azt csinálta, ami ott kellene. Így ez a counter is vagy be szokott jönni, vagy nem. Néha egész jól megcsinálja, máskor meg csak szívok, mert nem értem pontosan, mikor melyikre melyiket. Mert ahogyan én értem, úgy nem azt csinálja. Az első részt emiatt nem is tudtam megcsinálni, nem volt annyi életem, amennyit bénáztam. Ott a végén a temetőben mindig kinyírtak, és nem jutottam tovább.
Szóval kicsit bővebben, üres kéz, és rögzíteni kell a célpontot, nem csak simán várni a támadást? Milyen másikat nyomom? Nekem pont ezek kellenek.