7978
Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
Hoz_Hun #6890 Ja azt nem tudom én az OvarAll-t néztem :). Azaz, összesítve mindent és ez nagyon szép eredmény. Az ilyen rész idők nem annyira komolyak. Nézd meg pl a best kill ratio (vagy valami ilyesmi). Ki az első. Az, aki kb 2 perce kezdte a játékot.
Szóval az összesítettet érdemes nézni mert az mutatja meg az igazi tudást szerintem. -
xido #6889 na ezzel meg az a gond,hogy kontrollerrel játszom,nem is tudnám elmondani a billentyű kiosztást.. -
xido #6888 tyűha..templar grading-ben 28429. vagyok,all time scores-ban meg 29963. -
lolhunter #6887 Tessék itt van.CSak szöveggel.Hustlin' - Rick Ross -
kkn #6886 Sehogy, le vannak írva a billentyűk, azokatr nyomogatom, de nekem nem nagyon az jön ki, ami kell. Ha kijön, sem tudom, hogyan, csak átmentem rajtuk, ha engedte, de az esetek 70%-ában nem azt csinálta, ami ott kellene. Így ez a counter is vagy be szokott jönni, vagy nem. Néha egész jól megcsinálja, máskor meg csak szívok, mert nem értem pontosan, mikor melyikre melyiket. Mert ahogyan én értem, úgy nem azt csinálja. Az első részt emiatt nem is tudtam megcsinálni, nem volt annyi életem, amennyit bénáztam. Ott a végén a temetőben mindig kinyírtak, és nem jutottam tovább.
Szóval kicsit bővebben, üres kéz, és rögzíteni kell a célpontot, nem csak simán várni a támadást? Milyen másikat nyomom? Nekem pont ezek kellenek. -
#6885 Nem tudja vki mi lehet ennek a számnak a címe? Az új vidimhez kéne -
#6884 ...de valamelyik módban a 25. vagyok. :) -
Hoz_Hun #6883 Haha. 37.-ik, nem kellett sokat görgetni. -
xido #6882 van türelmed görgetni:)
én egy helyütt látok táblázatot,de ott van vagy 3500 oldal:) -
Hoz_Hun #6881 Névre keresni én sem tudok. Croftot azért találtam meg mert a top 10-ből elkezdtem lefele tekerni míg meg nem láttam a nevét. Pl azt nem tudom, hogy DeadlySpirit hányadik. Pedig végre már a Friendsek között is bennt van. Amúgy úgy saccollom, hogy olyan 1000 körül lehet. Minden egyébb pontszámban kb fele a Crofténak és kb 2x annyi mint nekem tehát kb közép tájon lehet a ranglistán. -
xido #6880 ranglistán nem tudok névre keresni,igaz?
át kéne nyálaznom,hol lehetek?
vagy eleve rossz oldalon nézem?:) -
Hoz_Hun #6879 Viszont DeadlySpirittel jót nyomtunk tegnap. :D
Pont az egyik kedvenc pályán (Siera vagy hogy hívják) mentünk. Sikerült kétszer megmérgeznem,.. igazándiból 3x, de egyszer kinyírták mikor mérgezett volt.
A második kör is jó volt. Mindkétszer nyert, te a második én meg a harmadik. :)
Szerencsére addigra rendeződött (nagyjából) ez a net megszakadás dolog. Többször a LIVE-ról is levágott. Amúgy ilyen nem szokott lenni. Tegnap szarakodot a net. -
Hoz_Hun #6878 Az elméletet értem a gyakorlattal van a problémám. :) -
Hoz_Hun #6877 Tegnap jól felhúztam magam Assassinaten. Nem szabad nekem azzal játszani már látom. Vagy csak keveset.
Megnéztem a ranglistát és valóban ott figyelsz a 37. helyen. Én meg a 2601. vagyok. :))
Azt még mindig nem értem, hogy nem hat rád a smoke bombom. Másoknál működik. Pedig általában jól időzítek. -
#6876 Keres, lockol, nyakonszúrja, örül, reménykedik hogy más nem lockolja be. \o/ :D -
Hoz_Hun #6875 Hogy mi? Hát én nem látok benne semmit.
De én nem vágom ezt az egész Assassinate dolgot. :/ -
#6874 Ezt érdemes megnézni: Lightning Jackal Lehet belőle tanulni.
Ha jól vettem ki a jelenetekből, mikor őt akarnák stunnolni, elengedi a lockot, így nem tudják őt leütni és mire őt belockolják, addig ő leüti a másikat :D jó taktika. -
xido #6873 hát hogy tanultad meg a counter-ezést édes fiam?:)
üres kéz kiválaszt...célpontra nyom...attack-ot látsz,akkor csapdos ha nyomod...tartsd nyomva a másikat,attack átvált disarm-ra,aztán nyomod neki,mikor neked ugrik éppen.. -
kkn #6872 Próbálok én mindent, de most is elhasználtam 15 medicinát, és végül a T-vel kellett kihúzni magamat.Ha csak simán nyomom az üres kezet, csak kapdos. Ha megrúgom, akkor elkapja, és ellöki. Ha védekezek, és úgy nyomom, akkor csak kalimpál, de nem szedi ki a fegyvert. Ha támadok, akkor az hárít.
Nem értem, az ilyenben mindig bénázok. Most mit kell egyszerre nyomni, ha el akarom tőle venni a fegyvert az üres kézen kívül? -
kkn #6871 Ezen túl vagyok, minden térkép, megvan, minden festmény megvan, minden láda megvan. Jelenleg már új missziók sem jelennek meg a contract pontokon, és a főnökök, Volpe, meg a többiek sem adnak új feladatot. Úgyhogy nyomom a széria, időrabló küldiket, amiket az embereim csinálnak, én meg a küldöncökre vadászok, meg próbálkozok, hátha sikerül valamelyiket a listáról kihúzni. -
xido #6870 art merchantnál vedd meg az összes térképet amit lehet,sok láda van,sokban van ami kellhet -
xido #6869 ha nem adja,elugrik mert köcsög,rúgd tökön:) -
xido #6868 üres kéznél counter helyett disarm jelenik meg..a menet ugyanaz... -
kkn #6867 Ja, meg hogyan kell elvenni PC-n a fegyvert? Az az egyik hiányzó a listákból, de már jópár küzdelemben próbálkozok üres kézzel mindenféle kombókkal, de nem veszi el a cuccot tőle. -
kkn #6866 Offline játszok, nem tudok invesztálni. Csak ücsörög a tarsolyban már másfél milla. A bér-assassin melókban az embereimnek meg sorra olyan tárgyakat ad, amik nem kellenek, meg már megvannak.
Most nézem, ez a piros lakatos ürge nem tolvaj, hanem küldönc? De nála sincs az a cucc, ami kellene, pedig már jópár megvan.
Ha az elején értem, hogy be kell cserélni egyes cuccokat, és meg kell őrizni, akkor már régesrég meglenne minden kérés, mert eladtam őket, és nem értettem, miért nullázódik le, ha egyszer megvehette, hehehe.... Most meg kettő hátravan, mert 1 nutmeg nem akad, nemhogy 3.
Az is feltűnt, hogy egyes videókban a katakombákban üres ládák vannak. Tehát hiába megyek azokhoz vissza, nem tudok a ládákból új cuccokat szerezni, mert már kiürítettem azokat? -
xido #6865 Invesztálni kell a boltokba,bizonyos összegek után kaphatsz olyan cuccot,ami épp kell shop quest-hez!!..csak hát ez nagyon sok invesztálást jelent,boltonként..szó szerint..1 dokival nem szálltál be az összes dokinál pl,mindet végig kell fizetni...időigényes rendesen:)
újrajátszások nem befolyásolják a vége utáni részt,csak a 100% eléréséhez tesznek hozzá..én is rengeteg mindent nem csináltam,amik ilyen achievmentekhez jók,poénból..pl soha életemben nem dobtam messze füstbombát vagy lándzsát,pedig állítólag lehet:) -
kkn #6864 Amúgy hány küldetés van a bér-assassinoknak. Most járok 95-nél, de nem akarnak elfogyni.
Meg mire kiderült nemrég, hogy a bolt kérdésekhez cserélni kell, nem azokat eladni nekik, pár kéréshez nem kapok sehol olyan cuccot. Hiába vadászom a tolvajt, küldöm a segédeket, azt a pár tételt nem adja ki sehol. Martalócok nem törnek már rám, ne is várjam, ha végigvittem?
Ugyanígy a küldetések a kurtizánoknál, meg a többieknél a palatáblán. A központi kész van, a kurváknál egy van hátra, de már nincsen ellenséges torony. Ha visszamegyek a DNA-ban, akkor meg elveszne a végigjátszás? Vagy, ha ott megcsinálom, beszámolja a végénél?
Vagy csak az elejéről kezdve lehet ezt feloldani?
Bár jópárat nem is értek, mert a fordítóval sem tudom, mi lenne az. Magyarul meg nem találom ezeket. -
kkn #6863 Addig OK, csak mintha azokból akarták volna kirakni. Mint az Iwiven, meg ilyen helyen, amikor a tinik más írásmódok karakterkészleteiből cirkalmazzák ki a nevüket. Mégha abban nincs is olyan, valami hasonlóval töltik ki. Persze lehet, hogy ez csak ilyen Rorschach tesztként ugrott be. -
#6862 Ja ez nem hülyeség :D
Kösz! -
xido #6861 szerintem az olvasója halódik,nekem is van,hogy x lemezre szarik,pörgeti,aztán még ki is akad,másikat meg csodálatosan viszi,írja,mindent.. -
xido #6860 azt mondod,laptopra feltelepült..akkor annak az olvasója viszi,tehát másolni is tudja 1:1 a gépre.. -
xido #6859 az u betű ne tévesszen meg,hivatalos arab írásjelek:) -
#6858 Hát egy próbát megér. épp most mondom neki skype-on, de az is lehet hogy onnan se tudja átmásolni -
kkn #6857 Nekem olyan, mintha az Ubisoft lenne arab , vagy ilyesmi írásjelekké torzítva. Legalábbis az elejéig. Nm tudom, mi a hivatalos cégnév, mivé lehetne a végét kirakni. Ne csak egy bevezető izé volt az 1-hez? -
xido #6856 de hülyék vagyunk baszod:))
másold fel amit tudsz..aztán másold a laptopra az elakadós filet és vidd át pendrive-n..aztán telepítsd gépről:) -
#6855 Jó de a gond még mindig az hogy a géppel van gond, mivel a laptop-ra fel tudta tenni :S -
xido #6854 hát..töröl minden ami vele kapcsolatos,de alaposan,maradék mappa,ubilauncher,ubimappa...valami proper virágbolti leszed,nem crackel,felugró ablaknál cdkulcs élesít... -
#6853 Mármint már a másolásnál akad ki annál a fájlnál -
#6852 Az se megy, ugyanott áll meg.
Egyéb ötletek? -
xido #6851 majdcsak a végére ér,mire kijön az 1.5:))