Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
kkn #6866 Offline játszok, nem tudok invesztálni. Csak ücsörög a tarsolyban már másfél milla. A bér-assassin melókban az embereimnek meg sorra olyan tárgyakat ad, amik nem kellenek, meg már megvannak.
Most nézem, ez a piros lakatos ürge nem tolvaj, hanem küldönc? De nála sincs az a cucc, ami kellene, pedig már jópár megvan.
Ha az elején értem, hogy be kell cserélni egyes cuccokat, és meg kell őrizni, akkor már régesrég meglenne minden kérés, mert eladtam őket, és nem értettem, miért nullázódik le, ha egyszer megvehette, hehehe.... Most meg kettő hátravan, mert 1 nutmeg nem akad, nemhogy 3.
Az is feltűnt, hogy egyes videókban a katakombákban üres ládák vannak. Tehát hiába megyek azokhoz vissza, nem tudok a ládákból új cuccokat szerezni, mert már kiürítettem azokat?