10388394491291745162.jpg

Off/Warez Topik, erre klikk.size

Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass

Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!

TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs

CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
  • Gary
    Assassinate-ben a lock-ot észre lehet venni a pirosodásról, de az csak egy rövid ideig marad meg, ugye? Mármint a célpontnak a "visszajelzés" arról, hogy lock-olva van. Volt olyan eset is, hogy nekem nem jelzett vissza, hogy lock-oltak mégis egy padról fölállva befejelzte a mészárlást. Igaz, hogy előtte én végeztem egy másikkal, aki előttem végzett egy másikkal, aki... :Ð

Korábban már mások is belefutottak abba, hogy a célpontjuk folyton elugrált előlük. Na én ennek szemtanúja voltam Wanted-ban. Két karakter keringett egymás körül és próbálták ölni/leütni a másikat, de csak ugráltak egymás elől. Sajnos egyik sem volt célpontom, így rövid nézelődés után ott hagytam őket. Külső szemlélőként, elég mókás szituáció volt.