Assassin's Creed: Brotherhood
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Érdekes hogy a lényegi részhez egyik zseni sem szólt hozzá, hogy hogyan lehet a kijelölt célpontok között váltogatni, ha lehet egyáltalán. Ha pedig nem, miért nem. Érdekelne hogy te singleben hogyan szeded le például crossbowal vagy pisztollyal egy ötfõs, szorosan egymás mellett álló bandából a megfelelõ személyt. Például hogyan választod ki a Brogia Tower Captaint a testõrsége közül.
Szóval, várom az érdemi válaszodat. Gondolom, ha neked ennyire nem okoz gondot mást trollnak bélyegezni, akkor értelmesen válaszolni is tudsz a játékkal kapcsolatban feltett kérdésekre. Vagy tévedek?
másik amit nem értek,telerakják osonkodós undetected küldetésekkel,de egy görnyedve osonás,egy falhoz lapulás már miért is lenne benne,legyél észrevétlen,hogy csak az ember képébe tudsz besétálni a sarkon😊
ettõl függetlenül fan vagyok,csak utóbbi 2 órában ennyit nem anyáztam single küldetéseken
nem nehéz,csak viszonylag késõn lesz elérhetõ
Ötlet?
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
bgaborral meg ne foglalkozz õ mindenhol csak fikázni tud! Hivatásos Troll!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Aki neked egyébként meg elhisz valamit az se normális! Én eddig még bárhol láttalak írni, mindenhol trollkodtál!
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Egyébként nem tudom te mivel játszol, de egy rossz szavunk sem lehet a harcrendszerre. Egyszerûen nem tudsz játszani vele.. Nincs ezzel baj, nem a te játékod, elõfordul. Gyakorolj, tanuld meg, érezz rá, vagy játssz mással. Nekem sosem volt hasonló problémám, pedig kétszer is végigjátszottam.
[merlinw.org]
Megyek kicsinálni a Borgia toronyt védõ tisztet, egy lovon pofázik az embereinek, akik körülötte állnak. Ugyebár, távolról (értsd: 5 méter)becélozni nem lehet, mert az istennek se fog rállni a cél. Marad az, hogy odarohanok hozzá, és 'assasinate'-et, nyomok, lerántja a lóról és ledöfi(nesze neked assassin program, bazdmeg). Már ha azt csinálná, amit mondok neki. De nem, tízbõl kilenszer Ezió a fõfasz helyett autolockol valamelyik közeli õrre a hárommillió közül, mire fõfasz elllovagol a lovavával, gratulálunk, egy nap múlva újra próbálkozhatsz. Addig is vívjál meg a hárommillió õrrel, a nagy semmiért.
Hogy lehet az, hogy kiadtak három részt, és a harcrendszere és az irányítása még mindíg egy nagy nulla a játéknak? Ilyen hiba hogy nem lehet rendesen kijelölni a célszemélyt, hanem találomra áll rá bárkire? Meg hogy ha olyanja van, magától kijelöl véletleszerûen egy noname õrt, és Ezio harcba száll vele, amikor a játékos éppen menekülni próbálna minden áron. Mi ez a szar?
Bezzeg multiplayer mód, meg öcsívmentek, meg a többi szar az belekerült, éppen csak a leglényegesebb kezelési hibák maradtak kijavítatlanok(már az elsõ rész óta). Komolyan, aki ezért pénz ad, az nem normális.
Per Aspera Ad Inferi.
azt tudom, hogy hetente, de mikor? ahogy a hét véget ér?
Per Aspera Ad Inferi.
tökre ugyan az mint singleben, arrébb ugrik vmi irányba a kijelölés tömegben.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
úgy tûnik le lett nullázva a heti meccs, de olyan, mintha sehova se haladtam volna a ranglistán.
Per Aspera Ad Inferi.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!