Assassin's Creed: Brotherhood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Persze, ha valaki felhívja a figyelmet a játék hibáira, az hivatásos troll.

Érdekes hogy a lényegi részhez egyik zseni sem szólt hozzá, hogy hogyan lehet a kijelölt célpontok között váltogatni, ha lehet egyáltalán. Ha pedig nem, miért nem. Érdekelne hogy te singleben hogyan szeded le például crossbowal vagy pisztollyal egy ötfõs, szorosan egymás mellett álló bandából a megfelelõ személyt. Például hogyan választod ki a Brogia Tower Captaint a testõrsége közül.

Szóval, várom az érdemi válaszodat. Gondolom, ha neked ennyire nem okoz gondot mást trollnak bélyegezni, akkor értelmesen válaszolni is tudsz a játékkal kapcsolatban feltett kérdésekre. Vagy tévedek?

rémlik,jaja..

másik amit nem értek,telerakják osonkodós undetected küldetésekkel,de egy görnyedve osonás,egy falhoz lapulás már miért is lenne benne,legyél észrevétlen,hogy csak az ember képébe tudsz besétálni a sarkon😊
Atkamon
Én is ezt írtam múltkor, engem is iszonyíúan irritál ez a 100% sync dolog.

rájöttem gyerekek,hogy pont a szabad megoldások élményét cseszték el ezekkel a 100% szinkronizációs baromságokkal,hogy így vagy úgy csináld meg,különben béna játékos vagy...

ettõl függetlenül fan vagyok,csak utóbbi 2 órában ennyit nem anyáztam single küldetéseken
hogy én de behányok ezektõl az idõre fuss a tetõn dolgoktól,köcsög helyeken a pontok,istennek se oda ugrik ahova akarom és még az õröket se takarítja el arra a kis idõre a tetõrõl,hagy nyilazzanak le mászás közben..<#mf1>
azért tetszik a videó neve..legnehezebb kilátó
nem nehéz,csak viszonylag késõn lesz elérhetõ
MerlinW
Játszd tovább a fõszálat, és majd feloldódik.

[merlinw.org]

Prince23
Illetve van még 3 torony-viewpont, de azok is megközelíthetetlenek, gondolom fel kell oldani elõbb ezt az Aqua hard pontot(biztos ez az egyik fõ ellenörzési pontja a játéknak), amit lentebb linkeltem. -gondolom 2x 😄

Prince23
Ezt a viewpointot nem tudom megmászni. Mindent megmásztam már, és már csak ez van. megyek az építészhez, hogy legyen híd, de követeli, hogy a borgia trnyot semlegesítsem. na de nem tudok oda elmenni az a gond. Mivel ugye meg kell másznom ezt az Aquaduo viewpontot.

Ötlet?

CroftManor
Én sem 😊

Nothing is True, Everything is Permitted

Vállalom! Nem vagyok normális! <#bohoc>

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Életben se egyszerû szemmel követni egy adott személyt egy tömegben...

bgaborral meg ne foglalkozz õ mindenhol csak fikázni tud! Hivatásos Troll!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ne etesd a Trollt!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Hát nem tudom te hogy csinálod, de én elég pontosan le tudtam mindenkit gyilkolni!

Aki neked egyébként meg elhisz valamit az se normális! Én eddig még bárhol láttalak írni, mindenhol trollkodtál!

Kongy
A kijelölés a single-ben teljesen rendben van, de a multiban tényleg van olyan, hogy más NPC-t jelöl ki a célpont helyett, pl ha tömegben megy az illetõ, bár ez felfogható nehezítésként is.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Köszönjük Emese. elõször is, az ACB rengeteget fejlõdött az AC 1 óta, harcrendszer tekintetében is, másodszor vegyél vissza magadból, meg a káromkodásokból, és rendben is vagyunk.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

MerlinW
Ez egy ilyen szar játék. Rá is van írva a dobozára: SZAR. Ez van, ennyi.

Egyébként nem tudom te mivel játszol, de egy rossz szavunk sem lehet a harcrendszerre. Egyszerûen nem tudsz játszani vele.. Nincs ezzel baj, nem a te játékod, elõfordul. Gyakorolj, tanuld meg, érezz rá, vagy játssz mással. Nekem sosem volt hasonló problémám, pedig kétszer is végigjátszottam.

[merlinw.org]

Haha, tényleg kurva jó egy játék lett ez.

Megyek kicsinálni a Borgia toronyt védõ tisztet, egy lovon pofázik az embereinek, akik körülötte állnak. Ugyebár, távolról (értsd: 5 méter)becélozni nem lehet, mert az istennek se fog rállni a cél. Marad az, hogy odarohanok hozzá, és 'assasinate'-et, nyomok, lerántja a lóról és ledöfi(nesze neked assassin program, bazdmeg). Már ha azt csinálná, amit mondok neki. De nem, tízbõl kilenszer Ezió a fõfasz helyett autolockol valamelyik közeli õrre a hárommillió közül, mire fõfasz elllovagol a lovavával, gratulálunk, egy nap múlva újra próbálkozhatsz. Addig is vívjál meg a hárommillió õrrel, a nagy semmiért.

Hogy lehet az, hogy kiadtak három részt, és a harcrendszere és az irányítása még mindíg egy nagy nulla a játéknak? Ilyen hiba hogy nem lehet rendesen kijelölni a célszemélyt, hanem találomra áll rá bárkire? Meg hogy ha olyanja van, magától kijelöl véletleszerûen egy noname õrt, és Ezio harcba száll vele, amikor a játékos éppen menekülni próbálna minden áron. Mi ez a szar?

Bezzeg multiplayer mód, meg öcsívmentek, meg a többi szar az belekerült, éppen csak a leglényegesebb kezelési hibák maradtak kijavítatlanok(már az elsõ rész óta). Komolyan, aki ezért pénz ad, az nem normális.

Hát mert azzal célzod be az embereket. Hogyan merényelsz le valakit távolról íjpuskával/pisztollyal/késsel/méregkéssel, ha egyszer nem tudod kijelölni? Egy bérgyilkosos játéknál ez elég kiugró probléma, különösen az õrei sûrûjében mászkáló cészemélyek esetében. És igen, singlere gondoltam. Sajnos hiába tartom lenyomva a target gombot, nem lehet váltogatni a célpontok között. Hogy lehet hogy ezt a kapitális hibár UBIéknak három rész alatt sem sikerült észlelniük és kijavítaniuk?

Atkamon
Ja, multira gondoltál?

Atkamon
Ööh, nem igazán lehet szerintem. De amúgy minek kijelölést használni, én single-ben sosem használom.

Hú, most olvasom a #6088-at, lehet hogy sierült ugyanarra rákéreznem?

Melyik gombal lehet a kijelölt célszemélyek között váltogatni? Sokadik merényletem nem jön össze, mert a target rossz személyre áll rá. Ez már az elsõ részben is hiba volt.

RatBaG
jahogyúgy! persze, alap. csak sajnos így is szopás tömegben kijelölni, mikor simán a hátul lévõ cél fején van a célkereszt, de mégsem akar átugrani rá a karakter körvonala...

Per Aspera Ad Inferi.

Atkamon
Ha folyamatosan nyomod a kijelölés gombot, akkor a célkereszt kicsi lesz, és bárkire rá tudod irányítani.

RatBaG
milyen a precíz/nem precíz kijelölés? <#fejvakaras>

azt tudom, hogy hetente, de mikor? ahogy a hét véget ér?

Per Aspera Ad Inferi.

Rage47
csináltam egy kis gameplayt, afféle Sony Vegas ismerkedés😊
Grr1234
Ha mozgatom az egeret, mindig tovább csúszik a kép, mint ahogy kéne, így nehéz lockolni. SP-ben nincs ilyen.

Nem értem a kérdést!

Dettó!

Grr1234
Amúgy MP-ben direkt "csúszkál" a kép, amikor mozgatom az egeret?

Atkamon
Hát használd a precíz kijelölést, én is csak azt használom.

JethroHUN
Folyamatosan szopatott a játék, álladóan mást jelölt ki a gép <#wow3>
tökre ugyan az mint singleben, arrébb ugrik vmi irányba a kijelölés tömegben.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Jó volt az, amikor még 4-en voltunk mindig nyertünk... kiléptetek rögtön kikaptunk!

Grr1234
Na ez jó volt, mondjuk nem sokra mentetek velem... 😞

Hetente frissítik.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

RatBaG
ezt az abstergos piramist mikor frissítik?
úgy tûnik le lett nullázva a heti meccs, de olyan, mintha sehova se haladtam volna a ranglistán.

Per Aspera Ad Inferi.

Csak azért érdeklõdök, mert van vagy 50 név a listámban...

Grr1234
Úgy.

Gyere Atkamon?

RegnellaHC néven tán?

Grr1234
Nekem megvan mindkettõ rat. 😊

Atkamon
Én is megyek!! 😊 Egy manhunt nem lenne rossz 😊

Oks! Grr1234 lépjél be te is... ha nem vagyok felvéve friendbe, akkor jelölj be, visszajelöllek és küldöm az invite-ot a meccsre! Én indítom a gémet most!

JethroHUN
lehet az is vagy akár chest capture is.

Nincs mikrofon! Manhunt legyen?

JethroHUN
9 után már nem leszek fent. Akkor Grr és ratbag? csapat meccset és akkor ts vagy mást?

Neked mi lészen a neved? Nemtudom fel vagy-e véve friend listembe! Én lenni ratgab bármily meglepõ is legyen...

RatBaG
9 után jövök vissza majd.

Per Aspera Ad Inferi.

Grr1234
Én mehetek.