Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
Gary #6456 Tegnap, lefekvés előtt még volt egy kis időm és nekiálltam, hogy 1-2 menet Wanted-del emeljem a vérnyomásom. A napholdcsillagok együttállása, vagy mi miatt nem sikerült sehová bekerülni, ezért választottam az Assassinate-et. Na, itt ért a meglepetés. A Wanted-hez szokott, lock, fókusz, füstbomba-stun egyszerűen nem működött.
Az iránytű jelezte, hogy jön egy potenciális áldozat, a sarkon egymással szembe kerültünk. Mentem tovább felé, közben lock és nyomtam a kill-t, de csak kattogott, ekkor ő is lock-kolhatott, mert piros lettem és megnéztem a halálom animációját... Nem voltam távol tőle, mert olyan eset is volt hogy mögé mentem és akkor sem tudtam gyilkolni, bezzeg ő megfordult és én meg feküdtem.
Másik, ha ledobdam a füstbombát és fulladozott az ellen, hiába mentem oda és próbáltam lock-kal és anélkül is leütni, nem sikerült, viszont ő a köhögés után simán lebökött.
Mérgezéssel is ez a helyzet, hiába mászok a nyakára, csak keringtem körülötte és nem sikerült, a végén megint én véreztem.
A sokat emlegetett füst, stun, fókusz, méreg is a fókuszig volt meg. Mérget nem tudtam beadni, pedig ott álltam a "nyakán", erre fölkel és lebök.
Oké, hogy béna vagyok, de ami megy a Wanted-ban, az miért nem működik Assassinate-ben?
Van különbség a két játékmódban a lock, kill, stun, stb. használata között vagy csak én fogtam ki egy rossz szériát, vagy bug-ot, cheater-t?