10388394491291745162.jpg

Off/Warez Topik, erre klikk.size

Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass

Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!

TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs

CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
  • ratgab
    De hogy ne csak dicsérjem a játékot (fantasztikus kis játék ez ... az idei év eddigi legjobb vétele számomra), azért van egy két dolog ami nem tetszik így visszanézve: Iszonyat rövid a fősztori szál... ha igazán nekiültem volna egy nap alatt végig tudtam volna zongorázni! AMi kihúzza a kakából az a rengeteg (tényleg) mellékküldetés!

Sok ziccer is kimarad a történet szempontjából:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Azt értem, hogy a végén nem mondják el, hogy miért kellett leszúrni Lucy-t (remélem nem csak én rontottam el valamit és tényleg ez a vége!), de hogy arról egy szó sem esik, hogy Cesare, hogyan tudott kijönni a börtönből azért eléggé bosszantó, pedig érdekes sztori lehet!... Az utolsó pár quest a vége előtt, amikor már csak az almával kell... Írtani (?) az nagyon rossz volt számomra... szinte élvezhetetlen! Ugyanúgy éreztem magam, mint az első rész végén: VAn egy nagyon jó középkori... itt reneszánsz korabeli történet ármányról, szerelemről, bosszúról és minden nyalánkságról, ami ehhez tartozik, aztán a végén leerőszakolnak a torkunkon egy sci-fi baromságot... név szerint ezt az almás varázslást... ott az a sok jó szúró/vágó/ütő fegyver és nem tudom használni, mert ezt az idióta almát kell ?meggyújtanom és világítani vele? (A desmondos rész akár régészes is lehetne és rögtön meglenne a jelenkori miliő is hagyva.) Miért kellett ez bele könyörgöm? Biztos demonstrálni akarták az alma hatalmát, hogy nem kell más fegyver csak az... de mégis valahogy kilóg a nagy egészből számomra...