10388394491291745162.jpg

Off/Warez Topik, erre klikk.size

Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass

Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!

TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs

CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
  • ratgab
    Croft már megválaszolta! Egyébként nem csak direktben lehet elkapni az őröket... használj elterelést: Kurtizánok, tolvajok, Zsoldosok, Saját Assassinjaid is eltakarítják a többi őrt... Kurtizánok... Tolvajok csak elterelik a figyelmüket! Egyébként is, ha egyenként ölöd le őket, akkor nem nő a körözöttségi szinted! És ha nem egyenként ölöd le őket, akkor meg élvezheted a kiváló ütés/kivégzés/megragadás/ellentámadás/dobás rendszerét a játéknak, ami szerintem kívételesen jól sikerült!

Közel mész, Beolvadva a tömegbe, leülsz egy padra és az elhaladó célpontodat elkapod! VAgy mérgezett tőrrel egy teljesen véletlen őrt mérgezel... a többi odamegy megnézni, hogy mi van, ami ismét stratégiai előnyhöz juttat!

Multiban ott tényleg nehéz kijelölni a célt... ez tény... singlebe ilyet nem tapasztaltam!

Gyakorlatilag annyira nem okozott gondot az ellenfelek kijelölése, hogy még a kérdés sem merült fel bennem, hogy miért nem lehet ilyet csinálni...

Borgia tornyoknál nagyon nehéz csak és kizárólag a Kapitányt megölni, mivel körbe vannak véve őrökkel (ha a 100 % sync feltételekre célzol a kivitelezhetetlenséggel, akkor azt kell mondjam azok tényleg nehezek, de kivitelezhetők... egyszerűen közelebb mész és ignorálod a többi ellenfelet a kivánt kill kivitelezéséhez).

Hivatásos Troll pedig azért vagy, mert én már jópár fórumtopikot olvastam és ahol megszólaltál csak szidtál valamit... dícsérő szavakat tőled még nem olvastam!