7978
10388394491291745162.jpg

Off/Warez Topik, erre klikk.size

Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass

Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!

TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs

CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
  • datango
    igen, ezzel én is szívtam!
    de aztán sikerült rájönnöm!:)
    ott áll valamelyik oszlop sarkában egy pacák akinél renováltatni lehet azt a híd csoportot, egyébként többet is kellesz majd... 20.000 pénzbe kerül majd. de ha megcsináltatod akkor fel tudsz majd mászni...!
  • bgabor
    Világos. Tehát akinek kritikus a világnézete, az egyben Troll is. Én eddig úgy tudtam, hogy a troll az, aki szándékosan provokálja a többieket, hogy flémet keltsen. Én pedig nem ezzel a szándékkal jöttem se ide, se más topikokba. Szerintem rosszak a definícióid.
  • RatBaG #6120
    újabb gyöngyszem tegnapról:
    indul az assassinate, és engem meg egy mercenary-s playert konkrétan egymás mellé tett le egyből, mintha manhuntban indulna a csapat. majdnem megállt a szívem, nem volt annyi lélekjelenlétem, hogy mérgezzek, de a first blood meglett
    köv meccsen ugyanez, ugyanúgy mercenary, megmérgezem, erre fel npc volt
  • stern
    Ezek normálisak, hogy csak két darab shrunken head-et raktak bele a játékba??? Az egyiket véletlenül megtaláltam, de a farkasveremben nem vettem észre... Csak miután rákerestem... De az kicsit csalás Az lenne normális, ha azért a fejvadászos küldetéseken és a tolvajnál is lenne néha... A páncél viszont nagyon kellett :)
  • CroftManor
  • ratgab
    Croft már megválaszolta! Egyébként nem csak direktben lehet elkapni az őröket... használj elterelést: Kurtizánok, tolvajok, Zsoldosok, Saját Assassinjaid is eltakarítják a többi őrt... Kurtizánok... Tolvajok csak elterelik a figyelmüket! Egyébként is, ha egyenként ölöd le őket, akkor nem nő a körözöttségi szinted! És ha nem egyenként ölöd le őket, akkor meg élvezheted a kiváló ütés/kivégzés/megragadás/ellentámadás/dobás rendszerét a játéknak, ami szerintem kívételesen jól sikerült!

Közel mész, Beolvadva a tömegbe, leülsz egy padra és az elhaladó célpontodat elkapod! VAgy mérgezett tőrrel egy teljesen véletlen őrt mérgezel... a többi odamegy megnézni, hogy mi van, ami ismét stratégiai előnyhöz juttat!

Multiban ott tényleg nehéz kijelölni a célt... ez tény... singlebe ilyet nem tapasztaltam!

Gyakorlatilag annyira nem okozott gondot az ellenfelek kijelölése, hogy még a kérdés sem merült fel bennem, hogy miért nem lehet ilyet csinálni...

Borgia tornyoknál nagyon nehéz csak és kizárólag a Kapitányt megölni, mivel körbe vannak véve őrökkel (ha a 100 % sync feltételekre célzol a kivitelezhetetlenséggel, akkor azt kell mondjam azok tényleg nehezek, de kivitelezhetők... egyszerűen közelebb mész és ignorálod a többi ellenfelet a kivánt kill kivitelezéséhez).

Hivatásos Troll pedig azért vagy, mert én már jópár fórumtopikot olvastam és ahol megszólaltál csak szidtál valamit... dícsérő szavakat tőled még nem olvastam!
  • Prince23
    A Davinci DLC-t hagytam ki. Még az van memorynak nekem. a többi ikon a térképen az assassination contractsek.
  • MerlinW
    Ööö.. olyan nincs.. valamit kihagyhattál. Melyik seq/mem?
  • Prince23
    Az a helyzet hogy a főszál pont azon a helyen van, ahová nem lehet belépni :S

szal nem tom mi legyen:(
  • CroftManor
    Hát ki lehet választani, ha közelebb mész hozzájuk akkor ilyen fehér körvonal lesz rajtuk és ha benyomod a lockot akkor már csak meg kell húznod a "ravaszt". Gyakorolj egy kicsit a virtual training kill streak pályáin, ott látni fogod miről beszélek.
  • bgabor
    Persze, ha valaki felhívja a figyelmet a játék hibáira, az hivatásos troll.

Érdekes hogy a lényegi részhez egyik zseni sem szólt hozzá, hogy hogyan lehet a kijelölt célpontok között váltogatni, ha lehet egyáltalán. Ha pedig nem, miért nem. Érdekelne hogy te singleben hogyan szeded le például crossbowal vagy pisztollyal egy ötfős, szorosan egymás mellett álló bandából a megfelelő személyt. Például hogyan választod ki a Brogia Tower Captaint a testőrsége közül.

Szóval, várom az érdemi válaszodat. Gondolom, ha neked ennyire nem okoz gondot mást trollnak bélyegezni, akkor értelmesen válaszolni is tudsz a játékkal kapcsolatban feltett kérdésekre. Vagy tévedek?
  • xido
    rémlik,jaja..

másik amit nem értek,telerakják osonkodós undetected küldetésekkel,de egy görnyedve osonás,egy falhoz lapulás már miért is lenne benne,legyél észrevétlen,hogy csak az ember képébe tudsz besétálni a sarkon:)
  • Atkamon
    Én is ezt írtam múltkor, engem is iszonyíúan irritál ez a 100% sync dolog.
  • xido
    rájöttem gyerekek,hogy pont a szabad megoldások élményét cseszték el ezekkel a 100% szinkronizációs baromságokkal,hogy így vagy úgy csináld meg,különben béna játékos vagy...

ettől függetlenül fan vagyok,csak utóbbi 2 órában ennyit nem anyáztam single küldetéseken
  • xido
    hogy én de behányok ezektől az időre fuss a tetőn dolgoktól,köcsög helyeken a pontok,istennek se oda ugrik ahova akarom és még az őröket se takarítja el arra a kis időre a tetőről,hagy nyilazzanak le mászás közben..
  • xido
    azért tetszik a videó neve..legnehezebb kilátó
    nem nehéz,csak viszonylag későn lesz elérhető
  • MerlinW
    Játszd tovább a főszálat, és majd feloldódik.
  • Prince23
    Illetve van még 3 torony-viewpont, de azok is megközelíthetetlenek, gondolom fel kell oldani előbb ezt az Aqua hard pontot(biztos ez az egyik fő ellenörzési pontja a játéknak), amit lentebb linkeltem. -gondolom 2x :D
  • Prince23
    Ezt a viewpointot nem tudom megmászni. Mindent megmásztam már, és már csak ez van. megyek az építészhez, hogy legyen híd, de követeli, hogy a borgia trnyot semlegesítsem. na de nem tudok oda elmenni az a gond. Mivel ugye meg kell másznom ezt az Aquaduo viewpontot.

Ötlet?
  • CroftManor
    Én sem :)
  • Gary
    Vállalom! Nem vagyok normális!
  • ratgab
    Életben se egyszerű szemmel követni egy adott személyt egy tömegben...

bgaborral meg ne foglalkozz ő mindenhol csak fikázni tud! Hivatásos Troll!
  • ratgab
    Ne etesd a Trollt!
  • ratgab
    Hát nem tudom te hogy csinálod, de én elég pontosan le tudtam mindenkit gyilkolni!

Aki neked egyébként meg elhisz valamit az se normális! Én eddig még bárhol láttalak írni, mindenhol trollkodtál!
  • Kongy
    A kijelölés a single-ben teljesen rendben van, de a multiban tényleg van olyan, hogy más NPC-t jelöl ki a célpont helyett, pl ha tömegben megy az illető, bár ez felfogható nehezítésként is.
  • Kongy
    Köszönjük Emese. először is, az ACB rengeteget fejlődött az AC 1 óta, harcrendszer tekintetében is, másodszor vegyél vissza magadból, meg a káromkodásokból, és rendben is vagyunk.
  • MerlinW
    Ez egy ilyen szar játék. Rá is van írva a dobozára: SZAR. Ez van, ennyi.

Egyébként nem tudom te mivel játszol, de egy rossz szavunk sem lehet a harcrendszerre. Egyszerűen nem tudsz játszani vele.. Nincs ezzel baj, nem a te játékod, előfordul. Gyakorolj, tanuld meg, érezz rá, vagy játssz mással. Nekem sosem volt hasonló problémám, pedig kétszer is végigjátszottam.
  • bgabor
    Haha, tényleg kurva jó egy játék lett ez.

Megyek kicsinálni a Borgia toronyt védő tisztet, egy lovon pofázik az embereinek, akik körülötte állnak. Ugyebár, távolról (értsd: 5 méter)becélozni nem lehet, mert az istennek se fog rállni a cél. Marad az, hogy odarohanok hozzá, és 'assasinate'-et, nyomok, lerántja a lóról és ledöfi(nesze neked assassin program, bazdmeg). Már ha azt csinálná, amit mondok neki. De nem, tízből kilenszer Ezió a főfasz helyett autolockol valamelyik közeli őrre a hárommillió közül, mire főfasz elllovagol a lovavával, gratulálunk, egy nap múlva újra próbálkozhatsz. Addig is vívjál meg a hárommillió őrrel, a nagy semmiért.

Hogy lehet az, hogy kiadtak három részt, és a harcrendszere és az irányítása még mindíg egy nagy nulla a játéknak? Ilyen hiba hogy nem lehet rendesen kijelölni a célszemélyt, hanem találomra áll rá bárkire? Meg hogy ha olyanja van, magától kijelöl véletleszerűen egy noname őrt, és Ezio harcba száll vele, amikor a játékos éppen menekülni próbálna minden áron. Mi ez a szar?

Bezzeg multiplayer mód, meg öcsívmentek, meg a többi szar az belekerült, éppen csak a leglényegesebb kezelési hibák maradtak kijavítatlanok(már az első rész óta). Komolyan, aki ezért pénz ad, az nem normális.
  • bgabor
    Hát mert azzal célzod be az embereket. Hogyan merényelsz le valakit távolról íjpuskával/pisztollyal/késsel/méregkéssel, ha egyszer nem tudod kijelölni? Egy bérgyilkosos játéknál ez elég kiugró probléma, különösen az őrei sűrűjében mászkáló cészemélyek esetében. És igen, singlere gondoltam. Sajnos hiába tartom lenyomva a target gombot, nem lehet váltogatni a célpontok között. Hogy lehet hogy ezt a kapitális hibár UBIéknak három rész alatt sem sikerült észlelniük és kijavítaniuk?
  • Atkamon
    Ja, multira gondoltál?
  • Atkamon
    Ööh, nem igazán lehet szerintem. De amúgy minek kijelölést használni, én single-ben sosem használom.
  • bgabor
    Hú, most olvasom a #6088-at, lehet hogy sierült ugyanarra rákéreznem?
  • bgabor
    Melyik gombal lehet a kijelölt célszemélyek között váltogatni? Sokadik merényletem nem jön össze, mert a target rossz személyre áll rá. Ez már az első részben is hiba volt.
  • RatBaG #6089
    jahogyúgy! persze, alap. csak sajnos így is szopás tömegben kijelölni, mikor simán a hátul lévő cél fején van a célkereszt, de mégsem akar átugrani rá a karakter körvonala...
  • Atkamon
    Ha folyamatosan nyomod a kijelölés gombot, akkor a célkereszt kicsi lesz, és bárkire rá tudod irányítani.
  • RatBaG #6087
    milyen a precíz/nem precíz kijelölés?

azt tudom, hogy hetente, de mikor? ahogy a hét véget ér?
  • Rage47
    csináltam egy kis gameplayt, afféle Sony Vegas ismerkedés:)
  • Grr1234
    Ha mozgatom az egeret, mindig tovább csúszik a kép, mint ahogy kéne, így nehéz lockolni. SP-ben nincs ilyen.
  • ratgab
    Nem értem a kérdést!
  • ratgab
    Dettó!