Assassin's Creed: Brotherhood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na ennek örömére be is léptem a Legacyba és látom, hogy hamarosan jön az új fejezet (The Divine Science Story Pack). 😊 Ideje volt már. Gyorsan be is gyûjtöm a lét a tereületekért.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Grr1234
És ez miben befolyásolja az eredeti játékot?

JethroHUN
És az invelhetõ barátok mire jók?

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Fejezetenként különbözõ emberek emlékei vannak. Ezekbe az emlék (csoportokba) belépsz. Eleinte egy körítés keretében van egy fülszöveg, ami vázolja mi is lesz ez az emlék. Itt látszik, hogy mit kell teljesíteni, hogy kibontsd az emléket: pl 5 zsoldos+5 hosszúkard+5 pajzs. Ezeket a cuccokat vagy veszed, vagy készítteted, vagy "esik". Ha meg vannak akkor benyomod az emléket és kapsz XP+lovét+bizonyos cuccok is "eshetnek". Emlék egységek 6 részbõl állnak utána azaz emlék 100% szinkronban van, de ismételhetõ. Pénzt egyrészt ilyen emlékekbõl szedsz össze, illetve vehetsz területeket (pl bankot, lovardát… bordélyházat), amikbõl folyamatosan dõl a lé. Ha már marha sok területed van, nem nagyon van pénz gondod. Ja az emlék indításához kell akciópont is. Ez folyamatosan töltõdik (2 percenként 1 töltõdik vissza). Minél magasabb szinten vagy annál több pontból gazdálkodhatsz. Ahogy haladsz elõre a Legacyban annál durvábbak a feltételek egy-egy emlék teljesítéséhez.
Dióhéjban ennyi. Persze van még ez-az, bonuszok, meg trükkök.

De leginkább az emlékek történetei kurva jók. Vannak marha izgalmasak is.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Grr1234
Ebben a Legacyban mit kell csinálni?

Köszi. 😊

Azon kívül hogy szórakoztató, igen, ad pár dolgot. Én pl megkaptam a köpenyekte is, de azok csak díszítés, mert semmit sem tudnak. Lehet a Legacyban tréningezni az Assassinjaidat és visszaszinkronizálni õket a játékodba (csak akkor szerintem kegyetlen gyorsan fejlõdnek) illetve haszálhatod õket küldikben a Legacyban is. Cserébe halom lovét kapsz mikor visszaszinkronizálod. Meg egy raklap Upontal is jár a dolog ahogy MerilnW is írta.

MerlinW
Szép munka <#eljen>

[merlinw.org]

MerlinW
Ad 40+ uplay pontot, köpenyeket (állítólag - én nem kaptam, pedig végigjátszottam), pénzt (territories), plusz tapasztalati pontokat az assassinoknak (training), és információkat az AC világáról😊

[merlinw.org]

JethroHUN
A Project Legacy az a facebookos, játék az most mire jó? összekötöttem az uplay accal, a mentéssel. Ad majd vmi bónuszt avgy bármi feloldható dolgot a PC-s játékhoz? Vagy értelmetlen vele tölteni az idõt.

Na Croft javaslatára végül úgy döntöttem felteszem másnak is ezt a fordítást(pdf). Ez az Assassin’s Creed Legacy Róma részének elsõ fejezete. Mivel ez nekem nagyon tetszett és ez foglakozik a Multis karakterekkel, lefordítottam a teljes fejezettet. Ez konkrétan Fiora Cavazza (multis nevén a courtesan) emlékei (idõperiódus 1497-1503). Rengeteg másik multis karakter tûnik fel benne. Szerintem érdekes.
Akinek kell, az letölti, akit nem érdekel az meg úgysem.
Kritikákat elfogadom, bár nem szeretem. 😊
És igen, ihol-néhol eltértem az angol tükör fordítástól és magyarra ferdítettem, hogy értehetõbb legyen. Illetve ue az angol szójátékoknál.
Magáról a szövegezésrõl. Aki nem ismerné a Legacy-t; ez alapvetõen egy játék. A történet elsõszám elsõ személyben íródott. A játék felépítésébõl adódóan az emlékrészek a bekezdés után 6 részre tagolódnak. Ezért olyan az írása amilyen.
Az utolsó emlék egység nem Fioráé, hanem Assassin bejegyzés. Azért azt sem érdemes kihagyni.

AC:Legacy Rome - Chapter 1 (teljes)

MerlinW
Igen, a PC-sek megkaptak ingyen minden kiegészítõt kárpótlásul a negyed éves késésért.

[merlinw.org]

Amikor nem megy az UbiSoft szerver, akkor a takarítóbrigád épp söpri kifele a pályákról a hullákat. Azt is kell valamikor. <#idiota>

Prince23
Több Ubi-s játék nem megy most

datango
nemtudom nézem az offical site -ot de nem ír pedig semmi hibát, de nekem sem megy a játék...
egyébként a DLC-t nekünk ingyen hozzátették?

Prince23
Na már nem is enged játszani sem Ubi. mi ez már?

JethroHUN
nekem mûködik

Rage47
UPC-s nettel játszik itt vki multit?
Prince23
Épp most néztem. sajna nem megy.

sokat is tölt a ubi launcher... olyan mintha patchelne, de nem

datango
nektek most megy a multiplayer? én be se tudok most jelentkezni!!! mi történik?😊

CroftManor
Tegnap este érdekes dolgok történtek multiban. Kezdésnek egy kis wanteddel toltam, és a Dama Rosával voltam. Jön a szöveg Find and kil target... és kit rak be kis képnek? Hát engem! xD Komoly...és minden egyes alkalommal engem rakott be, de persze nem magamat kellett elkapni... úgyhogy így csináljatok elsõ helyezést, hogy csak az iránytûre hagyatkozhatsz! <#taps> Kár h nem vettem fel.

Assassinateban meg olyan volt, h megöltem valakit és az ég világon semmit nem mutatott a radar! Olyan volt mintha préda lettem volna manhuntban... Csak úgy tudtam megölni valakit ha az megölt valakit, de szó szerint semmit nem jelzett a radar :S

Nothing is True, Everything is Permitted

Rage47
nekem is, de ezek valahogy jobban, mint anno azok😄 nagyon hangulatos, mikor a romok közt barangolok...
Kongy
jaa, az nagyon durva akció volt, mikor én lenn a tömegbõl megöltem 1 civilt, te meg abban a pillanatban ráugrottál fentrõl az igazi célpontra. 😄 Meg szoktam Templar Vision segítségével lockolni, és azért kapok Coop-Kill bónuszt.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Atkamon
Nekem a 2-ben több szám tetszett, mint ebben. Ebben számomra csak a City of Rome és az Echoes of the Roman Ruins tetszik nagyon.

RatBaG
volt ma is egy érdekes bug: assassinateben miután megöltem egy knight-al játszó playert, olyan volt, mintha átváltott volna wantedre. csak a knightot kaptam célként, kitette a kis képét, és a radar is fullos volt, mutatta, hogy up/down, stb...

Per Aspera Ad Inferi.

Rage47
imádom a játék zenéjét😊
már a 2nek is hihetetlen jó muzsikája volt, de itt még továbbfejlesztették, csakúgy, mint a játékmenetet
Prince23
Most este nem ment a multizás😞 mindig 5 6 vagy 7. helyezést értem el, egyszerûen nem jöttek össze a dolgok, uccsó meccsen meg második lettem. ki is léptem. a csúcson kell abbahagyni, van egy ien mondás 😄

lolSL
van rá 50% esély hogy 4, gondolom ha nem is húzta akkor még nem nézte meg 😊

MerlinW
Nem, mert abban csak kettõ van😄

[merlinw.org]

De egy valami biztos, mivel a célpontok 99 %-a morphot használ manhuntban üldözöttként, ezért MAnhuntban (Assassinateben szerintem inkább hátrány) hangsúlyozom Manhuntban KELL a Templar Vision, mert anélkül, mintha lottózna az ember, ha vadászként akciózik!

Ellenben célpontként mindenképp kell SMoke vagy Mute (inkább elõbbi, ha választani kell) Disguise vagy morph, vagy charge... sztem a többi felesleges!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Kedvenc (2 hunter esetén) mikor elõször kaptak egy smoke-ot, az egyiket stunnoltam, majd smoke eloszlása elõtt még ment egy mute is és akkor már a másikat is stunnoltam!

Egyébként jól kiegészítettük egymás munkáját: 2 hasonló NPC... én öltem az egyiket, te a másikat! És még a társaink is olyanok voltak, hogy látták, hogy mérgeztem (stun után védtelenül lévõ préda kapott arcába poisont... nem egyszerû ez manhuntban!) a célpontot és nem ölték meg, hanem hagyták meghalni!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

lolSL
cpu-t nem tudod unlockolni 4 magossá? vagy legalább húzz rajta egy rendeset.

Ezt magyaráztam már egy ideje<#nevetes1>

MerlinW
A VGA és a RAM elég az 1680-hoz (max beállítások mellett). A mégis lassú lenne, akkor a proci a ludas.

[merlinw.org]

Kongy
mind2 😄 de sztem jól fog majd futni az ACB nálad.... kisebb kompromisszumokkal. Sztem ez a játék inkább a procit zabálja.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Phenom x2 550 (alap órajelen, 3 GHz)
Ati radeon 4850
4 Giga memória

Melyik a szûk keresztmetszet ahhoz, hogy 1680*1050-ben némi szûrõvel is zökkenõmentesen fusson full grafikával?
Csak a videókártya, vagy a proci is?

RatBaG
igen

Per Aspera Ad Inferi.

Kongy
Tisztázzunk valamit: a SMOKE BOMB alapjába véve NEM vakít meg, az a FIRECRACKERS igaz?

Prince23
😄😄

Kongy
pff Black Ops style az nem kell.

Passz. De minek akarsz újrázni?

Jaja, linkeld a Facebookot és told a Legacyt. Jó cucc az nagyon. 😊

Prince23
Újra szintezni lehet? vagy profil törléssel oldható meg?

Lvl 48-on én is állandóan Manhuntoztam, hogy meglegyen az 50. Croft így is beelõzött (pedig hátrébb volt) 😊. Azóta meg már láttátok a videóit hol van... fenn teázik az Istenek közt, annyi pontja van.

Kongy
LEVEL 48 Hétvégén tuti meglesz az 50. 😊

ratgab-al most elég sok sikeres Manhunt-ot lenyomtunk. 😄 Néhány huntert ratgab nem hagyott élni. 😄 Én meg asszisztáltam hozzá. 😊

MerlinW
Azért Ubi support ott van a szeren... 1 órán belül kinyalták a valagamat😊

Ubisoft Technical Support
Customer By Web Form (MerlinW) 04/07/2011 18:09
Dear Ubisoft!

Please unlink this account for me: "********"

Thank you very much.

-----------------------------------------

Response Via Email (Fred) 04/07/2011 19:05
Hello,

We have removed the Facebook link from your account. You should now be able to link to the account of your choice.

Fred

[merlinw.org]

Prince23
Lol összesen 1100 pont Poisonnal? wtf. ez nagyon sok pont. gyaksorlatilag 2x elsütöm, és máris benne vagyok a legjobb kettõben. nem semmi
Tegnap este toltam éppen.

Vagy szimplán nem az mérgezett meg akit gyanítottál. 😊

RatBaG
lag-ra gyanakodtam, de akkor is eléggé felhúzott...

Per Aspera Ad Inferi.

Kizárt dolog, hogy megkapd 3-4 méter távolságról a poisont. Hacsak nem valami csíttel beléd dobja a fecskendõt. 😊