10388394491291745162.jpg

Off/Warez Topik, erre klikk.size

Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass

Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!

TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs

CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
  • ratgab
    25 méterest Tiber islandi búvóhely tetejéről kell megcsináni! LEugrassz a víz felé és zuhanás közben nyomsz egy space-t!

Beam-essel megszenvedtem! Van egy jó kis hely a térkép déli részén, még az előtt a hely előtt ahol korábban le van zárva a pálya: EGy Aquadect lábánál van egy 3-as Beam-es átjáró... ott csináltam meg!

Úgy kell valahogy (tudatosan nem nagyon sikerült), hogy vágtázol a lóval, felállsz a lovon (space), majd ki is írja a játék, hogy jump, ekkor ugrassz, de fontos, hogy megfelelő sebessége legyen a lónak, mert különben nem sikerül!

Akkor elfogadható az ugrás, ha Ezio megpördül a gerenda körül, ha csak felkapaszkodik az nem elfogadható! Lehet, hogy ugrás után rögtön mégegyszer nyomtam space-t... próbálgatni kell!

Ugyanezt megcsináltam, erre kiirja, hogy failed!