7978
Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
#6002 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!csak érdekel kontrasztív nyelvészet szempontjából, mondtam, hogy nem akarlak megsérteni. -
#6001 Na pont ezért nem nem szólok:)
(mondjuk én speciel örömmel venném a korrekciót, persze nem vagyunk egyformák:)) -
#6000 Még mindig ezen lovagolsz? :S már ezerszer hallom ezt tőled. Hidd el továbbra is fogok írni. Nyújts be panaszt ha nem tetszik vmi. tegyél is vmit azért, ne csak a szád járjon.
és ha nem vagyok magyar mi van abban? és ha az vagyok, akkor mi van abban? de tudod mit, találd ki. -
#5999 Jah, szinte minden mondatban van valami hiba. Én már direkt nem szólok az ilyenekért, mert csak sértődés van belőle:) -
#5998 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem bántásként, te magyar vagy, vagy beszélsz más nyelven is? -
#5997 Valószínűleg ez történt -
ratgab #5996 Helyszín szerintem inkább Párizs, mint Amerika sztem! -
ratgab #5995 A hiba az ön készülékében van... -
ratgab #5994 Hát kérlek alássan itt bizony le lettél lőve!
Nekem Monteriggni pályán olyan volt, hogy menekülök nagyban... látom, hogy becéloz a pisztollyal és mivel tudtam, hogy ha akadály kerül a pisztoly és a cél közé esetleg elvéti a célt, ezért úgy helyezkedtem, hogy egy fa útjában álljon a célzásának... Hallom, hogy dördül a fegyver... örömmel tapasztalom, hogy nem halltam meg... eltelik még 3 másodperc és holtan estem össze (nem méreg volt és nem szúrtak meg sem)... A golyó tán holdkörüli pályára állt vagy megkerülte a fát? A jó Isten se tudja! -
ratgab #5993 Dehogy is nem! 1 ellenfelet jelzett a játék és 2-en voltak! DE erre semmi sem utalt ugyebár! Volt olyan, hogy mindenféle jelzés nélkül egyszer csak hátba szúrtak.... -
ratgab #5992 Nem az idővel volt gondom, hanem, hogy az orvos rejtélyes körülmények között (csupán smoke-ot kapott először, majd később csak kiloptam a zsebéből a gyógszert, de még így is meghalt, de nem azonnal, hanem 30 másodperccel később.... ezt nem értem én!!!) elhalálozott mialatt én visszafelé lovagoltam! -
#5991 AC III - Teaser kép, plussz infók -
#5990 hol? -
szgeri83 #5989 Érdekes én csak 90 zászlót találtam megz1 van még a térképen amit fel tudnék venni de a térkép jobb alsó fele található viszont oda nem tudok felmászni. Ha az meg lenne akkor is csak 91 zászló nem 101. Ráadásul a single-t kipörgettem viszont csak 68 % lett. Mindent megcsináltam szinte benne. Leonardo eltünését mikor lehet aktiválni a single-ben? a Warmachineeket megcsináltam, az eltünéses dlc sehol se:( Jó volt a single most majd jöhet a multi móka:) -
szgeri83 #5988 Jani ott én is gondolkodtam hogy legyen. A város körüli csatorna magas víz rendszert kell odáig elvezetni az feltölti vízzel és be tudsz oda menni simán. -
#5987 van egy romulus küldi amit nem tudok elérni! azt hogy lehet ott megoldani? nem tudok beugrani oda a kapuba..!? -
#5986 Pedig nem volt semmi grafikai változtatás az eddigi patchekben. Most néztem. Akkor mitől lehet ez a kirajzolási gond? -
#5985 Beléptem egy kicsit singlaplayerbe, de vmi eszméletlenül zavaró hibával találkoztam, volt nem rég egy patch, 1.02 mintha vmit optimalizáltak volna, és a grafika is bloomosabb lenne, multiban vettem észre, szebb és mintha jobban futna. De most hogy betöltöm a mentést, a kirajzolási távolság annyira közeli, h szinte az orrom előtt jelentik meg az épület
textúrája, addig pedig vmi iszonyat alacsony felbontású valami van ott, mint amik a pálya túl végébe vannak. Biztos h nem ilyen volt. -
#5984 de nálam szó szerint az volt h leugrottam a tetőről és így megfeküdt. -
#5983 Nem a semmitől hal meg, csak a gép elfelejti megjeleníteni a másik játékost, nálam is volt ilyen rengetegszer, akkor a legjobb amikor az illető rájön h láthatatlan másoknak...
Annál van a hiba szerintem akit nem jelenít meg, mert azt senki más nem látja, legalábbis nálam így volt, kérdeztem is egy másik magyar gyereket aki másik csapatba volt, hogy ő látja-e az a playert, ..hát nála is láthatatlan volt. -
#5982 Egyrészt nem mutat az iránytű semmit, másrészt meg a semmitől meghal. Már velem is előfordult ilyen. -
#5981 -
#5980 Amugy tök gáz, h assasinateban nem mindenkit látok. Ma is közeledek a távoli vonal felé, egyszercsak rohanást hallok oldalról és akkor lockolt csak be az illető, tehát ellőtte jeleznie kellett volna! De nem jelezte, így váratlanul ért és megölt. Neki biztos jelezte a kör :S Nektek még nem volt ilyen? -
#5979 Igen, én oda vissza lovat használtam. Igy nem futottam ki az időből. -
ratgab #5978 25 méterest Tiber islandi búvóhely tetejéről kell megcsináni! LEugrassz a víz felé és zuhanás közben nyomsz egy space-t!
Beam-essel megszenvedtem! Van egy jó kis hely a térkép déli részén, még az előtt a hely előtt ahol korábban le van zárva a pálya: EGy Aquadect lábánál van egy 3-as Beam-es átjáró... ott csináltam meg!
Úgy kell valahogy (tudatosan nem nagyon sikerült), hogy vágtázol a lóval, felállsz a lovon (space), majd ki is írja a játék, hogy jump, ekkor ugrassz, de fontos, hogy megfelelő sebessége legyen a lónak, mert különben nem sikerül!
Akkor elfogadható az ugrás, ha Ezio megpördül a gerenda körül, ha csak felkapaszkodik az nem elfogadható! Lehet, hogy ugrás után rögtön mégegyszer nyomtam space-t... próbálgatni kell!
Ugyanezt megcsináltam, erre kiirja, hogy failed! -
dregnarr1 #5977 A "jump onto a beam from a horse"-t hogy csináltad meg? Minden féle gerendára ugráltam, de nem fogadta el, sőt a 25 méteres vízbeugrást sem:(
@ratgab:
Nekem megvolt, de a filmekbe illő utolsó másodperces beérkezéssel. Az orvos előtti utcán felugrottam a tetőre, át a mögötte levőre, ott szépen lemásztam közvetlenül a háta mögé, lopás, majd "gentle push"-sal szépen elmentem mellette a sarokig, mikor már kikerültem a szemszögéből, ment a sprint. A jó útszakasz kiválasztása kritikus. -
ratgab #5976 De ezektől a 100 %-os sync feltételektől feláll a szőr a hátamon: Egyik Kurtizán küldetés során az volt a feladat, hogy egy dokitól szerezzek meg egy orvosságot 2:30 perc alatt és lehetőleg ne öljem meg az orvost!
Odamegyek a doki rám támad kiütöm (kinyírásnak veszi már ez is érdekes)... oké próbáljuk meg mégegyszer... odamegyek észrevesz rám támad... dobok egy smokebombot... elveszem az orvosságot visszaszaladok... erre út közben kiírja, hogy megöltem az orvost
Oké! Gondoltam a smoke-ot valamiféle támadásnak veszi... ezúttal mögé lopózom ellopom tőle az orvosságot... észre sem vett... visszaérek leadom a cuccot és még mindg buktam a 100 %-ot... hát aki ezt a kritériumot kitalálta az rágjon el 10 sünt élve! Valaki meg tudta ezt a küldit 100 %-ra csinálni egyálalán? -
ratgab #5975 The Truth végigcsinálva.... ugyanúgy, mint a Guild Challengek! -
#5974 Egyszer álló tömeg közepén álltál, onnan tudtam, hogy Te vagy az. -
#5973 Igen? Észre se vettem, hogy egyáltalán Decoyoztál volna :D -
#5972 Mindkettő fent van a barát listámon, hamarosan teszek fel róla vidit. Deadlyspirit tök normális, de ez a Shenmue36 amúgy egy 30 éves pasi...és el van szálva magától. -
#5971 De amúgy jól toltad. ;) -
#5970 Bevallom hangosan röhögtem mikor az orrod előtt Decoy-oztam többször is, és bedőltél neki. :D Én közben a szénakazalban lazítottam. XD -
ratgab #5969 De nem dobott semmit épp ez a különös! -
#5968 Sikeresen végigjátszottam a single részt :) Jöhet a multi :) -
#5967 DeadlySpirit92 is ott virít a videóban XD Aki xboxon játszik az próbálja már elverni őket és arról videót csinálni XD -
#5966 Élvezted, hogy lealáztál, mi? :D -
#5965 Így megfelel? :)
Rohadt kevesen voltunk sajnos. :( Grr, azért stunolgattalak rendesen Chest Capture közben. :D Te meg a nyakamba ugráltál. :P -
#5964 Bannerban nem férne el vhol? -
#5963 Shenmue új assassinate videója ability-k nélkül:)