10388394491291745162.jpg

Off/Warez Topik, erre klikk.size

Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass

Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!

TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs

CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
  • ratgab
    Egyébként új rekordot értem el 9050 pont Assassinateben (Alhambrán követtem el) bónuszok nélkül!

Egyik meccs hatalmas volt: Florence pálya... szokásos Kováccsal voltam!

Utolsó perc 1000 pont hátrányban voltam a 2. helyen (jók voltak az ellenfeleim, igazán jók)!

Központi helyről elfutottam az oszlopos rész felé... látom teli világító karika az iránytűn... észrevettek lockoltak ( 2 pap jött velem szemben, tudtam, hogy az egyik lehet a támadó) közel értem... nem ugrott ki... így kapott egy smoke-ot... ezután stun+ fókusz+poison... eközben látom, hogy a 2. papot egy Dottore hasbaszúrja... nekem sem kellett több én is követtem a példáját.... ezután 1 másodperccel elfut mellettem egy Knight kapott egy kis fojtogatást a kalapáccsal... majd jön egy Noble is... belockolt... de olyan szerencsétlenül mozgott, hogy sikerült stunnolnom, mivel nem volt már poisonöm (imént használtam el a Paphoz) megvártam a fókuszt, majd fejberúgtam!

Így sikerült kb. 10 másodperc alatt 4 különböző ellent megölnöm: 4 inkognitó, 2 leütés, 2 fókusz, 1 mérgezés!

Gondolhatjátok, hogy meg is nyertem a meccset, ezzel a 3000 ponttal, amit 1 perc alatt gyűjtöttem!

Azt a meccset fel kellett volna vennem! Tanulságos lett volna!