Assassin's Creed: Brotherhood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grr1234
Írjatok ki felülre, nevem: Regnellahc

Aki akar vegyen fel barátnak.

Én is azt használom. Jó cucc. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Kongy
Ja, csak nem jutott eszembe a neve. 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

elitehun
Én loss streak-nek reset cooldowns-t használok, hasznos tud lenni
Kongy
Manhunt üldözött ilyen szetet javaslok. 2 Ability: Smoke Bomb, Decoy, Perkek: Fast Getaway, Blender. Bónuszok: Loss Streak: 2X meg hát lehetne még Kill streak-et berakni, csak nincs értelme...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
ááá gyerekek, DECOY jobb, mint a DISGUISE Manhunt-ban. 😄 Vagy 10x elsütöttem most Manhuntban a DECOY-t, és mindig bevették. XDXDXD Úgy röhögtem. Csak 1x sikerült megölniük, de azt is azért mert egyszerre 2-en jöttek, és csak az 1-iket volt idõm stunolni 😄

Igen? Na lehet nekem is az volt akkor. Na majd a History-ban visszanézem. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Én még ilyennel nem találkoztam konzolon, pedig tolom egy ideje.

A tornyoknál vigyázni kell a tanoncokkal, fõleg ahol víz is van mert nem tudnak úszni. Meg a lándzsásokkal sem bírnak "gyakornokként".

Én is azt hittem egyszer, hogy failed lett egy ilyen, de valójában az csak a küldetés neve volt "Mission Failed Delivery Successful"😄

Nekem egyszer 100% sikerre Failed-el jöttek vissza az assassinjaim. Nem halt meg egyikük sem. 😊

Prince23
Na végre multiban elsõ lettem 4100 ponttal 😄
Sztem mákom volt, gyengék voltak az ellenfelek... 4k sztem kevés pont elsõként. Ja és egyszer futottam, üldöztem tagot. A végén már 3-an lock onoztak be. jó volt 😄 muszáj volt runoni😄

Grr1234
Megjött a játék. 😊

Ha elérhetõ valami chapterbõl, akkor rákattintva az adott "nyersanyagra" automatikusan átirányít arra a chapterre, amibõl nyerni lehet. Ha még nem érted el azt a fejezetet, akkor nem visz sehova.

Mnemonic Seteket érdemes kraftolni, mert jelentõsen felgyorsítja a dolgokat.

MerlinW
Chapterhez, de tárgytalan, megtaláltam😊

[merlinw.org]

Játékbeli assassinokra gondolsz, vagy az egyik chapterhez szükséges "material" assassinra?

MerlinW
Legacy-ban hogy lehet Assassin-ekhez jutni a játék nélkül?

[merlinw.org]

1 kérdés multizni ki szokott még feljárni mert 😄 én felvettem mindenkit de van olyna aki még vissza sem igazolt XD
MerlinW
Abból csinálsz 5-öt (3000+), nyomsz 2-3 stunt (600-900), illetve jönnek rá a módosítók. Ott a 2x loss streak ha 5x elbukod a feladatot (megduplázza a kapott pontdat), ott vannak a challenge-k (amelyek akár 1000pontot is adnak), a variant bonuszok, stb.

[merlinw.org]

Prince23
Tegnap Sam Fisher módjára toltam, tiszta türelemmel meg mindennel. de csak 3. helyezést értem el. nem tudom hogy csinálják a többiek, már akik elsõk és 5k feletti pontjaik vannak.

Inkognitóból való támadásért csak 550-et kapok + 100-at.

Rage47
van elég ember
Sziasztok. Szeretném megvenni a játékot érdemes? van elég ember?
MerlinW
áháá😊

[merlinw.org]

Fejlõdésnél kapsz ugye skill pontokat. Ha azokat elosztod (az egészet) és a bal felsõ sarokban a + jelre kattintasz (lvl up jelzõ), akkor megint eloszthatod a pontokat. Ez mehet végtelenségig, csak le kell a végén okézni. Érdemes megvárni pár szint fejlõdést, hogy összegyûljenek a pontok, így kevesebbet kell kattintani.

MerlinW
Mesélj errõl a bugról😊

[merlinw.org]

Én befejeztem, vagyis végigvittem amit lehetett.
Bevallom, a skill bugot kihasználtam, mert anélkül eszméletlen sok türelem és idõ kell hozzá.
Hónapok óta nem engedte összekapcsolni a Brotherhood-dal, de múlt héten sikerüt, meg is lett a két ingame cape.

CroftManor
Az adott szituációtól függ h ki tud megölni. Pl ha épp leütöd a háromból az egyik vadászt és ott áll a másik, akkor nyilván meg fog ölni. Nekem volt olyan meccsem h csak úgy tudtak megölni, ha messzirõl lelõttek hidden gunnal ( 100 pontért).
Egyébként boxon is sok a bug, nekem is össze vissza ugrált már az iránytûm, de nagy nehezen megtudtam ölni. Ma volt egy jó kis manhunt meccsünk, 11115 pts 😄 nagyon fontos a csapatmunka. Szinte csak olyanokkal manhuntozok, akiben megbízhatok és õk is bennem. Így tudom h nem fogják megölni a mérgezett célpontomat és én sem az övékét 😊 Így is ezzel a csapat pontszámát növeljük. Össz pontszámunk 31 ezer volt a végére.

Nothing is True, Everything is Permitted

Kongy
Így van, attól még nem kapsz cheatet h maxos vagy. 😄 Kezdõk is simán megölhetnek, itt mindenki egyenrangú. Persze 50-en ölni könnyebb, de simán kinyírhat egy 1-es is, persze, fontos, h jártas légy a single-ben.

MerlinW
Legacy Promo kódok:

7D05C12C
VGVTC8GX

[merlinw.org]

értem köszi a segítséget
Atkamon
Persze, minden mellékküldetést csináld, jók azok is... Kurtizánokhoz is, tolvajokhoz is, meg a katonákhoz is ha elmész, beszélsz az ott lévõ emberrel, akkor kapsz egy csomó küldetést. Meg építsd Rómát, nyiss boltokat, képezd az assassinjaidat, ha még nem max szintû mind stb.

Én már a 2. héten max szintû lettem és néha bizony a noob-ok megfingatnak ám... nem leszel godlike attól, hogy kimaxolódsz!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Grr1234
Mert nem lenne semmi értelme max. szinten núbokat püfölni.

De miért is akarsz te level 1 lenni újra?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Szerintem nincs!

Mióta 18-án megkaptam szinte mással nem is játszottam... több mint 40 órám van a multiban!

RatBaG
a charge-nak mi a szakszerû használata, ha stunolni akarom az üldözõm?
egy csomószor megtörténik, hogy belockolom, ráfordulok, charge, és elrohanok mellette, mint egy idióta <#wilting>

Per Aspera Ad Inferi.

Grr1234
Ha multiban elérem az 50. szintet, van valami módja annak, hogy újra Lvl.1-es lehessek?

Én is beleuntam! Tegnap nyomtam 1-2 meccset, de egyelõre elég volt! Most Single-t tolom, aztán meg végig kéne tolni mindhárom részt egymás után idõrendben (fõleg, hogy még a 2. résszel adós vagyok)!

Kongy
44-es vagyok, de most kicsit ráuntam a multira. Lehet kis szünetet tartok, hetek óta intenzíven tolom. Challengekkel kéne gyors felfejlõdni 50-re.

Furcsaságokkal én is találkoztam már.... teleportáló játékosok... smoke nélkül elõlem elugró célpontok (lockolva volt/ kard ikon felette, ahogy kell és nem tudom megölni <#csodalk>)

Kongy
Konzolon NEM volt ilyen, pedig legalább 2 órát Wanted-oztam PS3-on is.

nem hinném h ez lagg lehetett, érdekes módon, más nem laggolt.

Azt úgy kell megoldani (én is kb 2 perce csináltam meg), hogy belépsz a játékba/singleplayerre rámész és a mentésed alatt van egy felirat, hogy link to project legacy... innentõl látja (szerintem csak az aktuális állást) a játékod a legacy! Biztos, hogy jól csináltam, mert a 2 megvásárolt speciális épület után (mivel már legacy-ban is megépítettem) megkaptam a jutalmam... épületenként 10000 florin... jah és 2 köpenyt is kaptam!

csak már végigtoltam a játékot 😊 ilyenkor csináljak pl courtisan küldetéseket?
MerlinW
Ezt írja Legacy:

"No Assassin's CreedŸ: Brotherhood savegame files were found linked to this UPLAY account."

Pedig én nyomtam szinkront többször is.

[merlinw.org]

Atkamon
Én tolom, mióta elindult... 😄

MerlinW
Én nem, mert nem értem XD

[merlinw.org]

Atkamon
Menj tovább a sztoriban, iletve az is számít, hogy hány %-nál jársz. Bizonyos %-ok elérésével nyílnak fel, az utolsó az 75%-nál.

hy Christinas küldetések után mit kell csinálni hogy jöjjön a következõ? most a 2 ikat csináltam ahol el kellett takarítani a hullákat 100% ra és nem adja a következõ küldetést
Atkamon
Ja, én is ki is léptem abból a játékból, mert így nagyon gáz volt... Konzolon nem szokott ilyen lenni?