10388394491291745162.jpg

Off/Warez Topik, erre klikk.size

Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass

Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!

TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs

CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
  • ratgab
    GYorsan töltődő Smoke+ Long Lasting Poison van berakva abilitynek!

Szorzónak azthiszem 3 kill után jár 300 pont.

Perknek azt hiszem, hogy a wall runner és a blend van berakva (bár ez utóbbit lehet már kivettem)!

A játék a lopakodásról szól: Amikor közlekedsz tedd ezt egy csoporton belül, ha lehetséges. Ha a közeledben ellenfél van és te nem vagy csoportban, akkor meghaltál!

NE kövesd a célpontot, csak nagyon rövid távon! Várd meg míg odamennek hozzád! Ha többen vannak, előbb utóbb kinyírják egymást, vagy egy NPC-t és akkor van egy könnyű incognitód akár fókusszal, sőt még poisonölni is lehet őket!

Ha látom a vadászom és kiszúrt, akkor arra törekszem, hogy elkezdjen üldözni, ha már fut, akkor nem tud megálni a smoke előtt... ilyenkor meg már stun+fókusz+poison= gyors pontszerzés!

Egyébként az egész nem a szinten múlik... nem lesz könnyebb a játék level 50-től... hanem a rejtőzködésen van a hangsúly! Ha rejtőzködsz, akkor csak elrontani lehet a játszmát: Jöhet TEmplar Visionnel, mert én hamarabb kiszúrom és akkor gyakorlatilag csak annyit ért el, hogy felfedte magát! SMokekkal is jöhet, mert akkor még mindig ott van a többi NPC (mindig olyan helyen rejtőzök, ahol legalább van még 2 féle karakter rajtam kívül... nagyon hasznos még, ha az npc csoport mellett van egy szalmakazal, virágos láda... azt is szoktam csinálni, hogy rejtekhelyre bújok és a még az NPc csoporttól távol elhaladó elleneket is simán be lehet rántani a kazalba, ami egy kazal pontot jelent)

Egyébként ha smoke+stun+ poisonözök, akkor nem érdekel, hogy meghalok (Ez a 3-5 halál ilyenkor szokott bekövetkezni), csak meg tudjam mérgezni a célpontot, ilyenkor megvárom a fókuszt is! Ha már beadtam a mérget, már megölhetnek, mert ugyan ő kap 400 pontot, én meg 1200-vel távozom az élők sorából!

Blenddel kapcsolatban: Sokszor szoktam ugyanoda visszablendelni, de nem egész meccs alatt, mert az kiismerhető! A lényeg, hogy rejtőzködj, de keresd az ellenfelet ( ilyenkor lehet kicsit szaladni, ha észrevesznek sincs baj, mert ha van smoke-om azt általában benyalják, kivéve ha tetőröl jönnek, ezért is ha látod, hogy nem szalad a célpont, akkor smokeolni fog... ekkor mássz tetőre, onnan basz...atja a füstöt! Ha nincs smoke-om, akkor addig menekülök, míg nem tölt vissza...ez sokszor bejön, de sokszor felhívom magamra a figyelmet vele!)