Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
Hoz_Hun #5645 Na Croft javaslatára végül úgy döntöttem felteszem másnak is ezt a fordítást(pdf). Ez az Assassin’s Creed Legacy Róma részének első fejezete. Mivel ez nekem nagyon tetszett és ez foglakozik a Multis karakterekkel, lefordítottam a teljes fejezettet. Ez konkrétan Fiora Cavazza (multis nevén a courtesan) emlékei (időperiódus 1497-1503). Rengeteg másik multis karakter tűnik fel benne. Szerintem érdekes.
Akinek kell, az letölti, akit nem érdekel az meg úgysem.
Kritikákat elfogadom, bár nem szeretem. :)
És igen, ihol-néhol eltértem az angol tükör fordítástól és magyarra ferdítettem, hogy értehetőbb legyen. Illetve ue az angol szójátékoknál.
Magáról a szövegezésről. Aki nem ismerné a Legacy-t; ez alapvetően egy játék. A történet elsőszám első személyben íródott. A játék felépítéséből adódóan az emlékrészek a bekezdés után 6 részre tagolódnak. Ezért olyan az írása amilyen.
Az utolsó emlék egység nem Fioráé, hanem Assassin bejegyzés. Azért azt sem érdemes kihagyni.
AC:Legacy Rome - Chapter 1 (teljes)