10388394491291745162.jpg

Off/Warez Topik, erre klikk.size

Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass

Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!

TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs

CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
  • ratgab
    NPc-k... NPC-sen járkálnak! Sok vadász közvetlen odamegy hozzád átvágva mindenen (ők a noobok), a rutinosabbja blenddel... őket nehéz észrevenni (templar vision), de árulkodó lehet, ha 2 ugyanolyan npc van egy tömegben és tudod, hogy a tömegben van a vadászod, akkor smokekal el lehet dönteni (közel szaladsz smoke, majd az egyiket mérgezed a másikat ölöd, persze ez csak assassinatere érvényes)

Sok vadász lassan lép ki a tömegből, mintha természetes jelenség lenne, hogy elhagyja azt (én nem ezt teszem, mert így könnyen kiszúrhatnak... általában ugrástávolságra közelítem a tömeggel a célpontot, majd kirobbanok a rejtekhelyemről... így sokakat meg lehet lepni).

A legcélravezetőbb figyelni a mozgást, ha valaki nem úgy mozog, mint egy gép (egyébként megfigyelhető, hogy egyszerűen képtelenség úgy irányítani a játékos karaktert, mint ha az gépi lenne... fordul a kamera alkalmazkodni kell a haladási irányhoz, így "kacsázik" a karakter egy kicsit), akkor az bizony játékos.

Mostanában a kedvencem, mikor a vadászom megöl valaki mást a tömegből én meg szép kényelmesen odasétálok és kap a hátába egy kis mérget... De a smoke+stun+poison is szorosan a 2. helyen áll!

Apropó az imént volt 2 ilyen killem, amiknek nagyon megörültem:

Monteriggoni pálya (amit egyébként útálok) jövők balról a központi tér és lépcsősor felé közvetlen a lépcső tövében... látom, hogy közelít az egyik ellenfelem én meg simán gyalogoltam a tömegen kívül (csak a hülye nem vette észre, hogy én vagyok a célpont), észre is vett (én őt nem) annak rendje és módja szerint én meg berohantam egy virágtartó mellé!

Ő szépen kilépett a tömegből (harlequin volt), elkezdtem bentebb futni a falhoz, majd smokebomb... ő is dobott egyet, így fal keletkezett köztünk... az egyém hamarabb elmúlt, mert hamarabb is dobtam, de nem fértem hozzá... majd feloszlott az övé is és egy hirtelen elhatározásból elrohantam mellette és nyomtam egy shiftet... stunnoltam is rögtön ... Ezután lockoltam, majd megvártam míg körbeér a fókusz mutató, de épphogy ez megtörtént hallom, hogy valaki leugrik a falról éppen bele a mellettem lévő virágtartóba!

Stunnolt és fókuszált ellenfelemet gyorsan megmérgeztem lassan ölő méreggel (300), majd amilyen gyorsan csak tudtam rálockoltam a virágtartóra és még sikerült idejében elkapnom a benne rejtőzdöző orvgyiklost!

Az ezután következő meccsen meg menekültem egy vadászom elől (taktikai visszavonulás volt igazából, mert még volt 20 másodperc a smoke visszatöltéséig), ennek leteltével be is nyomtam a smoke-ot, de pont egy asztal tetején voltam, így nem tudtam időben lemászni, hogy lestunnoljam az üldözőm... amikor lemásztam, akkor vettem észre, hogy még 3-an lockoltak és mindhártam lebénítottam a smokekkal Igaz az eredeti vadászom közben magához tért és megölt, de jót röhögtem ezen a dolgon!