7978
Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
ratgab #5515 Rocközön??? Nem is hallottam róla, szóval nem én voltam az! Egyébként Cegléd ha már te is leírtad! -
#5514 kisúj. gondolom te ugyanaz a ratgab vagy, akivel a rocközön fórumon kevertek össze kb egy éve(kívánságműsor szabotálása ), szóval te meg karcag, nem? -
#5513 Rábeszéltél -
Hoz_Hun #5512 Hehe, tudod milyen frankó érzés ahogy a majom mászik fel a falon és megvárod míg a tető közelébe ér és beleállítasz egy dobótőrt? Hú de szépet esik! Vagy mikor a két tetöközött ugrik át az istenbaram te meg egy szép lövéssel megküldöd? Az is jófajta puffanással ér földet és még variációs bónuszt is kapsz. :) -
ratgab #5511 Vagy beállsz a majmok mögé, amikor megölik egymást és megmérgezed a túlélőt (én már csak ilyen méreg fetisiszta vagyok) -
#5510 -
Hoz_Hun #5509 Nem, nem. A Hidden Gunnal nagyon könnyű lőni. És pont azért találták ki hogy a tetőn futkározó majmokat lekapd vele, minden erőfeszítés nélkül. Legyen beállítva egyik profilodba pisztoly meg dobótőr. Ha ilyen "játéksos társakat" látsz, az első halálod után válts át arra a profilra és egy égészen új mókával ismerkedhetsz meg. A futó majmok halálra szopatásával. Nem jár sok pontal, de onnatól fogva, hogy egynél több majom van a pályán már úgy is mindegy, legalább szórakozz jól. :) -
ratgab #5508 Smokekkal amúgy is külön élvezet számomra besz...atni a támadóimat! -
ratgab #5507 Mikor egy smoke+stun+poisonnel fix 1150-et begyűjtök, akkor nem tud érdekelni! -
#5506 Viszont van egy-két izmosabb XP-t adó challenge hidden gunhoz. Nekem sem tetszik, de valamikor azokat is meg kell csinálni:) -
ratgab #5505 *álló npc-k között! -
ratgab #5504 Hidden gunra: Mert egy büdös tirpák patkány megoldás (bocs a hiddeneseketől, de én szívből gyűlölöm!)
Gondolj csak bele: Míg a normális játékosok, akik bérgyilkosként játszanak (közel mennek a célponthoz, elbújnak, beolvadnak, észre sem veszed és megmérgeznek, rengeteg időd belefeccölnek, hogy megközelítsék észrevétlenül a célpontot), addig a noobok (mert azok használják a hidden gun-t) lelőnek 100 pontért... Miért? Mert ez egyszerű... nem kell üldözni, nem kell gondolkodni, nem kell bekeríteni, sőt még a közelébe sem kell menni a célpontnak, amiért nem is tudják stunnolni! Éppen ezért kevesebb pont jár érte, mintha közelről rohanva kapod el a célpontot és ez így van rendjén!!!
Egyébként ha levegőben lévő célpontot lősz le azért 350 pont jár (nem tudom amúgy hidden bónuszt lehet-e lövéssel szerezni, mondjuk álló npc-ben rejtőzve?) -
ratgab #5503 Mindig Ranked Assassinate! -
ratgab #5502 NPc-k... NPC-sen járkálnak! Sok vadász közvetlen odamegy hozzád átvágva mindenen (ők a noobok), a rutinosabbja blenddel... őket nehéz észrevenni (templar vision), de árulkodó lehet, ha 2 ugyanolyan npc van egy tömegben és tudod, hogy a tömegben van a vadászod, akkor smokekal el lehet dönteni (közel szaladsz smoke, majd az egyiket mérgezed a másikat ölöd, persze ez csak assassinatere érvényes)
Sok vadász lassan lép ki a tömegből, mintha természetes jelenség lenne, hogy elhagyja azt (én nem ezt teszem, mert így könnyen kiszúrhatnak... általában ugrástávolságra közelítem a tömeggel a célpontot, majd kirobbanok a rejtekhelyemről... így sokakat meg lehet lepni).
A legcélravezetőbb figyelni a mozgást, ha valaki nem úgy mozog, mint egy gép (egyébként megfigyelhető, hogy egyszerűen képtelenség úgy irányítani a játékos karaktert, mint ha az gépi lenne... fordul a kamera alkalmazkodni kell a haladási irányhoz, így "kacsázik" a karakter egy kicsit), akkor az bizony játékos.
Mostanában a kedvencem, mikor a vadászom megöl valaki mást a tömegből én meg szép kényelmesen odasétálok és kap a hátába egy kis mérget... De a smoke+stun+poison is szorosan a 2. helyen áll!
Apropó az imént volt 2 ilyen killem, amiknek nagyon megörültem:
Monteriggoni pálya (amit egyébként útálok) jövők balról a központi tér és lépcsősor felé közvetlen a lépcső tövében... látom, hogy közelít az egyik ellenfelem én meg simán gyalogoltam a tömegen kívül (csak a hülye nem vette észre, hogy én vagyok a célpont), észre is vett (én őt nem) annak rendje és módja szerint én meg berohantam egy virágtartó mellé!
Ő szépen kilépett a tömegből (harlequin volt), elkezdtem bentebb futni a falhoz, majd smokebomb... ő is dobott egyet, így fal keletkezett köztünk... az egyém hamarabb elmúlt, mert hamarabb is dobtam, de nem fértem hozzá... majd feloszlott az övé is és egy hirtelen elhatározásból elrohantam mellette és nyomtam egy shiftet... stunnoltam is rögtön ... Ezután lockoltam, majd megvártam míg körbeér a fókusz mutató, de épphogy ez megtörtént hallom, hogy valaki leugrik a falról éppen bele a mellettem lévő virágtartóba!
Stunnolt és fókuszált ellenfelemet gyorsan megmérgeztem lassan ölő méreggel (300), majd amilyen gyorsan csak tudtam rálockoltam a virágtartóra és még sikerült idejében elkapnom a benne rejtőzdöző orvgyiklost!
Az ezután következő meccsen meg menekültem egy vadászom elől (taktikai visszavonulás volt igazából, mert még volt 20 másodperc a smoke visszatöltéséig), ennek leteltével be is nyomtam a smoke-ot, de pont egy asztal tetején voltam, így nem tudtam időben lemászni, hogy lestunnoljam az üldözőm... amikor lemásztam, akkor vettem észre, hogy még 3-an lockoltak és mindhártam lebénítottam a smokekkal Igaz az eredeti vadászom közben magához tért és megölt, de jót röhögtem ezen a dolgon! -
#5501 Nem értem egyeseknek miért jó, hogy végigfutják a 10 percet? Ráadásul tetőn??? Általában ezek végeznek az utolsó helyen és alig kapnak pontot. Amikor benyomja az iránytű és látom, hogy Up van kiírva folyamatosan akárhol vagyok, már ölöm is a civilt. A másik amit nem értek, hogy hidden gunnal lelőni valakit rohadt nehéz mire becélozza, akkor miért csak 100 pont jár érte???? Játék egyik legnehezebben kivitelezhető és legkirályabb ölése, amikor gunnal szedsz le valakit és ad 100 pontot, nem igazán éri meg a szenvedést. -
#5500 Most írta, a melletted levő városban:) -
ratgab #5499 Miért te hol laksz ratbag? -
Hoz_Hun #5498 Croft, ment egy privi. Küldtem benne AC2 anyagot majd nézd meg. :) -
#5497 Mellé van írva.. oda nem hívhatsz társakat asszem. Ranked-en ha hívsz barátot, a gép nem küld egymásra titeket. Aztán lehet, hogy nem, mint írtam volt sosem játszottam player meccset. -
#5496 Sosem játszottam még player-en:) -
#5495 Mi a különbség? :D -
#5494 Ha nagyon nem tudsz mit kezdeni vele, ölj meg egy civilt. Ő kap 100 pontot, te pedig új célpontot. Néha többet ér. -
#5493 Azt én is utálom, meg amikor a tetőn kell rohangászni. tuti lebukás, de fel kell vállalni :D
ti min mentek amúgy? Player match vagy Ranked. sztem a ranked az biztonságosabb nem, én 80%-ban azon vagyok, mikor felbasz a kereső lobbyzás akkor megyek player matchre -
#5492 Aha... az az idegesítő, ha mérgezett patkányt kapok célpontnak, aki rohangál össze-vissza... ilyenkor utána kell szaladnom, ami persze megegyezik a halállal. =( -
#5491 Nem gépies mozgás, suttogás, piros ikon a feje fölött, stb. Ha pl valaki szembe jön veled úgy, hogy kiválik a tömegből, vagy ha követ téged mindenfele, akkor ő az üldöződ. Elfutsz vagy kifüstölöd. Csak úgy eszedbe ne jusson rátámadni:) -
#5490 Tudnátok adni tippeket, hogy hogyan vehetem észre az üldözőimet? Tekintve, hogy nem a tetőn rohangálnak. -
#5489 ratbag csak egy van
már máshol is sikerült összezavarni az embereket, ráadásul ratgab a szomszéd városban lakik. véletlenek sorozata -
Hoz_Hun #5488 Ratbag és Ratgab. Mint Stan és Pan. Ideális nevek, ha Footpaddal játszik az ember. :) -
#5487 Akkor most két ratbag van? nekem a lsitben kettő van. de én azt hittem hogy egy user két névvel :D -
#5486 Ja, nekem is sokszor volt ilyen, utálom... És mindig ugyanaz a személy... -
#5485 Engem az idegesít, hogy 5 perc alatt rak be, és nem tudok összeszedni még 1000 pontot se, bezzeg a csapattársam akár 4000-t is... :S -
ratgab #5484 Most nézem a patch infót és találtam egy olyan dolgot, amiről nem is tudtam, hogy bug: Assassinate-ben nem jelenik valaki meg a radaron... ilyen sokszor volt már! -
wendi1106 #5483 Manhunt-ot most játszottam 9230 pontot gyűjtöttem volt már valakinek ennél több pontja vagy hasonlóan sok ? (nem tudtak megölni mikor a bújó kör volt :D) -
wendi1106 #5482 azaz bocsi elírtam XD nekem 12-van XD akkor ez volt eddig a legtöbb :D (Killstreak) -
ratgab #5481 Gyere Assassinate-elni ott csak magadra vagy utalva! -
#5480 amúgy köszi. -
#5479 Most NAGYON felb.szott a multi. egyszerűen fél óra mire bekerülök vhova és akk is egy idiótához oszt be, aki nem tud játszani, és amiatt leszünk másodikak, mert mondjuk én szereztem 4500 pontot, ő meg 100-at. -.- tököm tele van ezzel a játékkal mostmár. -
ratgab #5478 Sokat ölj és keveset öljenek meg! Kevés halál titka a Blend... ha rohangálsz nagy valószínűség szerint megölnek... mondom én ezt úgy, hogy csak Assassinate-t játszom!
Kongy is nagyon jól játszik... sőt még Ratbag kollégát is tudom ajánlani! Valamelyik nap volt szerencsém vele játszani és jó a taktikája nagyon! Ügyes! -
ratgab #5477 Úgy van! Ezredmásodpercek döntenek ilyenkor (gyakorlatilag ki a gyorsabb)! -
ratgab #5476 Én is elindítottam és vakerált valamit Ezio, hogy az almát biztonságba helyezték... na mondom ez érdekes, mert még baromira el van veszve... hamar leesett, hogy előre ugrottam az időben, így el is raktam későbbre azt a küldisorozatot!