Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
ratgab #5153 Csinálgattam ma a Singlet és felmerült bennem pár kérdés:
Ugye vannak ezek a Bérgyilkos tanoncok! Ugye elég alacsony szinten kezdenek és nem tudom, hogy mi van, ha meghalnak? Lehet helyettük felvenni új NPC-t? Láttam, hogy elég sok felvehető NPC szaladgál a városban... ha mindet felhasználom (elhaláloznak küldi közben), akkor lesz még több felvehető vagy akkor elb...tam?
A másik dolog az, hogy próbáltam tesztelni, hogy mennyit bírnak egy kezdő csajt elküldtem egy viszonylag karaj küldetésre... 22%-os esélye volt a sikerre... gondoltam így tuti beadja a kulcsot erre sikerült neki... valaki járt már úgy, hogy a bérgyilkosuk elhunyt küldi közben?
Merre van LEondardo... csak a DLC keresztül lehet őt meglátogatni, vagy majd későbbi sequenceben (most a 4-nél járok) lesz ő elérhető?
Ugye a Borgia tornyok összefüggésben vannak a felvehető tanoncokkalSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A kérdésem az lenne, hogy hogy érdemes a tornyokat lerombolni? Egy negyedben mindet és akkor ott fullra fejleszteni a várost, vagy összevissza vagy ki hogyan csinálta ezt a dolgot?Minél több tornyot puszítasz el annál több tanoncot lehet felfogadni
Utolsó gondolat... ez a kockajáték nagyon beteg: Első körben 50000 florin-t játszottam el 3 perc alatt... aztán rájöttem a lényegre: HA elsőre nem nyerő szám jön ki, akkor 50-50, hogy nyersz-e... itt megérzésre kell menni, hogy teszel-e még tétet vagy sem... de ami a lényeg, hogy egy hosszú kör után tuti, hogy a következő játszmában kapásból nyerni fogsz, tehát itt érdemes max tétet 7500 florint tenni!
Egyébként a legnagyobb nyereményem 66000 florin volt... 22000-t tettem bele és 3x-ozódott!