Assassin's Creed: Brotherhood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kongy
Nekem is full verziós fraps-em van, nincs idõkorlát, csak egyrészt szar a netem, és ez is 2 óra mire felmegy, egy 3 perces HD videó, hát ha még 10 perces lenne akkor 4 óráról beszélhetnénk, szal egy kis részletet felvettem a meccsbõl. Amúgy mikor üldözöttek voltunk az nem volt olyan izgis. 😛

hátigen én szidtam tiput mint az állat, h pont videó közben stunolgat, de mikor láttam h nem stunolt le megörültem neki. 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

CroftManor
Nekem a full verzió van meg u_u

Nothing is True, Everything is Permitted

elitehun
Sztem többet nem lehet felvenni a Fraps miatt
Megszokásból 😊 De majd belejövök....
MerlinW
Csak nézz a támadódra majd shift.

[merlinw.org]

CroftManor
Hát igen, 2:06nál simán leüthettek volna. Amúgy ha videót veszfel föl, akkor mért nem a teljes meccset teszed fel? 😊 Ez már a round 2. Vagy a round 1ben szívtatok? <#hehe>

Nothing is True, Everything is Permitted

elitehun
Mért azon játszol?
Oks, köszi. Gamepadon kicsit nehezebb játszani 😄
elitehun
Nem nehéz, ha elkábult a füsttõl odamész és nyomsz egy Shift-et
Ez a stun dolog nem igazán megy... :S
elitehun
2:06-nál egy elég nagy Fail-t láthatunk 😄
Kongy
SG szombat esti Multi Party gameplay videó tõlem:

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

MerlinW
A játék vége fele jelenik meg Vatikánban.

[merlinw.org]

elitehun
Ha nem jelöli sehol akkor csináld tovább a fõ küldetéseket és majd elérhetõ lesz
Menny a nagytérképre és alul lesz Róma falába van beépitve a bejárat mellete van egy megvehetõ piramis(én megvettem 😄). Na mien volt a multizás?Nekem már megvan a brutus armorja.Kárhogy nincsen hozzá kard csak kés...
The Protector
6db romulus barlang van de csak 5.-öt találtam meg.a 6. sehol sincs jelölve.Mikor lesz elérhetõ?Vagy hol találom?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Hi! Eladó Assasin's Creed Brotherhood posztert keresek. Email: [email protected]

Renjike
Total Synch 75.24% Time For Cristina 😊

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Kongy
Nincs. Kivették, de cserébe festheted kedved szerint.

armageddon666
Próbálj körbemenni.

@

tommygear
brotherhoodban nincs olyan "lepel" a hátunkra mint a második részben, hogy ha gyilkolászunk akkor nem megy fel a körözési szint?
Renjike
fedezd fel a területet és ott a képen van 1 Borgia torony égesd fel . tuti jó lesz utánna.

Kongy
100% hogy van más út is oda. Volt, hogy én is megijedtem ilyennél, de keresni kell más utat, mert van. Lennie kell egyszerûen.

Elakadtam a játékban most nemrégen találkoztam Leonardoval és nem tudok a következõ feladathoz menni, mert le van zárva a terület. Hogyan lehetne feloldani?
Felgyújtottam az összes elérhetõ tornyot, de nem enged tovább ilyenkor mi van?
Itt van 3 kép ami talán segít beazonosítani, hogy mirõl is beszélek.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

Grr1234
Linket asap!! 😊

Renjike
én voltam mögötted asse tudtam hogy kell kijelölni össze vissza nyomkodtam végül mindent megnyomtam egyszerre 1 egy ember megtudtam ölni 😄😄
amúgy Szingliben a Nyílpuskát el lehet tüntetni a hátamról? meg a tõrt valahogy letenni stb? :S

thx a gamet en is(barcageri)
máskor is<#eljen>

Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)

Kongy
Na, már töltöm is fel a videót. Senki se várjon csodát, nem vmi hosszú, mégis egy mozgóképes emlék eme remek multi partyról. 😊

Kongy
Nem a mennyiség a lényeg hanem a minõség. 😊 Rusholni nem érdemes.

Én respawnoltam legtöbbször!<#taps> Ja, az mit is jelent? <#banplz>

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Kongy
Én meg utolsó elõtti. 😄 Ott mögöttem vkinek nagyon nem ment, már nem emlékszem ki volt az. 😄

JethroHUN
2. de több killem volt <#duhos2>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Rage47
assassinateben elsõ lettem ^^
Rage47
azért lvl10emmel jópárszor aláztam a 20+-osokat😄
Háát, ha kikockázod a neveket és az áldozataid arcát, akkor 18-as karikával mehet! :Ð

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Kongy
Nem az egész, csak egy Manhunt-részlet. 😊 Remélem nem lesz megalázó h pár embert közületek megöltem a videóban. 😊

Én tök béna vagyok benne, de fõképpen a multi miatt vettem meg.

Nofene, még dokumentálva is lesz! Akkor ööö... izé... a nagyanyám játszott helyettem, míg meg nem ettem a spenótot! :Ð

Grr1234
Multiplayer monoton lesz egy idõ után? Megéri csak amiatt megvenni a játékot?

Renjike
lol én össze vissza nyomkodtam 😄 kösz h segitettél 😄

Kongy
Részemrõl ennyi volt, én személy szerint nagyon élveztem a közös multit. 😊 Assassinate-ben mint láttátok rohadtul béna vok, de a többi az megy rendesen. 😄 Melyikõtöket kempeltem be? Asszem H3xHUN volt az. 😄 Jött Marquis-sel, én meg Thief-fel vártam rá a tömegben. 😄

LESZ videó! De egyelõre képek:

Assassinate statot inkább ne. 😛

Kösz a játékot mindenkinek!
Ez tetszett, mégha kiderült is, hogy tényleg béna vagyok :Ð

Ez jó kis játszma volt😊 barcageri jokerrel halálos vagy 😄
Atkamon
Bocsi srácok, a monitorom úgy döntött, hogy kikapcsol 5 percre...

Rage47
mire rájöttem... 😄 középsõ egérrel kell becélozni, hogy szted ki az ellenfél - ez lett a kedvencem most
Renjike
na most kicsit pihi mert febaszta az agyam az assassination -.-" asse tudtam mit kell csinálni rajta.

Rage47
mumblera gyertek, az kiírja, ki beszél, és lehalkítja a játékot, ha akarod, mikor beszél valaki
Starfighter
Na nekem van egy ts szerom bárki feljöhet rá :
Addres:reddawn.hu
Port:9987
Nick: Saját nevetek
alulról a 2 a zzzzzz szero szoba nem kell pass remélem páran feljönek 😄

MSI Geforce GTX 680 Lightning ; i7 2600k (4.4 GHz); Corsair Vengence 8 Gb Memória

Most én vagyok a problémás.Tudjátok mit csináljátok nélkülem addig baszom a t-home-osok agyát mert nem tok játszani...
nah most probáljátok kiléptem partibol.végén majd engem hivjatok meg.