Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
tegnap este neki indultam multizni. az elmúlt napokban csak manhuntoztam, tetszett a "biztonság", hogy tudom ki üldöz, viszont olyan jó kis sunnyogós killeket meg nem lehet gyakran csinálni, a társak tuti rárohannak a célpontra.
valamiért sehogy sem akart új meccs indulni, na akkor wanted. hát ekkora egy talicska fost! egyből beugrott az érzés egy héttel korábbról, hogy miért is utálom. az én célpontom tuti, hogy rohangál mint egy idióta. elé kerülni kb esélytelen, és amíg baktatok, simán lefülel a 2-3 üldözőm. ha meg én is rohanok, akkor ugyanez, megtoldva azzal, hogy én is egy nyomoronc sprinter leszek...
na akkor itt az ideje a "real deal"-nek, assassinate! be voltam tojva rendesen, néztem egy rakás videót, de lövésem se volt, hogyan bírják nagy tömegben kiszúrni egymást.
első kör: tök utolsó voltam, megvoltak a célpontok, de még a lockolással bénáztam, a végén holtversenyre felhoztam magam szóval ketten voltunk hetedikek
második kör: harmadik lettem, de a meccs 2/3-áig vezettem, itt kaptam vérszemet
harmadik kör: vége. tudom, nem nagy szám, de örültem, mint majom a farkának
végre rátaláltam az igazira, lehet sunnyogni, bárkit lecsaphatsz, fhincsiii, alig várom, hogy meglegyen a poison.
ja és kösz a múlt heti szájbarágást, úgy stunolok, mint a kisangyal