7978
Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
#5034 ezen nem fognak változtatni sajnos. -
#5033 Mivel lehet screenshotokat csinálni játékon belül? frapsen kívül ami felzabálja a maradék fpsem is. Mert ez hogy láthatatlan vki, 10-0 stattal manhuntba 12 stunnal, pedig elég jó csapatba voltam lv50, abstergo logosok, és senki nyírta ki. Nem vicc teljesen láthatatlan, se a kill/stun amimácóban nem voltt ott, se a játékban. -
#5032 Teljesen igazad van, ez eléggé gázul van megcsinálva. Én is több mint 5 percet várok, hogy betegyen valahova, ennek nem így kéne működnie. Nagyon remélem, hogy valamit csinálnak ezzel, mert ez elviselhetetlen, közbe lefőztem a kávét mialatt töltikézett:S -
#5031 Nekem nem -
#5030 Téged legalább berakott valahova :D -
#5029 Most lett elegem az idióta multi lobbyból. Egy normális játékba nem voltam képes bekerülni fél óra alatt. Ahova berakott az általában már csak 1-2 perces játék volt, aztán persze nem volt rematch... -.- kezd már a tököm tele lenni ezzel.
-
#5028 Uplay áruház nektek működik?
-
#5025 A firecracker csak a lockot szedi le, plusz az ellened nem lát semmit pár másodpercig. A locknak semmi köze a stunhoz. Ha a vadász meg is vakít de szerencséd van akkor le tudod ütni. Én rutinból a stun gombon tartom az kezem xD Mondjuk én a lockot csak vadászként használom. Mert ha préda vagy akkor nem a locktól függ h letudod e ütni, hanem a képességeidtől. -
#5023 Random lestunnolhattad. Én is sokszor csináltam már -
#5022 még nincs meg a blender :P
biztos ledobja a lockot? tudom, hogy hivatalosan is ezt írja, de pl manhuntban nem egyszer volt, hogy állok blendelve, jön az üldözőm, én belockolom, mikor odaért ledobta a a firecrackert, én meg megvakulva simán lestunnoltam, aztán futás... -
#5021 A firecracker hasznos lehet assassinateban. Ha megölsz vkit és közbe belockolnak, akkor firecracker és leveszi rólad a lockot, te meg ha szerencséd van belockolod őt és megölöd xD -
garfield5001 #5020 Tudna valki mentést adni a játék vége vagy feléről -
#5019 Egyébként ha két egyforma áll egymás mellett, akkor smoke és amelyik egy kicsivel később kezd el szédelegni, az az igazi célpont. Persze egy morpholt tömegben nehezebb megállapítani, de arra meg ott a charge. -
Én kérdeztem valamit, nem válaszolt senki... -
#5017 Rájöttem h tök felesleges FAQot írni, mivel naponta közel 100 új hsz születik. Ha vki megtalálná a választ a kérdésére, akkor nem irna a fórumba xD Így meg legalább megy a topik. -
#5016 Ott a blender perk a morph helyett. Meg aztán nem egyedül kell játszani :P
Támadóként meg templar vision meg poison
Én egy ideig decoy-t használtam fasza cucc. -
#5015 én is próbáltam így, de eléggé hiányzott a morph, mikor egyetlen hasonló npc se volt a közelben, szóval általában morph+smoke. üldözőként meg firecracker+templar vision (bár tudom, hogy ez elég béna skill, de mikor 4-5ből kell kiválasztani, jól jön).
decoyt használ valaki? ezelőtt én mindig beszoptam, aztán megkaptam én is, de elég gagyinak tűnik... -
#5014 Én mostanában csak manhunt-ot játszok, de ott bujkálóként mute+smoke -
ratgab #5013 Mindent! -
#5012 a mute minden képességet letilt, nem? -
ratgab #5011 Gondold el egy alliance-ban amikor 2 ellen ront rád egyszerre, dobsz egy smoke-ot... stunnolod az egyiket, majd gyorsan egy mute és már a másikat is! -
ratgab #5010 Hát speciel engem úgy befingattak vele, mint az állat!
Alhambra nappal Célpontom egy Harlequin (ő vezetett és nagyon jól játszott) Pályak közepe fele a tetőkön tévelyget, világos volt számomra, hogy lát engem, de csak köröz, min egy sas... gondoltam smokera készül, ezért közelebb mentem, hátha rosszkor dobja el, na ekkor dobta a mute-ot... én hülye elkezdtem rohanni felé, de NEM tudtam megölni a Mute miatt... ő meg szép kényelmesen stunnolt... szépen megvárta a fókuszt is és fejbe rúgott! -
#5009 A mute és a smoke 2 külön dolog! A smoke-al akármikor tudod stunnolni (feltéve ha belemegy) mig a mute-al csak azt akadályozod meg hogyha elkezded stunnolni aközben öljön meg! -
#5008 nem emlékszik valaki, hanyadik volt az a komment, ahol leírtátok, hogy melyik játékmódba milyen ability-kkel mentek? -
#5007 Akkor most várok mimimum 10 percig... -
#5006 Mute mennyivel jobb vagy rosszabb mint a smoke? Sosem használtam, csak rajtam használták 2x.
Annyi jött le, hogy smoke tovább tart, de lassabb, mute pedig csak 1,5mp de azonnali hatása van. -
#5005 lecövekeltem, de vagy kinyírták egymást, vagy szimplán mindig másfelé rohant. aztán ott pislogtam hatodik helyen, alig volt pontom. próbáltam az R-t, wantedben nem megy. -
#5004 Köszi :)
de nagyon megszívtam, ami az árat illeti :(
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem bírtam várni rá, steamesre lecsaptam. Gondolom úgy se lesz húsvétkor UBI akciók. Viszont most megcsappantam, lehet a Dungeon Siege3-at nem fogom tudni megvenni, mivel Witcher 2 tuti vétel:S -
ratgab #5003 Akkor bekészítek egy smoke+mute kombót... -
ratgab #5002 Gratula hozzá! -
ratgab #5001 Igen! Rematch már szinte azonnal megy nálam is! -
ratgab #5000 Változó 1-10 percig is elhúzódhat! -
#4999 Na srácok, végre "megérkezett" nekem is a ACB :D -
ratgab #4998 Látod, látod! A legjobb mód az Assassinate... itt jön ki igazán a bérgyilkososdi sztem -
#4997 Szerencsés esetben 1 perc, rossz esetben 5. Általában ha nem sikerül 1 percen belül, akkor kilépek a menübe és nyomok egy új startot. Ha egyszer bent vagy a rematch-ek már gyorsan mennek. -
ratgab #4996 Amikor megjelenik az ellenfeled feje fölött a piros ököl, akkor egyszer lenyomod a shiftet és kész... már stunnolod is.
A stun lassú folyamat, ha az ellenfeled észrevesz, akkor gyorsabban meg tud ölni, mint ahogy te leütnéd, ezért stunolni úgy kell, hgoy az ellenfeled vagy nem lát vagy le van bénulva (smoke)!
Ha üldözött vagy és a fejed felett megjelenik a kard ikon, akkor már meg is öltek ... innen már sem a stun, sem a smoke nem ránt ki a kakából!
Smokebomb ledobása nem egyszerű feladat... a lényeg az időzítés! Általában az a legjobb taktika, ha látod, hgy üldöznek elkezdesz futni... kicsit hagyod, hogy beérjenek és amikor már úgy ítéled, hgoy az ellen nem tud már megállni és biztosan belefut a smoke-ba, akkor eldobod és általában az embernek nincsenek olyan reflexei, hogy ilyen gyorsan reagáljon, így belefut! -
#4995 "elé kerülni kb esélytelen"
Ilyenkor cövekelj le a pálya közepén, 1 percen belül tuti el fog száguldani melletted. Vagy megöli más.
Nem próbáltam még, de a controls-ban van az R bill, mint "release target". Ez Wanted-ban is működik? Tehát el lehet dobni a célpontot? -
#4994 Hát nem nagyon van változás :/ Nem értem... nálatok mennyi idő míg betölt egy meccset? -
#4993 tegnap este neki indultam multizni. az elmúlt napokban csak manhuntoztam, tetszett a "biztonság", hogy tudom ki üldöz, viszont olyan jó kis sunnyogós killeket meg nem lehet gyakran csinálni, a társak tuti rárohannak a célpontra.
valamiért sehogy sem akart új meccs indulni, na akkor wanted. hát ekkora egy talicska fost! egyből beugrott az érzés egy héttel korábbról, hogy miért is utálom. az én célpontom tuti, hogy rohangál mint egy idióta. elé kerülni kb esélytelen, és amíg baktatok, simán lefülel a 2-3 üldözőm. ha meg én is rohanok, akkor ugyanez, megtoldva azzal, hogy én is egy nyomoronc sprinter leszek...
na akkor itt az ideje a "real deal"-nek, assassinate! be voltam tojva rendesen, néztem egy rakás videót, de lövésem se volt, hogyan bírják nagy tömegben kiszúrni egymást.
első kör: tök utolsó voltam, megvoltak a célpontok, de még a lockolással bénáztam, a végén holtversenyre felhoztam magam szóval ketten voltunk hetedikek
második kör: harmadik lettem, de a meccs 2/3-áig vezettem, itt kaptam vérszemet
harmadik kör: vége. tudom, nem nagy szám, de örültem, mint majom a farkának
végre rátaláltam az igazira, lehet sunnyogni, bárkit lecsaphatsz, fhincsiii, alig várom, hogy meglegyen a poison.
ja és kösz a múlt heti szájbarágást, úgy stunolok, mint a kisangyal -
ratgab #4992 Azért, ha full körös az iránytűd és világít, akkor azért óvatosabb az ember... de benne van ez tény!
Minap kifejlesztettem a Blend Perk ellen egy nagyon jó módszert!
Ha 2 azonos karakter van egy npc csoportban és az egyikről tudod, hogy a célpontod, akkor menj közel dobj egy smoke-ot az egyiket mérgezd meg gyorsan, a másikat meg szúrd le! Minap kísérletezés közben pont a jó célpontot mérgeztem!