Assassin's Creed: Brotherhood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egy kérdés csupán,mint single-bõl aprókat falatozó és ezért szerintem még alig 20%-nál járó emberkétõl igen vagy nem válasszal...sok poént ellövök és nem értem,ha a Leonardo DLC-t is tolom szimultán?
Elmentem oda és azt mondja nekem..nem is tudtam,hogy visszajöttél Rómába😊..mondom magamban,most vagyok itt elõször fater..ja hogy majd a fõszálon el kéne mennem kicsit a városból?😊
Javaslom a vége után üljetek le még egyszer dumálni Leonardóval (ha még nem tettétek meg). Akkor is ha már minden megvan. Jó poén. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Kongy
TDU témát fejezzük be pls, mert allergiás vagyok arra a játékra, és mindenre, ami azzal kapcsolatos.

TRU jöhet, mert az jógém volt, újra is akartam tolni mostanában, de vmiért exe hibákkal kidobál, a patch anno segített ezen, most nem. 😞

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

elitehun
Én már végigvittem és a vége áhhhhhh 😄DDDDD
Atkamon
Én is single-re vagyok most leginkább kattanva, rohadt jó szerintem... Ez a Venetian Wine szín iszonyat jól néz ki Ezio-n 😊

Tomb Raider Underworld😊)

TDU akart lenni,csak elírta😊
+1
mivel ritkán és akkor is csak éjjel vagyok multin,így nem iratkoztam fel még..túl rákattantam a single-re😊
JethroHUN
mi az a TRU?

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

elitehun
+ még azok akiknek nincs kint (pl ahogy nekem sem)
The Protector
Jó látni h ennyien megvették a gamet sg-rõl, mint azt a névlista elárulja.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

CroftManor
Én kipróbáltam a multit kb egy hónapja és annyira nem jött be. A single annál inkább.
HozHun, ja a TRU DLC sokkal jobb mint az alapjáték, nem is értem minek kellett kivenni belõle. Biztosan így akartak pénzt lehúzni tõlünk. A dopi nagy kedvencem marad. Jöhetne már az újabb Larás rész.

Nothing is True, Everything is Permitted

Atkamon
Nem... Olyan NPC-k MINDIG vannak a tömegben, amilyen játékosok vannak, hogy mindenki el tudjon azért rejtõzni.

Elméletileg nem. Minden figura ugyanakkora valószínüséggel tûnik fel (feltéve hogy játszott karakter).

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

elitehun
Azokat az NPC-ket teszi be amelyik karaktereket a játékos választ. Tehát ha pl senki nem választ papot akkor NPC pap sem lesz
JethroHUN
ebben van bármi igazság? vagy csak véletlen?

Tényleg. A TRU-t is végig kéne már újra vinni. Na abban volt szemétség, hogy a DLC-t csak Xbox360-ra toták ki, pedig milyen fontos folytatása a TRU-nak. Mindennek a tetejébe szinte jobb mint maga az alapjáték. Számomra az ME2 Liarás DLC-után a TRU DLC tetszik a legjobban.

Rage47
pedig a multi része jobb sztem😊
CroftManor
Ja és a Crysis 2 lehet meg kéne venni. Abból igazából csak a single része érdekel.

elitehun
Vicces. Én a brotherhood elõtt játszottam mass effect-el
CroftManor
Jaja 😊 Bár most újból el kezdett érdekelni pl a Mass Effect vagy a TRU. Lehet egy kicsit félre kéne már tenni a brotherhoodot.

Tolni kéne azt is. Tudom, nem rajtad múlik, nekem kéne már feltolnom mp-re a képem. 😊)

CroftManor
Sztem nagyon sokunk szeretne az ubisoftnál dolgozni. Nem is lenne rossz kiköltözni Montreálba és bejárni mondjuk az AC 3on dolgozni 😊
Engem tökre érdekelne milyen lehet karaktert szgépen megtervezni, meg a mozgását, animációját stb. Tök jó lehet és még ezért fizetést is kapnánk 😄
Sokkal egy jobb egy olyan munkahelyen dolgozni, ami érdekel is, amit nemcsak muszájból csinálsz.

elitehun
Ha gonosz lennék akkor azt mondanám hogy az angol tudáson bukik el a dolog<#zavart1>
elitehun
Lehet távoli munkát is végezni ahogy Atkamon kolléga már leirta ^^
Atkamon
Írták, hogy hajlandóak meggondolni a távoli munkát...

Kongy
Eleve elbukik azon az egész h nem montreali vagyok...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

elitehun
Megjegyzem elég durvák a feltételek 😄
Kongy
*Tehát a célpontjaink vadásznak a mi üldözõinkre. 😄

elitehun
Ha valaki akar segíteni megírni az enciklopédiát annak ezeknek a kritériumoknak kell megfelelnie
http://ubiworkshop.myshopify.com/blogs/news/2889762-we-need-you
Kongy
Nemrossz. Nem tom miért nekem alliance-ben mindig 10 - 5-ös statom van, vagy ahhoz hasonló. 😄 Az a jó, hogy a célpontjaink vadásznak a mi célpontjainkra, szal a célpontom megöli az üldözõmet aztán én megölöm õt. 😄

CroftManor
Allianceban van egy kidolgozott taktikánk, amit már régebben leírtam ide. Nos, ugye mivel mindenki vadászik valakire, így azt találtuk ki, hogy nem kezdünk el rohanni a célpontjaink felé, hanem beolvadunk szépen a tömegbe és amikor megérkeznek a mi vadászaink, akkor füst boma/mute és stun. És ezt felváltva addig csináljuk, amíg meg nem érkeznek az Õ vadászaik is, amik egyben a mi prédáink. <#hehe>
Ekkor aztán szépen kinyírjuk õket 😄

Kongy
Nem is kicsit.

elitehun
AC enciklopédiát készít a Ubisoft
Bakker ha tényleg megcsinálják akkor 1000% hogy én megveszem, ha magyarul is megjelenik akkor meg pláne 😄
elitehun
XD
hát ja tényleg eléggé hasonlít rá
Kongy
Lehet hihetetlenül hangzik, de mikor én haverommal együtt PS3-on toltuk a gamet, és a blacksmith leszedett mindet akk haverom ennyit mondott: "Mi a f.sz ez?! Egy törp?!" 😄

elitehun
Az én kedvencem egyértelmûen a Harlequinn (emlékeztet Jokerre 😄), de ha valami piszok lefoglalja akkor vagy doki vagy pap, de ha ezek is foglaltak akkor kb mind1
elitehun
Amúgy ja, haverom is (elsõ multis játékán) mondta skype-on: Mivel van ez törppel? 😄
Kongy
Majd még megbeszéljük h TS legyen, vagy Skype, mert lehet TS jobb lenne.

Jó de Skype neveket ha lehet pls mert felvennélek
Kongy
Õszintén szólva sztem senkit sem fog érdekelni h ki hány éves, nincs korhatárhoz kötve. 😄 Játssz jól, és mindenki elégedett lesz. 😊

leirnátok a Skype neveteket mert akkor felvennélek azt estére készülünk.Ne lepödjetek meg 13 vagyok...
JethroHUN
Akkor jól vettem észre hogy maponként változó az npck összeállítása? pl a doktorból szinte soha sincs tömegben.

Renjike
én TS-t preferálom.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Kongy
Mellesleg engem a MP-ben a Blacksmith nagyon emlékeztet erre:

Végül is Ubisoft játék ez is. 😄

Kongy
Én benne vok a Skype-olásban, szal sztem akinek van, az majd szóljon. Úgy egyszerûbb lenne kommunikálni. 😊 Játszhatnánk akkor Alliance-ot, mert wantednál sztem nagyon kell a TS. 😄

Solid Snake
Titkos felvétel szivárgott ki az összejövetelrõl:
-áááááá...mi a fa.. hogy szúrtál le
-mockosz calók
-na persze ez hihetõ volt
-neeee én akartam leszúrni
-bazz én má bemérgeztem....
-jó meccs volt, csak szar volt az egerem, meg szakadozott a netem, meg különben is álmos voltam <#nezze><#hehe>
Fabio Capello
Yep, egyébként a multiplayer bulira valami konferenciát (skype, ts3, mumble) összehozhatnánk :]

Kongy
Nekem is már csak 2 szint és 25, és meglesz a thief. 😊 Csak közben Crysis 2-t is tolok. 😄

MerlinW
Miért, van bármi különbség karakter és karakter között a kinézetükön kívül?

Egyébként elértem a jubileumi 25. szintet😊

[merlinw.org]

Rendkívül megalázó módon azt hozzátenném!<#hehe>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.