10388394491291745162.jpg

Off/Warez Topik, erre klikk.size

Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass

Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!

TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs

CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
  • kkn
    Üdv! Már egy ideje csinálom ezt az AC-t, a másik kettő után. Szokás szerint bénázok, bár a II-t már végig tudtam vinni. A város már elég jól áll, az elérhető részeken belül mindent megvettem, Róma 70%-on áll, a központ full.
    Most értem el oda, hogy segéd orvgyilkosokat kaptam. Őket csak küldetésekkel lehet fejleszteni, vagy közvetlenül tudok venni nekik cuccokat?
    A másik, hogy már sokszor volt olyan küldetés, hogy max. 10 életet veszíthetek, a videókon van egy csomó armor, vagy milyen kocka, nekem meg csak 8 van. Mi kell ahhoz, hogy több armort tudjak venni?
    Mert most van kettő, és a harmadikhoz, a dupla pengéhez való megvételéhez Leonardó kellene, de a Leonardó segédes küldi olyan kurtán-furcsán ért véget, valami festményekről volt szó a végén, és nem tudom, az mi lenne, mert jelképet nem láttam, merre folytathattam volna.
    Persze, a sok fiolának köszönhetően lehet gyógyulni rendesen.

Ez nagyon jó játék, mindig szerettem a várakat, ilyeneket, és most ott lehet lenni az ilyen erődfalak között.