7978
Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
#4951 én Lv45 -
#4950 Még 9 szint van hátra a multiból, avagy 41-es vagyok. :) -
#4949 Ígyvan
Az ugrókesztyűt amúgy nem kötelező megvenni. Én anélkül toltam végig a főszálat, csak aztán vettem meg. :) -
#4948 Jó, ez a "nem hivatalos" megoldása a dolognak... :D Amikor megjavítod az aqueduct-ot, ki is írja, hogy "Elérhetővé vált a nemtommelyik Romolus Lair". -
#4947 Hát sztem hányinger az a páncél de ízlések és pofonok :) -
#4946 Én abból csak a tőrt használom. Nagyon tuti. Amúgy márcsak 1 db zászló hiányzik és az istennek se találom xD Elvileg az egyik templair Lair pályán van, de már kerestem ott és nincs. Meg sztem ott nem is lehet, hiszen az nem minden verzióban van benne, tehát annak is meg kell tudnia szerezni a 101 zászlót, akinek a sima verzió van meg. -
#4945 Melyek azok a multiplayer karakterek, amelyeket fel kell oldani? Kicsit zavaros... -
#4944 Megjavítottam, és úgy sikerült. :)
Köszi a segítséget Atkamon! :)
Meglett végül Brutus Armorja, elég sok HP-t ad, szal nekem bejön, meg nem is néz ki olyan rosszul. Brutus tőre is ütős. :) -
#4943 hát pont ez az h ő max csak le ütni tud. Na mindegy találkoztam már az elmúlt fél év alatt jó pár buggal meg ilyen idegesítő dolgokkal. Nemrég nekem is volt olyan h az iránytű megbolondult a target miatt, össze visza ugrált hol előre hol hátra... -
#4942 Ha azt lockolojba be aki őt vette célba akkor jön az a your persuers exposed you, de csak stunolni tud. elméletileg... de ebben a játékban már minden lehetséges... főleg azok a kamu network hibák és várjak... lesből szúrnék le vkit, erre jön az üzenet és rá 3 mpre ő eltűnt én meg stunolva vagyok, biztos h driekt belaggoltatják magukat az úgynevezet prők...
Meg az is hogy egyes emberkék, csak úgy átszaladnak smokeon, muton, de a teleportáló laggerek a kedvenceim. -
#4941 Nem kell semmmi csatornát megjavítani, egy dolog kell páncél kesztyű Leonardotól. de it egy video Elején Cloaco Maximara kattints. -
#4940 Tegnap este érdekes dolgok mentek assassinateban. Belockolom a targetet akik a fejem fölött állt, na mondom most kinyírom... erre ő is elkezd lefelé nézegetni h vajon ki lockolhatta be... belockol ő is és megöl! Elvileg ha én lockolom be előbb akkor ő nem tud megölni... egy párszor előfordult ez. Ja és persze minden második mecs után lefagyott a végén. Vajon ilyenkor elmenti a pontokat? Amúgy boxon kezd kissé eldurvulni ez a mecs, nagyon sokan jól nyomják így én is nehezebben kerülök az első helyre. Mostanában inkább második vagyok. -
Krysael #4939 http://www.kephost.com/view3.php?filename=mbt9qyux6n9yzv723g56.jpg -
Krysael #4938 -
Krysael #4937 Kongy, ez egy elég hülyén elkészített hely, a bejárat jobb szélénél leengeded magad, majd elengeded a "párkányt" és pár méterrel lentebb megpróbálod elkapni. -
kkn #4936 Ja, el is felejtettem, ebben is lesz olyan, mint az előzőben, hogy menet közben lesz elérhető olyan mászás, amivel magasabbra jutunk? Van jópár toll, zászló, amikhez nem tudok átugrani, vagy felugrani a környező objektumokról. Most még nem tudok akkorát ugrani, vagy csak ennyire béna vagyok megint?
Kerestem olyan magyar oldalt, ahol az alapvető dolgok le vannak írva, de nem találtam, így most a fórumon zaklatom a tapasztaltabbakat. -
kkn #4935 Köszi a segítséget. Ebből pár dologra rájöttem már, de a Leonardós, meg orvgyilkosos téma új még.
Akkor, ha jól értem, a segéd így van kész. De milyen festményről beszélt a végén? És tőle függetlenül kapom Leonardotól a cuccot.
Nekem 3 bolt van megjelölve a térképen fehér kockában, amiknek ilyen kérdése van. Lenne a többinek is? Tehát le vagyok maradva a boltosok kérdéseivel a játékhoz képest? Azért van kevés Armorom?
Mondjuk, az elején sorra adogattam el a talált cuccokat a pénzért, mire egyszer megjelentek ezek a kockák. Akkor kiderült, hogy sok mindent potyára adtam el, ott kellett volna. MOst már ritkán szerzek ilyen cuccokat, és még sok van hátra.
De a most bejárható területen már nem nagyon van kincs, azok a rablók, akik időnként megtámadnak, és tőlük szerezhetek, meg ritkán tűnnek fel. Van valami konkrét helyük, vagy csak véletlenszerűen jönnek elő, mint a piros jelű tolvajok?
Köszi!
-
#4934 itt van, ha kell
Felelősséget persze semmiért sem vállalok:) -
#4933 Miután a DLC-k single tartalmak, igen. Különben is a multi teljesen különálló program, semmi köze a single-höz.
Az extra multis karaktereket nem tudom, hogy feloldja-e, de ha igen, azoknak sincs semmi köze a szerverhez, az is offline tartalom, tehát nem árthat. Ubi launcher-hez pedig végképp semmi köze.
A mentésekhet sincs semmi köze, egyetlen options nevű fájlt cserél a save mappában (nem a mentéseidet piszkálja). Persze menteni nem árt. -
#4932 De úgy értem multin is?
Ubi game launcher nem kavar be? -
#4931 Simán. -
xido #4930 az tuti,hogy érdemes másik mentést csinálni...
hogy lehet-e egyiket on másikat offline egy játékon belül.. -
#4929 És lehet tolni velük eredetin is? :) -
#4928 Nem, de van hozzá unlocker (warez topik):) -
#4927 Hát ez szomorú :( -
xido #4926 Hátulról kezdem:
A Leonardo segédes küldi az a + dlc,majd a felkiáltójeles főküldi során jelenik meg Leo és veheted meg tőle a dupla pengét...
Aztán a páncélok a kovácsnál,van amit csak akkor vehetsz meg,mikor leadtál neki a shop quest során tárgyakat,amiket hulláktól meg ládákból tudsz szerezni..minden boltnak van shop quest-je,a térképen az ikonja egy négyszögben látható...100%-nál ne veszíts xy kockát,meg ilyenek...kinek mennyi van persze...Segédeidet csak a galambdúc küldetésekkel tudod fejleszteni,illetve ha a Facebook-on elkezdesz játszani a Project legacyval,akkor ott is (4 óránként kapsz ott 75xp-t,amit eloszthatsz közöttük)..valamint tudnak neked segíteni katonákkal szemben,mint a tolvajok vagy a zsoldosok...van amelyik küldetés 100%-hoz pont ők kellenek... -
kkn #4925 Üdv! Már egy ideje csinálom ezt az AC-t, a másik kettő után. Szokás szerint bénázok, bár a II-t már végig tudtam vinni. A város már elég jól áll, az elérhető részeken belül mindent megvettem, Róma 70%-on áll, a központ full.
Most értem el oda, hogy segéd orvgyilkosokat kaptam. Őket csak küldetésekkel lehet fejleszteni, vagy közvetlenül tudok venni nekik cuccokat?
A másik, hogy már sokszor volt olyan küldetés, hogy max. 10 életet veszíthetek, a videókon van egy csomó armor, vagy milyen kocka, nekem meg csak 8 van. Mi kell ahhoz, hogy több armort tudjak venni?
Mert most van kettő, és a harmadikhoz, a dupla pengéhez való megvételéhez Leonardó kellene, de a Leonardó segédes küldi olyan kurtán-furcsán ért véget, valami festményekről volt szó a végén, és nem tudom, az mi lenne, mert jelképet nem láttam, merre folytathattam volna.
Persze, a sok fiolának köszönhetően lehet gyógyulni rendesen.
Ez nagyon jó játék, mindig szerettem a várakat, ilyeneket, és most ott lehet lenni az ilyen erődfalak között. -
xido #4924 nem sajna -
#4923 2 Exclusive Single-Player Maps: The Trajan Market & The Aqueduct
2 Multiplayer Characters:
The Officer - Death's Finest Ally: Few have seen him. Even fewer have
The Harlequin - The Walking Nightmare: Behind the gaudy costume and
Ezio Skin - Helmschmied Drachen Armor:
The Original Codex Written by Altaïr:
Map of Rome
Assassin’s Creed Lineage - The Complete Movie
Making-Of Assassin’s Creed Brotherhood
Game Soundtrack
Egy nagyon fontos kérdés:
A fentebb leírt extrák Uplayen nem vásárolhatóak meg u pontokért?
-
#4922 Meg kell javítani a helyhez vezető aqueduct-ot, hogy megemelkedjen a víz. -
xido #4921 eddig mindenhol olyan félkör alakú csapóajtó volt a falak tövében -
#4920 Nem tudja megmondani vki h ebbe a fránya Romulus Lair-be hogy juthatok be?
-
#4917 Én nagyot néztem h a 12 - 6-os statjaimhoz képest lemaradtál. :D -
Krysael #4916 Hát hála a "szuper" kiszállítóknak csak késve kapom meg, így várnom kell kb. keddig. Remélem addigra belevethetem magam,így a kommentekből ítélve elég jónak tűnik a multi, már várom :D -
ratgab #4915 Elég tré voltam allianceban... gyors az a tempó nekem! Nincs lehetőség taktikázni! De az egyik srácot zsinórban 3x lestunnoltam... Fel se bírt kelni! -
#4914 Engem eddig 1x dobott ki exe hibával, pont az első meccsen. :D -
#4913 Nekem általában befagy ha megnyomom a voice chat-et...
Át is tettem az L-re, nehogy véletlen emgnyomjam -
ratgab #4912 Ilyen se volt még... megfagyott a játék... még soha nem fagyott 1x sem! -
ratgab #4911 Illetve 1-2 kör erejéig ma este is jó, de max 20:30-ig! -
ratgab #4910 Az spec. nem, de holnap jó a 8!