Assassin's Creed: Brotherhood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JethroHUN
Csak 24-ig volt az az akció<#felkialtas>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

elitehun
Mért mire számitottál? 😄
A magyar eladási toplista élére került 😄
Az szép.

Amúgy, hogy megindult a topik a játék PCs megjelenésével, mi?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

MerlinW
Nekem sincs még meg, elég idõigényes. Van amikor bedobsz 6-8000-et és negyed órát kell várni a következõ befektetésig.

[merlinw.org]

elitehun
.....
Hát megkérik az árát annak a páncélnak 😄
MerlinW
Nem mindig, csak ha eszembe jut még valami😊 Ha már fizetünk a vipért, használjuk ki😊 Visszaélni nem szoktam vele😊

[merlinw.org]

MerlinW
Shrunken head-et invest-bõl kapsz boltonként, ha eléred a 100.000 beinvesztált florint. Diamond-ot pedig tolvajoktól tudsz asszem szerezni.

[merlinw.org]

elitehun
Ja és igen Brutus páncélja kegyetlenül ronda :S

Merlin: Te mindig szerkesztesz valamit a hsz-eden? 😄
elitehun
Am van valami módja hogy gyorsan összeszedjek 3 indian diamond-ot? meg 2 shrunken head-et? 😄
Mert kéne az a páncél 😄
MerlinW
A hülyének is..😊 Veszik is, mint a cukrot, ez látszik az eladási adatokból😊

[merlinw.org]

SpeedXHUN
jóisten😄😄

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

elitehun
Szombat <#nezze>
MerlinW
6000

Szerk: 5990 😊

[merlinw.org]

SpeedXHUN
Srácok,tesco-ba mennyi a játék?

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

<#eljen>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

MerlinW
Ha valamit érteni is szeretnél a játékból, elõször az AC2-vel játsz, mert Brotherhood a történet közvetlen folytatása. Az elsõ részt kihagyhatod, de a második kell, hogy élvezni tudd.

[merlinw.org]

hali, jelentkeznék a multira: geng20 meg fel is irhatnátok köszi

Atkamon
Gondolom nem játszottál sem az 1-el, sem a 2-vel... Hatalmas hiba... Fõleg az, hogy a 2vel sem, ez a rész annyk a sztoriját folytatja...

TopGun
Sziasztok! van par kerdesem a jatekkal kapcsolatban: az adatbazist amikben a szereplok es a helyszinek vannak, kesobb is meg lehet nezni? En csak ma kezdtem el tolni a jatekot es nem volt tul sok idom vele foglalkozni, viszont van egy ket helyszin, meg par dolog ami nagyon tetszik, pl. a Trevi kutrol, meg a Piazza Navonarol es a Spanyol lepcsorol szolo reszek, nemreg voltam Romaban es nagyon tetszik, hogy a jatekban is szerepelnek azok a dolgok, amiket eloben is lattam. A feliratokat a kepernyorol el lehet tuntetni valahogy? ha igen mivel? mert szeretnek par kepernyomentest csinalni, de ugy hogy ne legyen korben a felirat. Nekem baromira nehez a harc 😞 billentyuvel es egerrel tolom, nincs valaki, aki segitene, leirna, hogy hogy kell pl. vivni? es mas harci mozdulatokat vegre hajtani?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

JethroHUN
Akkor ma este 8kor lesz SG meccs ?
De szerintem az ubi jócskán alábecsülte mennyien fognak a pc-s multival játszani, most kb 1 órája amikor másik játékossal kerülök kapcsolatba, kill, stun, mindig jön egy üzenet h vmi hibát észlel a network és várjak... ilyenkor befagyunk, de a többi játékos és a botok menenk tovább :S

MerlinW
Jah, nem mondtad, hogy Steam-es😊

[merlinw.org]

rvn
User/név/aõppdata/roamnig/ubi könyvtárba volt...:S

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

CroftManor
Killsbõl én a 16. vagyok. Voltam már 7. is, csak már nem játszok annyit. Stunból meg 34.

Nothing is True, Everything is Permitted

rvn
Nincsenek elõzõ verziók. marad a program.

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

MerlinW
ACBROTHERHOODSAVEGAME0.SAV-nak is kellene lennie. Magától nem törlõdik😊 Ha Windows 7-ed van, a save könyvtáron nyomj egy jobb klikket, properties, Previous versions. Ha aktív a Shadow Volume Copy fícsör a vindózodban, akkor ott kell lenniük a mentéseknek.

Ha nem jársz sikerrel, NTFS Data Recovery programmal még visszaállíthatod a törölt fájlokat, ha szerencséd van.

[merlinw.org]

rvn
:@ már több mint a fele megvolt...valakinek nincs mentése seq 4 - seq 5 körül?

Atkamon
Hát akkor a géped fájlokat törölget...

rvn
De van. Van az AC bortherhood.ini, a save könyvtárba meg OPTIONS

MerlinW
Itten nemnincs semmi?:

"c:\Users\neved\Saved Games\Assassin's Creed Brotherhood"

[merlinw.org]

rvn
De bizony van. hazajöttem 7végére, mondom folytatom már kicsit és a sessionoknál nincs bent a nevem. Csak h kezdjek újat...

MerlinW
Elölrõl kezded😊

[merlinw.org]

olyan nincs

every damn day

MerlinW
a bombának kell 1-2mp amíg hatni kezd. Túl késõn dobjátok el.

[merlinw.org]

rvn
Eltüntek a mentéseim. Mit tehetek?

Rage47
velem is ez volt
elitehun
Komolyan mondom már a tököm televan azzal hogy ledobom a rohadt smoke-ot de ennek ellenére mégis megöl (nyilván a lagg miatt).....
Amúgy is én már láttam élesben, hogy az egyik srác 12k-t begyûjtött... szóval az a 8800 semmi!

Rájöttem ám, hogy idõnként miért kapok ki... mert a top 10-es játékosokkal játszom, amikor bedobja õket a gém és akkor bizony megfingatják az embert! Az elsõ helyezett Serrey-el is játszottam már... az a csávó nagyon komolyan nyomja (Lépten nyomon mérgez...)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Isten bizony... nézd meg az összesítõ táblázatot: Progressben a Ranked mittudomén mi és ott a world-re mész... van egy csomó kimutatás!

Szerintem a legszéleskörûbben használható a Smokebomb és a Poison (elõtte a Morph)... manhuntnál esetleg a Mute!

JethroHUN
nem 8800at akartál írni? 88k az sok lenne

Nekem olyat szokott csinálni, hogy meghalok, de nem spawnolok vissza a meccs, meg megy tovább...

JethroHUN
Nem ugyan úgy célpontot kapsz, csak nem mutatja az iránytû h fent vagy lent. Szöveg csak annyit ír, h nehezebb az azonosítás. Szerintem nem. De mivel nem tudod h fent vagy lent van (tetõn pl) 3x játszottam, és arról szólt h mindenki a tetõn rohangászott össze vissza.

tudnátok segíteni h milyen abilityket válasszak? lv19 de igazából amiket manhunthoz raktam össze az nem jó pl wantedhez, dobókés? spint boost jók vmire? értem h mit csinál csak van-e bármi haszna élesben. aki már többször próbálgatta.

Olyan is van!

Ám olyat láttam... a srácnak egy meccs alatt 88000 pont<#wow1>... átlagos pontszáma 2900..

Ám 35. vagyok a világranglistán Killbõl! Összes pontból meg 76 vagy 78-adik!

Hehe... volt olyan is!

Ott a pont!

hát igen nagyon valószínû hogy megvettem 1 hete egy játékot és egybõl cheat de nem lebanol 0 percig ezt nem lehet valahogy javítani?
MerlinW
Le van írva a játékmódok leírásánál jobb oldalon😊 Nem játszottam még, de ha jól rémlik pl. advanced wanted-ben, neked kell felderíteni az áldozatot, mint assassination-ben.

[merlinw.org]

JethroHUN
egy advanced játékmód és a normál verziója között mi a különbség?