10388394491291745162.jpg

Off/Warez Topik, erre klikk.size

Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass

Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!

TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs

CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
  • Hoz_Hun
    Ne is mond. tegnap előtt pont ezzel szívtam. Hamar az élre kerültem de a játék felétől folyamatosan olyan terhelés alatt voltam az állandó üldözőktől, hogy csak na. És hiába kiszúrok egyet smoke bomb+stun, rögtön ott van még kettő.
    Tegnap a tetőn tudtam, hogy arra vársz mit csinálok én, én meg tudtam ha átugrok smoke+stun. Gondoltam legalább bevárom a saját üldözőmet és stunolok egyet. Be is vártam, meg is ölt. :D Az volt a baj, hogy szemmel kellet tartsalak így nem tudtam folyamatosan mögém is figyelni. Mire észrevettem hogy felkapaszkodott a hunter; késő volt. Legalább korábban az árkád alatt sikerült elkapjalak. Ott is volt egy kis párbaj feeling.
    Amikor láttam, hogy ismét célpontnak jelölt, egy felöl tudtam hogy nehéz lesz, másrészről viszont jó kis kihívás volt. Igazán érhetnél dupla pontot. A veszély első jelére eltűntél, ha pedig viszonylag nyíltan mászkáltál, tudtam, smoke be van tárazva. Így trükközni kellet. Tetőre kevésbé figyeltél. :)