Assassin's Creed: Brotherhood
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elsõ meccs 12000 pont lett a vége assassinateben, ebbõl 8900 killbõl!
Aztán volt egy meccs... a srác 11000 (!!!) pontot gyûjtött csak killbõl (ebben még az endbonus és a többi bónusz nincs is benne.
Hiába ez is olyan játék, hogy vagy megy, vagy nem megy... ha megy nagyon megy (még szerencséd is van) vagy nagyon nem megy... akkor egyáltalán!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Na most itt mit kéne csinálni? Rossz emberrel szarakodom, vagy máshogy kell megõlni?
(küldetés eleje nagyon idegesítõ volt, követni mindenhova, belopakodni meg akikkel beszél azokat megõlni )
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Amúgy Arkimonde87 a nevem, vegyen fel aki szeretne.
Na jó éjt,és jó játékot mindenkinek!
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Friendlistembe Merlinw_HUN neve mellett is az van hogy Unreachable, miérT?! T.T
Sose fogok multizni magyarokkal?😞
És akkor egyáltalán nem tudom invelni se-ki,se-be. ^^
Amúgy játszhatnánk majd egyet!😊
Ha valaki szeretne még játszani, akár xfiren is felvehetnénk egymást és látnánk,mikor ki játszik, mert már érzékeli, a héten jött update x-re is.
Remélem minél hamarabb ide is jön!😊
[merlinw.org]
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Bár nem tudom hogy fénysebességgel lehet-e röpködni és 10k pontot wantedban összeszedni. érdekes volt, amikor nekem jelölte ki a gép, folyamatosan forgott az iránytû de gyorsan, és mindig fentre mutatott, de az volt a legérdekesebb amikor csak úgy meghaltam a semmitõl, megvolt az kill animáció, csak hm... az ellenfél hiányzott róla, Kulka782 Nem nálam van a hiba az összes többi játékos normálisan volt. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Nothing is True, Everything is Permitted
Én már felvettem jópár kollégát Friends listbe!
A kérdésem a következõ ezeket, hova kell beírni? A játék indításánál ugye behozza a UPlay ablakot amibõl indítani lehet itt a Get Riwards-ra kellene kattintani? (csak mert itt állandóan azt írja, hogy UPlay is not avalible) vagy a játékban a Fõmenüjében van egy olyan pont, hogy Extras azon belül meg Exclusive Content és az ott megjelenõ ablakba kell a kapott kódot beírni?
Köszönöm a segítséget.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Nothing is True, Everything is Permitted