10388394491291745162.jpg

Off/Warez Topik, erre klikk.size

Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass

Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!

TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs

CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
  • Hoz_Hun
    Hát gyerekek, én tegnap úgy, de úgy felbasztam az agyamat, hogy még azóta se esett le. Komolyan már remegtem a dühtől mikor felálltam a gém mellől. Nem nekem való ez, főleg az Assassinatet kúrom el MINDIG. Abban egyszerűen szar vagyok, ezen nincs mit szépíteni. De tegnap a Wanted-ben is szivatott a játék. Nem túlzok, ha azt mondom, hogy legalább 20x előfordult, hogy kibaszásból bevágott kezdéskor a vadász elé. Úgy indultam, hogy full suttogás. Nem vicc. Az én prédámat meg szerintem nem is erről a pályáról jelölte ki, mert tán ép hogy rajta volt az iránytűn. De mindegy is mert két lépést nem tudtam megtenni. A legidegesítőbb az volt, hogy mindig (és nem túlzok) a játék feléig első, max 2. helyen voltam. Aztán elkezdi rámpakolni a vadászokat és ilyen mocskos módszerrel szopat a gém. Egy rohadt füstbombám van, azt elhasználom, de még akkor is marad általában két vadász rajtam (de egy biztos). A fele játékidőmben tuti futottam, hát nem tudom, de játékonként 3x biztos beugrott az üldözés. Csak az a szar hogy ha többen vannak el is kapnak. Úgy hogy onnatól pont az nem volt de az nem érdelet, mert az utolsó 5 percben így is csak kb 2 helyet estem vissz többnyire viszont (ami nekem fontos) a kill/death rátiómat mocskosúl lerontja. Így aztán az van, hogy kilépek az utcsó 30 sec-ben, hogy ne számolja fel a gép. Léptem ki úgy is hogy a 2. helyen voltam nem tudom hányezer pontal. Dögöljenek meg a programozók.
    A másik amit rühellek, hogy ugyan azt a célpontot kapom meg van hogy 6x egymás után. Már én érzetem szarul magam.
    Még most is mérges vagyok, ha a tegnapi nap eszembe jut.