7978
10388394491291745162.jpg

Off/Warez Topik, erre klikk.size

Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass

Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!

TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs

CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
  • Hoz_Hun
    Hát gyerekek, én tegnap úgy, de úgy felbasztam az agyamat, hogy még azóta se esett le. Komolyan már remegtem a dühtől mikor felálltam a gém mellől. Nem nekem való ez, főleg az Assassinatet kúrom el MINDIG. Abban egyszerűen szar vagyok, ezen nincs mit szépíteni. De tegnap a Wanted-ben is szivatott a játék. Nem túlzok, ha azt mondom, hogy legalább 20x előfordult, hogy kibaszásból bevágott kezdéskor a vadász elé. Úgy indultam, hogy full suttogás. Nem vicc. Az én prédámat meg szerintem nem is erről a pályáról jelölte ki, mert tán ép hogy rajta volt az iránytűn. De mindegy is mert két lépést nem tudtam megtenni. A legidegesítőbb az volt, hogy mindig (és nem túlzok) a játék feléig első, max 2. helyen voltam. Aztán elkezdi rámpakolni a vadászokat és ilyen mocskos módszerrel szopat a gém. Egy rohadt füstbombám van, azt elhasználom, de még akkor is marad általában két vadász rajtam (de egy biztos). A fele játékidőmben tuti futottam, hát nem tudom, de játékonként 3x biztos beugrott az üldözés. Csak az a szar hogy ha többen vannak el is kapnak. Úgy hogy onnatól pont az nem volt de az nem érdelet, mert az utolsó 5 percben így is csak kb 2 helyet estem vissz többnyire viszont (ami nekem fontos) a kill/death rátiómat mocskosúl lerontja. Így aztán az van, hogy kilépek az utcsó 30 sec-ben, hogy ne számolja fel a gép. Léptem ki úgy is hogy a 2. helyen voltam nem tudom hányezer pontal. Dögöljenek meg a programozók.
    A másik amit rühellek, hogy ugyan azt a célpontot kapom meg van hogy 6x egymás után. Már én érzetem szarul magam.
    Még most is mérges vagyok, ha a tegnapi nap eszembe jut.
  • MerlinW
    A történelemben/valóságban az asszaszinok nem bérgyilkosok voltak:) Ez peidg egy történelmi sorozat lesz, mint a Tudors vagy a Rome. Csak gondoltam témába vág azért írtam ide. Lesz benne Rodrigo, Cesare, stb. akikkel a játékban is találkozhattunk.

Egyébként jah, nem lenne rossz egy AC szerű sorozat. Mondjuk elég drága lenne, de egy Spartacus B&S/GoA szinttel kiegyeznék:)
  • ratgab
    Simán belepakolhatnák az Assassin/Templar vonalat... szerintem baromi jó kis sorozatot lehetne belőle csinálni... rendkívül érdekfeszítő a történet!
  • xido
    nincs a játékhoz köze és rendes évados tv sorozat lesz
    Jeremy Irons lesz Rodrigo Borgia
  • Rage47
    ez olyan lesz, mint a 2 előtti 3 részes sorozat?
  • elitehun
    Ja. Idegesitett is hogy csomó killemet "elloptad" :P
  • Kongy
    Az imént elitehun társaságában manhuntoztam 1 jót. :)
  • tommygear
    ja nézni kéne, főleg hogy nálunk forgatták
  • Pluskast
    Már megvan köszi!
  • CroftManor
    Ma nekem is volt egy két jó meccsem. Az első 40 másodpercben (!) szereztem 2200 pontot xD Ma már másodszor fordul elő velem, hogy assassinateban a mecs kezdésekor előttem sétál a célpont, egyből belockoltam és megmérgeztem az első 10 másodpercben :D
    Aztán jött a prowler épp blendelni akart én meg mögé sétáltam és incognitós kill. :) Utána jött a harlequin aki beugrott a szalmába... :D
  • Tono34
    Esetlegleg nézd meg ezt.

Remélem használható, sajna kipróbálni nem tudom, mert még nem találtam meg ezeket.
  • Pluskast
    Valaki nem tud véletlenűl valami megoldást ezekre a subject 16-os logikai feladatokra? A hajamat tépem ezzel a holdra szállós puzle-vel. Nem bírom kirakni.
  • MerlinW
    "Investment is a PC exclusive feature that offers players the ability to invest in shops they already own and based on the market (the game tracks what other players online invest in, and, just like in real life, the more people invest in something, the higher its value will be, while on the map screen, if you press SPACE you will be able to see the economy map, where the hot spots are, where you should invest) they can win a lot more money then they would otherwise from that shop.

Besides money, Investment also offers items as rewards when you hit certain milestones, like investing 3000 F in a certain shop will grant you 1 Silk. Global investment in a certain shop means exactly what it says, the total amount you have invested in X shops (be it blacksmith, tailor, Doctor, etc.) of the same type and is usually rather hard to reach (1 million F) but also offers for reward items that you would normally find very hard (like a 1 x Indian Diamond).

The only drawback of using this features is YOU HAVE TO BE ONLINE at all times, the second the Ubisoft server drops or your internet connection start to act up, you will lose the ability to invest as well as the ability to track the market or see where you last invested."
  • enlightened
    Sziasztok, a játékban írják hogy lehet invesztálni egyes boltokba és más playerek is tudnak de pontosan nem írják hogy működik. Valaki el tudja mondani hogy is van ez pontosan és hogy lehet ezt online csinálni? És miért jó?
  • MerlinW
    Showtime (torrent)
  • Pluskast
    HBO?
  • enlightened
    Sziasztok csatlakoznék a multizok közé.

Nevem: xingjian

Légyszi írjátok ki a topik címe alá!

Köszi!
  • ratgab
    Ma első Assassinate: 20 kill/ 3 death Sienna pályán.... 7290 pont killből... összesen 8150

Utolsó meccs szintén Assassinate 16 kill/ 3 death Róma nappal pálya 8200 pont killből, ebből 7 incognitóból.

Mindkettő természetesen győztes meccs volt!
  • MerlinW
    Ugye nézitek majd a Borgias c. sorozatot?:)
    Ápr. 3 (de az első rész már kikerült)

Bórdzsa, hivatalos oldala: itt
  • szgeri83
    Végre holnap délután megjön a Codex Editionom :) Este meg mehet a game :) Majd a multiba is beszállok hozzátok, de lehet elöbb kipörgetem a single-t, habár 100% os treljesítés 20-25 óra szal nem kevés :)
  • elitehun
    Mármint úgy hogy tisztán látod, tudod hogy ki a célpont sőt talán még be is lockolod és ez a szar mást öl meg mert átugrik másra a kardjel :S
    Ja meg egyszer volt az hogy egy morpholt tömeget ketten üldöztünk (sétáltunk utána:P). A társam belockolt egyet. én templar visionnel meglátom hogy rosszat lockolt be, meg akarom ölni az igazit de erre azt ölte meg akit belockolt a csapattársam.... ja és a legjobb hogy utána Ő megölte az igazit (természetesen csak tippelt....)
  • elitehun
    Ez főleg manhunt-ban idegesitő :S
  • Hoz_Hun
    A Cristina szál asszem 5 részletből áll. Az utolsót csak akkor nyitja meg ha a játékban összesítve megvan a 75%. Tényleg érdekes történet.
  • ratgab
    Mivel vagy egy órát játszottam vele összesen vagy 3x nekiugorva, ezért valahogy gondoltam

De nem is baj, hogy mondtátok... AC2 hosszát is kedveltem nagyon!
  • Atkamon
    Hát ja, eléggé :D
  • MerlinW
    Az még eléggé az eleje:)
  • ratgab
    Kéne már tolni ezt a singleplayert is... Még csak ott járok, hogy Machiavellivel elmentünk a T nevezetű szigetre
  • Atkamon
    A világ legjobb ötlete volt a single-be beletenni a Cristina szálat... Iszonyat jó szerintem :)
  • CroftManor
    Ezt írtam már én is egy párszor ^^ Ha civilt öl meg a vadász akkor tök fölösleges el lőni egy smokeot. Ilyenkor csak simán oda kell menni és a képébe nyomni egyet.
  • elitehun
    Amúgy ha a csalit öli meg akkor nem muszáj stun előtt smoke-ot dobni
  • elitehun
    A charge nekem nagyon nem jön be :S
  • ratgab
    Assassinateben is úgy megmérgeznek lock nélkül, mint a pinty!
  • vaakuum
    Egy xbox képi minőséghez milyen beállítások kellenek a PC verzióban? Minden maxon?
  • CroftManor
    Ha jó reflexeid vannak, akkor ki tudod védeni a charge-os stunnolást. Én kiszoktam néha, ha látod h beindul a charge, már nyomod is a smokeot. És szépen megmérgezed :)

Kongy: csak assassinateban kell ahhoz lockolni hogy megmérgezzenek. Wantedban manhuntban meg a többiben nem. A lényeg hogy állj jó közel az ellenhez. A kedvencem az amikor nagy ész vesztve elrohan mellettem a célpont, fel is lök, de sikerült megmérgeznem. Na azért kaphatsz egy great variety +400at is ^^
  • ratgab
    Jobban meg is éri védekezésre használni, mint támadásra sztem! Assassinateben poison sokkal többet ér sztem!
  • ratgab
    Lehet ám! Meg is szívattak vele párszor... Támadó ellen charge= automatikus stun... max smokekkal védhető... de annyi időd általában nincs!
  • Kongy
    Amúgy a Charge-al stunolni is lehet? :O
  • Hoz_Hun
    De. Bemész az Assassin főhadiszállásodra és a páncéloknál átcseréled amelyik tetszik. Ha a Replayeknél kérdezed, akkor csak úgy tudod lecserélni, hogy "skint" aktiválsz rá, mint pl Ezio régi Altairos páncélja, vagy a Drachen Armor.
  • ratgab
    Még egy kérdés: Észrevettétek, hogy a tegnapi Patch óta sokkal gyorsabb a csatlakozása multihoz? Legalábbis én letoltam vagy 10 meccset és mindegyiknél villámgyors volt a csatlakozás!
  • ratgab
    Én ilyet miért nem tudok???

Ám sokszor bénázok ám, ha fáradt vagyok: Nem tudom lestunnolni az ellent... nem szúrom le... rossz gombot nyomok ilyesmi!

Kedvenc, amikor a blend mellett támad meg és végre tudom hajtani a kedvenc mérgezésem! De az is jó, amikor már szaladgál, mint a mérgezett egér (érted... méregezett )

Ám azt, hogy tudják megcsinálni, hogy lockolás nélkül megmérgeznek??