Assassin's Creed: Brotherhood
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Amúgy kontrolleren Y.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"Limitált kiadás, bontatlan, Magyarországra csak pár darab érkezett, E-bayen 250$ az ára, igazi ritkaság. "
tehát külföldrõl kétharmados áron, szállítással meg tudom szerezni. No comment 😄
[merlinw.org]
Nem egyszer volt nekem is ilyen, meg olyan is, hogy az ellenfelet dobhatta ki, mert éppen levadásztam volna, aztán csak a megdermedt karaktere "villámsúlytotta" szobráról kászálódtam le...
MerlinW: mi már kergettük egymást korábban. <#eplus2>#eplus2>
Elég béna vagyok a multiban, sz'al ha kell egy agyaggalamb... inkább vak tyúk (táposcsirke), akkor itt dre4mw4r néven rontom a színvonalat.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Valaki meg tudja mondani hogy mivel tok belépni a templar nézetbe sokan belépnek észrevesznek de én nem tom mivel kell
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
De az konkrétan nem mutatja h most lenn van vagy fenn...
Nothing is True, Everything is Permitted
Namármost én karddal taszítottam le és nem adta meg a 100 % szinket, azonban megragadni és kézzel ledobni a kapitányt nem tudtam (elõbb felcsaltam a torony tetejére...)
Mit illetve hogyan lehet ezt a részt 100 %-ra teljesíteni ( instrukciók eléggé ködösek)
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Multiplayer nevem: Royal_tipu
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Érdeklõdnék h maga a komplex story-t mennyire tetszett nektek vagy hogy látjátok az elkövetkezendõ folytatást így össze vetve a 3 játékot?
Merre tart vagy hová? Menyire esélyes még hogy egy lesz egy történelembeli rész (amerikai forradalom ,francia forradalom) vagy inkább a jelenkorra koncentrálódik a folytatás?
Én megedzettem õket már seq6 körül, kellemes segítség voltak😊 Na meg egy pár küldetésnek az a 100% szinkronja, ha használod õket.
A tornyokat, és a renoválást is folyamatosan csináltam két küldetés között, így a játék felétõl már 10k jött 20 percenként😊 Nem volt gondom a pénzzel😊
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Izginek ott vannak a játékok, meg a Brotherhood Multi!
Nekem még hátra van a Flying Machine 2.0 meg a csónak-szerû vmi. 😄 Majd a hétvégén megcsinálom õket, mert most semmi idõm sincs rá. :S Még van 4 Borgia Tower is, meg egy halom renoválásra váró épület... pedig a fõ szál már kész, és az assassinjaim közel sem maxosak még. 😄 Mennyi a max szint?
ókori arab
"1. Stay your blade from the flesh of innocent
2. Hide in plain sight, be one with the Crowd
3. Never Compromise the Brotherhood
Where other men blindly follow the Truth, Remember... Nothing is true.
Where other men are limited by morality or law, Remember... Everything is Permitted
Mainly you have the 3 Tenets to keep order, But otherwise all is Permitted"
[merlinw.org]