Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
ratgab #3837 Tüzijáték! Még sosem használtam... de öltem már olyat, aki rám dobta...
Belockoltam... eldobta... megvakultam, de még benyomtam a támadást és még megöltem...
Elvileg leszedi rólad a lockolást, ha eldobod!
Szerintem a smoke többet ér, mert ha abba belemész lebénulsz... firecrackernél ilyen nincs, mint ahogy a fentebbi példám is mutatja...
Ám érdekes kis skill a Decoy is... ez gyakorlatilag egy semleges npc-t átváltoztat olyanná, mint te és rohanásra készteti...
A Charge meg jó is meg nem is: Lényege, hogy megrohamozhatod vele az ellenfelet (támadó ellen esetén pl. Wantednél a vadászod... automatikus stun-t jelent)
Ha a célpontod blendelve van egy csoportban, amiből nehéz megállapítani, hogy melyik az, akkor charge-ot benyomod és azonnal ki is szeded a csoportból... hátránya, hogy csak 100 pontot kapsz a killért!