7978
Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
Falatkenyér #3852 hali
ratgab vagy bárki tudna segíteni még elég elején vagyok multinak 13-as.főleg wantedet meg manhuntot tolok és sokat ölök de pont nem jön ritkán jön 4-500 hogyan tudnék gyorsabban több pontot szerezni.ugye még nincs sok abilitym meg perkem.köszi a választ erre a low kérdésre:D -
lolhunter #3851 Az jó is lenne... -
xido #3850 én azt hittem lesz olyan,hogy server list,látod hányan vannak bent,szűrhetsz,blabla..az a megoldás sokkal jobban tetszik akármelyik más játéknál is... -
#3849 Akkor fényes, ha a te látómeződben van a célpont. -
Munszu #3848 Azért azzal kezdhetnének már valamit, a készítők hogy ne 10 percig keressen egy hostot, mert így nagyon elfog menni tőle sok embernek a kedve.., köztük az enyém is :(.
Nincs időm ennyit várni,főkép amikor csak 2 kör-re menne fel az ember,szabad idejében. -
xido #3847 na..ez nekem megint egy új info...szóval ha teli a karika,célpont a közelemben és csak akkor fényes,ha kiszúrt? -
#3846 Ha 100000-szer beírod, akkor sem fogjuk tudni, hogy mi a baj. Google-t meg te is tudod használni szerintem- -
lolhunter #3845 Nem tudtok valamit akkor a lassu connect problémára?Légyszi keressetek Google vagy akárhol csak játszhassak rendesen! -
ratgab #3844 Nekem a kedvencem a San Paolo (??? vagy valami ilyesmi)... kis porfészek egyik sarokban templom... középen egy oszlopokkal szegélyezett tér szerűség... a hosszú utcán szoktam aratni... ott akkora a forgalom, hogy nem tudnak kiszúrni, ha blendelek! -
ratgab #3843 A MT ST valamire gondolsz, a templommal a közepén? Ma ott de leszívattam pár embert egy Assassinate meccsben ... szokásos Smoke+méreg volt nálam!
Meg volt egy olyan meccs, hogy még 10 másodperc volt hátra és 100 pont hátránnyal voltam második... elkezdtem futni, mint az állat keresve a következő célpontot... láttam, hogy teli karika van az iránytűn, de nem fényes, szóval nem lát az ellen... ekkor befordul egy 5 fős csapat... karika kivilágosodik... célpont a csoportban van.... becéloztam az utolsó embert és kill... és eltaláltam... ezzel a killel nyertem a kört... Nagyon komoly volt!
Futómajmokat a blenddeléssel nagyon be szoktam szivatni... Párszor elkapják rejtőzködve meggondolja, hogy fut-e ismét... -
#3842 Az az egyik kedvenc pályám ^^ mont st michel. Imádom. Egyébként ratgab, a mute is jó, 2 másodpercre le blockolja az ellent. Nem tud védekezni/ölni. A hidden gunt akkor használom, amikor stun gépek játszanak :D és alázzák a társaimat. Ilyenkor kilövöm őket. :) -
Hoz_Hun #3841 Hidden gun. Croft is előszeretettel használta :). Amúgy jó ha van. Nekem is van egy olyan összeállításom, hogy Hidden gun+dobókés. Sajna ha látom hogy sok futómajom van a pályán meg hidden gunos akkor betárazok és leverem a kissapkájukat. Szóval ha nem engednek normálisan játszani akkor alkalmazkodok. Kb erre jó. Illetve korábban volt az a francia pálya, ahol szerintem nem lehet normálisan játszani, annyira kesze-kusza. Ott alapból ezzel az összeállítással mentem. -
ratgab #3840 Nekem olyan volt, hogy a célpont előttem termett... 1 másodperccel előtte még 10 méterre volt (ekkorát még gyorsított futással sem lehet ugrani)...
Legemlékezetesebb kill sorozat, mikor ugyanazt a tagot ugyanott (először blendből, majd padról, majd megint blendből) 3x egymás után öltem meg... és hangosan szitkozódott oroszul... akkora LOL moment volt, mint a ház -
ratgab #3839 Ami a legnagyobb baromság szerintem (legalábbis értékes helyet foglalhat hasznosabb ability-ktől) az a Hidden Gun (ezt valami perverz multi fejlesztő benne felejtette a multiban, de nagyon idegesítő)
Hidden gun lényege: Szedjük le a normálisan játszó játékost 100 nyamvadt pontért a tetőről és örüjünk, hogy van egy plussz killünk (persze utána, mikor lestunnolom, megmérgezem, akkor már elfogy a tudománya) Noobok értéktelen hülye skillje (jobb a mérgezés+ smoke... alacsonyabb szinten még a disguise vagy a morph is hasznosabb)
A másik hülyeség a dobótőr: Annyit csinál, hogy lelassít... na bumm neki... ha már észreveszem és futni akarok, akkor már úgyis csak 100 pontot kap... Rejtett státuszból meg nem tudom elképzelni a használatát... tök fölösleges.
Másik felesleges dolog a gyorsabb futás (üldözésre meg minek? ... 100 pontért... bah) ... Minek mikor ott a smokebomb... 2 védelmi eszköz (smoke+futás) meg fölösleges... ha menekülni akar valaki, akkor induljon a maratonon ne ACB-zzen!
-
Hoz_Hun #3838 Haha a legemlékezetes bugom az volt mikor beragadt a Disguise-om. Minden rendben volt csak nem változtam vissza. A játék feléig a kutya se talált meg én meg szabadon gyílkoltam.
Az hogy eltünt a Hud-om, meg nem is egyszer előfordult. De sorolhatnám... -
ratgab #3837 Tüzijáték! Még sosem használtam... de öltem már olyat, aki rám dobta...
Belockoltam... eldobta... megvakultam, de még benyomtam a támadást és még megöltem...
Elvileg leszedi rólad a lockolást, ha eldobod!
Szerintem a smoke többet ér, mert ha abba belemész lebénulsz... firecrackernél ilyen nincs, mint ahogy a fentebbi példám is mutatja...
Ám érdekes kis skill a Decoy is... ez gyakorlatilag egy semleges npc-t átváltoztat olyanná, mint te és rohanásra készteti...
A Charge meg jó is meg nem is: Lényege, hogy megrohamozhatod vele az ellenfelet (támadó ellen esetén pl. Wantednél a vadászod... automatikus stun-t jelent)
Ha a célpontod blendelve van egy csoportban, amiből nehéz megállapítani, hogy melyik az, akkor charge-ot benyomod és azonnal ki is szeded a csoportból... hátránya, hogy csak 100 pontot kapsz a killért! -
Hoz_Hun #3836 Azt mondták: "a PCseknek nem adunk leírás, már az Xboxosokat is leírás nélkül hagytuk szopni. A PCseknek már ők elmondják mi a dörgés."
És nálunk volt x db peccs meg Animous upgradeból kettő, még Leonardo előtt. Olyan bugokat láttam, hogy ha mesélnék el se hinném. -
xido #3835 smoke bomb helyett jó-e a tűzijáték..illetve melyik felel meg flash granade-nak?:) -
laol8 #3834 üdv! hol találom az assassin's creed brotherhood játékbeli mentést(eket)? -
ratgab #3833 Ez a lényeg, hogy olyan helyre blendingelj, ahol van ugyanolyan karakter is, mint te! De van ám további lehetőséged is ahogy fejlődsz:
Disguise skill (álcázod magad egy rövid időre... egy másik karakterré változol... vigyázat a hatás csak átmeneti egy idő után visszaváltozol)
Morph: A körülettéd lévő NPC-k egy adott körön belül mind ugyanolyan karakterré változnak, mint te (vigyázat egy idő után visszaváltozol)
Van egy olyan perk is, amit ha kiválasztasz a profilodban, akkor abban a csoportban, amelybe Blend in-elsz 1 npc átváltozik olyanná, amilyen te vagy!
Egyébként pont ezért nem szeretem a Wantedet, mert segít a gép, hogy milyen kinézetű a célpontod... Assassinateben nem kapsz képet segítségnek, csak ha azonosítoda célpontot!
Egyébként, ha wantedot nyomsz és blenddelsz, akkor
1, Használj Smoke bombot, és akkor stunnold az ellent (ez plussz pontot jelent 200-at) Vigyázat nem azonnali a hatás... úgy kell ledobni, hogy a vadászod belefusson, ha korán dobod megállhat és kikerülheti, ha későn meg meghaltál!
2, Ha nincs Smoke-od, akkor amint meglátod a vadászodat szaladj el és tűnj el a szeme elől... opcionálisan rejtőzz el egy forgalmas helyen (széna vagy blend ugyanolyan kinézetű NPC mellett)
3, Ezt első pontnak is írhattam volna, mert ez a legfontosabb...
Mindig az legyen a célod, hogy minél magasabb pontszámot szerezz öléssel és ha lehet kerüld, hogy megöljenek (ez utóbbira van a smoke).
Ennek a legfontosabb része, hogy te lásd az ellenfelet, de ő ne lásson téged... Mindig amikor beolvadsz figyeld az NPC-k mozgását... keress anomáliát (forgolódó npc, futó npc, nem gépies mozgású npc... olyan npc, mely egyedül sétál... ez utóbbi legyen mindig a leggyanúsabb!!!!)
Az is jó taktika, hogy lockolod a kérdéses npc-t, mert ilyenkor gyakran megijed és megiramodik... na ekkor bújt ki a szög a zsákból... -
#3832 azt mondja tippben: blend in-eljek, hogy ne tudjanak targetelni.
mekkora baromság már ez? bármikor odajönnek aztán hátba szúrnak. az egyetlen esélyem az, ha van ugyanolyan karakter mellettem, és akkor hátha elvéti...
kurvajól kiadták ezt a multit, kb nulla leírás, jöjj rá magadtól, paraszt! -
#3831 War megoldható eme játékban? mer akkor klánba is csoportulhatnánk :D:D -
#3830 Ha a haverokkal akarunk játszani, akkor ranked match > creat group > invite friends. Akár wantedet is tolhatunk csak haverokkal, de ahhoz a player matchet kell kiválasztani > create group stb. -
#3829 Igen előszokott fordulni, hogy csak a második, harmadik helyen végzek. Mindig vannak jobbak vagy épp mákjuk volt. Tegnap manhuntban egy profi csapat ellen játszottam. Smoke bombot dobtak be, h ne tudjak stunnolni, és megmérgeztek... Az én csapatomban meg csak én voltam a "profi" és így mindíg csak másodikak lettünk. :/ Manhuntban nagyon fontos a csapatmunka! Sokan szét szélednek a pályán, összetartás helyett. -
ratgab #3828 Elkezdtem a singleplayer és elkapott a hangulat nagyon! Egéres szaggatás is vagy megoldódott vagy megszoktam 1 óra alatt, de most nem érzékelem!
Játék gyönyörű!!! -
ratgab #3827 Nekünk is rabszódikus... hol 1 perc, hol 10-15... de szerintem game mód függő is (wantedba talán hamarabb találsz embert, én csak assassinate-t tolok... ott többet kell várni! -
lolhunter #3826 vagyis nem login hanem connect -
lolhunter #3825 Akkor nem tudja senki a problémát a lassu loginra? -
#3824 Nem ide nem vis küldetés, rárepülni se tudok honnan, nincs magasabb hely. -
xido #3823 az megvolt már,hogy uninstall minden,de a game launcher is és újrarakni? -
Falatkenyér #3822 Valaki?? -
xido #3821 magas helyről nem tudsz rámenni ejtőernyővel?:)..
vagy az küldetéseknél használható,nem olyan mint a Just cause 2-ben?:) -
#3820 Na kitoltam. Jó volt nagyon. Összes mellékmisszió, minden nyalánkság megvan. Viszont 1 zászlót és 1 kincset nem tudtam még hogy kellene felszedni, a külvárosban van kinn jobb oldal lent, valamiféle magaslaton, de nem jöttem rá hogy kell felmenni oda.
Más: Csak egy befejezése van a játéknak?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A csaj mindenképp meghal? -
lolhunter #3819 Amugy tegyetek már fel egy képet a Speedtestetekröl mert lehet a netem miatt(az enyémet 1 régebbi commentbe láthatjátok) -
lolhunter #3818 Oké ez megoldva.Az a baj most hogy 20 percet vártam hogy bedobjon 1 hostra.Nem lehetne valahogy felgyorsitani? -
#3817 nagyon jó :) nekem tetszik csak néha belaggol és elkapnak asemmiből :D -
xido #3816 én nem értem mi a hiba....éjjel egyszer volt,hogy a server halott volt és se multi,se uplay,se fb szinkronizálás,de azon kívül mindig egyből beenged legalább a profil menübe.. -
#3814 most akkor jó a pc-s multi vagy egy rakás szar? folyamatosan csak a hibákról olvasok itt. -
Hoz_Hun #3813 Ja igen, akkor is unreachable, ha éppen játszik és fullon van a játék. -
xido #3812 semmi,csak én is kimaradnék a "basszátok meg,hogy nem tudtok válaszolni" csoportból:)