Assassin's Creed: Brotherhood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Solid Snake
Úgyis megveszed pc-re is és teszel fel a multiról is
Szinte már ingyen adják. <#hehe> Fannak kötelezõ
Helyzetjelentés: Gép felkészítve a Pc-s kiadású Brotherhood fogadására...

Ezen játék tiszteletére feltelepítettem egy vadonás új win 7-et, így mindenféle technikai hátrány nélkül fogok holnap belevágni a játékba...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

CroftManor
Már megijedtem h az én videóm lett törölve xD Tegyetek majd fel videót a multiról, én arról nem tudok.

Nothing is True, Everything is Permitted

éjjel láttam egy videót yt-n,hogy mûködik odavissza a legacy meg az acb..hát pislogtam csak a kezelésén,hogy is van ez😊
Kongy
Most már nem. ACB védelme is nulla. 😛
CE-hez külön DVD-n lesz... bár lehet az is torrentrõl. 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Atkamon
Hát de akkor milyen gáz már 😄 Illegálisan feltöltött torrentbõl leszedett soundtrack van az eredeti játékhoz... 😄 Pedig hát a Ubi mennyire a warez ellen van (DRM) 😄

Kongy
Fail <#taps>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

hát..mivel digital delux..azt nem mindegy ki által tömörítve kapják meg?😊
Atkamon
Haha, hallottátok a legújabb Ubisoft AC botrányt?😄
A PC-s Digital Delux Edition-ben (amelyhez ajándékba adják a soundtrack-et), kiderült, hogy a soundtrack torrentrõl származik 😄

Kongy
lolSL beágyazta konkrétan a játék befejezését egy spoilerbe ám az kilátszott...

CroftManor
Mi van törölve?!

Atkamon
Vagy inkább tovább élhet a PC lehetõség... Egyenlõre az is eléggé nehézkesen megy.

Kongy
Ez igaz. Bár sztem egy AC-nek van már akkora rajongótábora h sokan tolják, meg amúgy is, egy ilyen király multit ki nem tol szívesen??? 😄 Amúgy meg nemtom lesznek-e dedikált szerók, bár nem hiszem, de engem rohadtul idegesít ez a lobbykeresés. :S

Na bassza meg😊
Nem azért,mert sajnálom 8k-t a steelbook-ért..csak jobb szerettem volna,ha normált is lehet rögtön hozatni a galaxisból..
Solid Snake
Legalább többen megveszik, tovább élhet a multi lehetõség <#eljen>
Kongy
Normál kiadásért nagyon jó ár! Bõven megéri azt a 6k-t, annyiért szinte ingyen van. 😄

Nah nekem is megjött a friss Tesco-s szórólap és a korábban említett hír igaz! Azaz a Tesco a normal kiadást 5990Ft akciós áron (a 8k-s akciós árat tovább akciózták😛) fogják adni!
Nagy pacsit az illetõnek aki meghatározta az árát ^^

Kongy
Videókat ide CSAK linkeljétek ezentúl (á lá CroftManor). Normál videók, beágyazva mehetnek az off topikba. Ezt az 1 napot bírjátok már még ki PLS!

Kongy
Epic Fail. Törölve. <#falbav>

CroftManor
Azért mert valahonnan el kell kezdeni xD Másrészt meg erre volt idõm meló elõtt...de még lesz 😊

Kongy
De a tökömér mindenki az elejérõl csinál gameplayt. 😛😛😛😛

Kongy
Holnap ilyen tájban unboxing videó érkezik tõlem. 😊 Alany: Codex Edition. <#finom>

Shep
Csak követni kell õket semmi extra nincsen benne.

CroftManor kösz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DONGUBA
meg az elejen a varban valahol ott vagyok......akkor csak kovessem oket?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

CroftManor
Hát ezt most igy nehéz lenne megmondani, van jó pár ilyen feladat a játékban... Akkor kezd csak visszaszámolni, ha eltávolodsz tõlük, maradj a közelükbe.

DONGUBA
en most ott vagyok hogy kovetnem kell par ort talan de lejar az idom...mit kell csinalni?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

CroftManor
Válaszd ki a rejtett tõrt, nekifutás majd bal egérgomb.

Shep
Azt, hogy kell megcsinálni mikor áll egy tag én futok felé majd ráugorva ledöfi? Tudom ,hogy mindegyik részben volt ilyen és akkor tudtam is de most hol sikerül, hol nem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

CroftManor
Á nem 😊 Csak úgy letöltöttem h megnézzem milyen pcn. Maradok boxon, a multihoz sajnos ubis accountot kér, nekem meg csak boxos van.

CroftManor
Ja télleg, bocs! xD

Mész szétcsapsz a PCsek között tapasztalt orvgyílkosként? 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

gameplusz
PC-re szebb.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Solid Snake
Ez fake, nem a Te videód nincs szellemkép <#idiota><#taps>
CroftManor

CroftManor
Azért mert PCn legalább tudok HD minõségben fölvenni 😊
Nem vettem meg.

Minek PCs gamplay? Amúgy megvetted PC-re is?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

amúgy meg mindek pc-s gameplay,mikor csak a billentyû kiírások másak és már õsz óta tele van a net videókkal?
CroftManor
Rosszul írtam, már a felvett anyag is ilyen :S
De van, azt csinálom csak kissé macera egy 15 perces videót végig ellenõrizni hogy nincs e benne csúszás. Van ahol elõbb van a hang, van ahol késõbb.

nincs benne csúsztatási lehetõség?tedd direkt arrébb 1-2000 ms-el..
CroftManor
Tennék fel pc gameplayt.. csak az a gond hogy a felvett anyagban még jó a hang, de mikor renderelném Sony vegasban, ott el van csúszva a hang a képtõl ilyen 1-2 sec-re. Mitõl lehet ez vajon?

"most meg romába vagyok." Gondolom inkább Rómában vagy. Bár ha van gusztusod romában is lehetsz. 😊

Jah, Brutus páncélját meg tõrét (amivel leszúrta annak idején Cézárt). Mindegyik nagyon randa egy cucc, nem érdemes érte teperni, csak ha ki akarod pörgetni fullra a játékot.

The Protector
a szupermotort valaki már megszerezte?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

CroftManor
Armor of Brutus-t.

jól van..van ennek a vr tréningnek egy kontrollert monitorba odabaszós bája😊)
2 dolgon azért most felröhögtem..egyik bánatomban,hogy milyen szerencsétlen megoldás...kijöhetünk az Animusból és kimehetünk kicsit körbejárni..de csak 10 percünk van...aztán...nem történik semmi,visszarak minket a játék a bázisra..ha kimegyünk rögtön,megint 10 perc...ez nem túl kreatív...a 2.ami állat...körbedumcsi,mint a 2-ben is,mielõtt beülünk..Lucy asztalán 2 monitor,az egyiken Facebook Project Legacy,a színekbõl ítélve Róma 4.memory😊))
tommygear
a brotherhoodban mit kapunk ha összegyûjtjük a kulcsokat?? úgy értem, hogy a 2ben megkapjuk altair cuccát itt mit kapunk??
Kongy
Ha már elfogyasztottátok (tuk) a CD Galaxisból a CE-t. 😛

Kongy
A fejlécben kiírt versenyre van jelentkezõ?

igen nem lenne rossz!