Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
ratgab #3606 Assassinate-et akkor érdemes már tolni, amikor ráérez az ember arra, hogy melyik karakter npc, melyik játékos! Én úgy érzem azért elég nagy arányban eltalálom (persze azért bőven benne van, hogy mellészúrok), aztán ha nagyon tanácstalan vagyok (ekkor kell kikapcsolni a multit, mert azt jelenti elfáradtál), akkor kerülök egy kört a házak közt, hátha lesz egy magányos célpont!
Nekem azért tetszik az assassinate, mert nem állnak sorban mögötted az üldözők (wantedban megölöd a célpontod, még le se ment az animáció, de már mögötted áll a vadászod... neki meg az ő vadásza) és legfőképpen az üldözött egy hirtelen megmozdulással megölheti üldözőjét (ha én ilyen karaj bérgyilkos lennék, akkor bizony én is az üldözőm ellen fordulnék, ha tehetném), ezáltal nem csak a menekülés marad, mint opciót!