Assassin's Creed: Brotherhood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kongy
Rám pénteken ne számítsatok. :D Én ráfekszek a single-re. Ha azzal végeztem, jöhet a multi! :P

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Baromi sok achi van ebben a játékban (+1 fav)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

jah..én egyet sem vettem,volt is 4 nap legalább...épp ma értem a végére minden helyszínen,most kraftolgatok meg lehet veszek még 1-2 épületet pluszban,hozzák a pénzt automatice:)
mikor végére értem,új mentéssel megpróbáltam,de bántották a fülemet az olasz színészek,annyira megszoktam már minden hangot:)
Prince23
Így már érthetõ, hogy te a dobozost várod.

pl. én a Witcher 2-t kizárólag dobozos verzióba fogom beszerezni. illetve a Mass Effect 3-at is :)

Pedig nem sûrûn veszek 0. nap játékot, de ez most kivétel!

Egyébként az imént nézegettem a játék Wikia oldalát, de kár volt, mert még jobban várom a pénteket!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Jó is az a Steam én is kedvelem (én 6 hónapja használom és az elmúlt 2 hétben is vásároltam rajta: Rome Total war 2,5 ejró, Medieval 2 Total War szintén 2,5 ejró)! Nekem az eddigi AC-k is dobozosba vannak meg, így adja magát, hogy ez is az lesz és mivel multis így kell 0 day, ezért veszem a CDG-tõl a 1st Day Steelbook kiadást már pénteken!

Prince23
60 eurót nem adok steamen ki. Várok míg nem lesz olcsóbb. Húsvéti akcióra hátha összejön vmi...

AC2-m is steames, tehát én mindenképpen ragaszkodom ehhez a verzióhoz. az elmúlt 3 hónap elteltével nagyon steam buzi lettem :D

Project Legacy-ban 2 nap kemény próbálkozás után végre összecraftoltam a 11 hajót (11 carrack 11 millió florin értékben), ebbõl 3-at vettem... a többi craftból jött (9.-nél szerencsém volt, mert a craftolás végén duplázta a gép az eredményt: 1 hajó helyett 2 esett!)

Mire kezemben a Brotherhood a Legacy-val pont végzek!<#smile>

Te is jössz péntektõl Brotherhooddal multizni? Mert beszéltük itt a többiekkel, hogy össze kéne állni sg-rõl páran és akkor nem hulla ismeretlenekkel tolnánk a multit, hanem összebeszélnénk és közösen.

Prince23
Mindenképpen

Mert jobb lehet a feeling, hogy egy olasz történetben olaszul beszélnek, de az angol feliratból érted, hogy mi van! De jó hír, akkor majd végigküldöm én is úgy!

elitehun
Persze én másodjára úgy játszottam végig :D
Csak vicces volt amikor Desmond meg Lucy is olaszul dumált XD
Prince23
Lehet amúgy, nekem a steames verzió van meg és tartalmazza az angol és olasz nyelvi beállításokat.

Prince23
Én

miért?

Egyáltalán lehet olyat?

Valamelyikõtök nem tolta a 2. részét olaszul angol felirattal?

Szóval benne van a férfiak legnagyobb ellensége...<#ijedt>

Term. nem fogok egy játék miatt éhezni... hülye azé nem vagyok... most van rá keret.

Aki nem játszik, vagy soha nem játszott számítógépes játékkal annak ez kidobott pénz... még akkor sem értik meg, hogy mit tudok órákat a gép elõtt tölteni, ha egy fillérembe nem kerül (á la warez).

Nekem ilyen családot dobott a gép (tolerancia nulla)...<#nevetes1>, de azért szeretem õket!

Kongy
Persze ezt nem azért mondom, mert nem lenne jó, hogy néhány szót olaszul mondanak! Ez egyfajta feelinget ad az egésznek. Az más kérdés, hogy kicsit furcsa. :D

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Ja, persze, elõre utazunk a jövõbe és kinyírjuk Shakespeare-t mielõtt elköveti élete legnagyobb bûnét, és megírja a Rómeó és Júliát (csak vicc).

Tudod VAN olasz nyelv alapból a játékban! Ingame lehet is változtatni akár csak a 2-ben! De amúgy téll elég fura h alapjába véve az angol nyelv téll angol, de vannak olasz megjegyzések, szavak is, gondolok itt pl ilyenekre hogy: va bene, merda, requiescat in pace...stb. Most vagy ez vagy az. AC1-ben sem volt arab duma.

különben meg miért nem írták bele mellék küldetésként Veronát,hogy a Capulet és a Montague családnak kell megbízásokat csinálni?:)))
bezzeg arra nem,hogy mindenki angolul beszél a régi idõkben,mint a csillagkapuban az összes idegen lény<#hehe><#hehe>,tudom,nyelv választás:)
viszont tényleg csúnya spoiler,hogy Desmondék hol folytatják...bár sajnos valahol én is olvastam már:)
Kongy
Õszintén szólva nekem az elsõ 1 óra nem lesz meglepetés, de mielõtt PS3-on belekóstoltam volna, azelõtt sem volt az, ugyanis már nyáron láttam az E3 demót, abba meg kb benne volt. :P

Szal a singlebõl még mondhatjuk h semmit se láttam. :)

Amúgy most muszáj szólnom a harcrendszerrõl is kicsit, akit nem érdekel, az ne olvassa!!

Szóval van egy új opció, méghozzá a tökönrúgás. :D Ami eszméletlen hasznos az állandóan védekezõ ellenfelek (Pl Borgia kapitány) ellen. Nekem nagyon bejött. Az új counter attackok is jók lettek, van pár új mozdulat, pluszban még lehet afféle killstreakünk is, tehát ha lecounterezünk vkit rögtök a másik enemyt is counterben ölhetjük meg, ami nem kissé látványos. :D De ezt már CroftManor is megírta elõttem asszem.

elitehun
Szerintem semmi spoiler nincs benne. Még jó hogy olasz rendszáma van a kocsiknak XD
Hogyne lenne spoiler. Hanyagolnom kéne ezt a topikot mert nem marad semmi meglepetés, mire megjelenik :(

Kongy
Amúgy ha nem túl nagy spoiler elmondom, hogy a második szekvencia elején Desmonddal kalandozunk a modern Monteriggioni-ban. Ééés képzeljétek el minden részletre ügyeltek francia barátaink! A városban parkoló autóknak mind-mind más(!) OLASZ (!) rendszáma van!! Az már más kérdés, hogy ugyanúgy néznek ki. :D

Kongy
DA2-n már túl vagyok, engem már az ACB szippantott be tegnap/tegnapelõtt. :) Sajnos most egy kicsit várni kell, míg újra játszhatok vele. :)

Eddig csak a singlet vártam, de pár óra multi után (konzolon), már a multit is hihetetlenül várom. :D

hát ha nem a konyhapénzbõl megy el rá,akkor sok beleszólása nem lehetne a hobbidba:)
Nem rossz! Én most DA 2 lázban égek, de pénteken tuti beszippant az új játék! <#nevetes1>

Nem figyeltem, hogy megkaptam az e-mailt! Ám ezért majd hallgathatom a hegyi beszédet (idõs édesanyám valahogy nem tolerálja az ilyesmit, de majd lenyugszik)...

Ezért is jobb a pick pack pont, mert amirõl nem tud nem fáj neki!

Kongy
lol. :D Amúgy én most AC2-zök, és már elég volt a bemelegítésbõl. :) Nagyon faszán feltuningolták a Game Launchert, valószínûsítem h a Brotherhood érkezése miatt (is).

én addig prince of persiában ezio-val játszok,legalább az is akrobatikus kardos:)
Kongy
Én még nem rendeltem meg, mivel Codex Editiont csak szerdától lehet. :)

de persze ha elkések a rendeléssel marad a steelbook.

elitehun
Pontosabban múlthét pénteken
elitehun
Viccelsz én még aznap ahogy megkaptam az e-mailt :D
Én most adtam le rá a rendelést (1st day Steelbook)!

Megrendeltétek már?

Úgy-úgy!

elitehun
Már annyi se :D
Kongy
Az már nem sok. :D És ha úgy vesszük akkor 3, mert elvileg pénteken már toljuk. :D

Még 4 nap...

Kongy
Meg azért egy 1080p FullHD tv-n azért feltûnik ha leesik a frame. :D

Kongy
Sztem így lesz. nem hinném h lesznek dedikált szerverek, bár 4 hónap után illene....

CroftManor
Én nem vettem észre különösebben szaggatást, néha a multi szokott beszaggatni, na az nagyon szar tud lenni, mert akkor könnyen megölnek. Multiban sok a bug, egy csomószor megszakad a host, van hogy egy normális meccset nem tudsz végignyomni ez miatt. Nem tudom pcn is így lesz e.

Nothing is True, Everything is Permitted

Kongy
Hát nálam a low grafikán is ugyanúgy elõjött a konzolon is tapasztalt jelenség. szal egyértelmûen engine miatt van. A másik gond meg az árnyékok. Tiszta recések, még élsimítással is, ps3-on meg pc-n is. Én eleinte azt hittem h a vga-m miatt van, de mikor megláttam h ps3-on is ugyanez a helyzet, megnyugodtam.

robotnyk
xboxon is ilyen.
ezt én se értettem soha egy fix hardveres konzolnál..
gondolom a pc meg skálázható lesz rendesen az utolsó szögig,csúnya lenne,ha ennél kisebb gép csak mediumra lenne képes..
Kongy
Amúgy PS3-on néha NAGYON le-leesik a frame! Pl mikor elõször gyújtjuk fel az egyik Borgia Towert, és utána lóval megyünk tovább, na akkor már-már szaggatott. Nem értem ez miért van, remélem PC-n egy kicsit jobb lesz a helyzet (megfelelõ rendszerrel persze. :P)

Elvileg High grafhoz egy 4 magos proci, 4 GB RAM, meg egy HD4-5-6000-res videókari kell... PC Guru szerint. Hát majd meglátjuk.