7978
10388394491291745162.jpg

Off/Warez Topik, erre klikk.size

Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass

Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!

TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs

CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
  • xido
    DaVinci DLC felkerült,a Uplay oldalon kell elérhetővé tenni..Ugyanitt tudod elérhetővé tenni a bohóccsajt is,ha azzal a seriallal rendelkezik a játékod,ami elérhetővé teszi neked..bohóc csávó asszem alapból benne a multiban...
  • Munszu
    Egy kérdésem lenne, a bohóc csávó mint karakter azt csak a Collectors Editionosok kapták meg?:)
    A másik meg hogy a karaktereknél az egyiknél valami bohóc csajnál, van egy U betű, azt hogy tudom feloldani?
    Ja meg a DLC-t hogy aktíválom, vagy alapból feltette amikor a játékot is?
    Mert nem írta külön hogy ő most felteszi,hacsak nem updateval jött.
    Ennyi kérdésem lenne egyenlőre, előre is köszönöm szépen a válaszokat.
  • Kongy
    Szerencsétlen dokit agyon szívatjátok. Szemetek!
  • ratgab
    Igen! Én ezt a videót már tanulányoztam... ez manhuntban nagyon hasznos...
  • ratgab
    Assassinate-et akkor érdemes már tolni, amikor ráérez az ember arra, hogy melyik karakter npc, melyik játékos! Én úgy érzem azért elég nagy arányban eltalálom (persze azért bőven benne van, hogy mellészúrok), aztán ha nagyon tanácstalan vagyok (ekkor kell kikapcsolni a multit, mert azt jelenti elfáradtál), akkor kerülök egy kört a házak közt, hátha lesz egy magányos célpont!

Nekem azért tetszik az assassinate, mert nem állnak sorban mögötted az üldözők (wantedban megölöd a célpontod, még le se ment az animáció, de már mögötted áll a vadászod... neki meg az ő vadásza) és legfőképpen az üldözött egy hirtelen megmozdulással megölheti üldözőjét (ha én ilyen karaj bérgyilkos lennék, akkor bizony én is az üldözőm ellen fordulnék, ha tehetném), ezáltal nem csak a menekülés marad, mint opciót!
  • xido
    a sötét oldalon mindig csak egy Mester lehet és egy Tanítvány:))
  • CroftManor
    Egyébként azt tudtátok, ha pl az egyik társad le stunnol valakit, te újra le tudod ütni ha fölé állsz. Régebben tettem föl vidit erről is. Érdemes végignézni és tanulni ^^
  • xido
    Engem a single...noha még sehol se tartok,mert a multira vagyok kattanva meg a tréningre...már az elején meglepett,mikor az első akciót csináljuk meg Rómában..2x csináltam meg,egyszer a virágboltit,akkor mentem mondjuk az A útvonalon...aztán felkerült az eredeti,elölről és akkor B úton mentem..és akkor elémugrik 2-3 haramia,hogy ide a zsét és bunyó..és nem ám ilyen 13-14f van náluk,hanem vagy 4-500:)
  • ratgab
    Elkezdtem én is a single-t jó lesz ez, de már késő van nem folytatom...
  • tommygear
    thx
  • CroftManor
    Úgy hogy amikor épp megölöd az egyiket, akkor nyomva tartod a bal egeret és nyomod az irányt a következő katona felé. Ennyi. Érdemes a tőrt választani, van nála 15 dobókés.
  • Kongy
    Nemtom engem nem mindig a magasabb szintűek ölnek meg, sztem mindenkinek egyforma esélye van. :D Na, de Assassinate mód sztem csak magasabb szinten ajánlott. Persze ha a templomtorony tetejére mászol jó hogy 6 ember kiszúr. XD
  • tommygear
    jaaa vágom :D
    na és ilyet hogy lehet? :OOO
  • CroftManor
    de nem ebben a formában ^^ nemrég tettem föl
  • Gundark1234
    Végre én is feltettem a játékot. Mivel PS3-on már végignyomtam az storyt, ezért csak a multit próbáltam ki. Ott is a Wanted módot. Eléggé fejleszti a paranoid módot az embernél :). Csak egy nagy hibát látok a multiban:
    Drága UBISOFT meg a többiek. Mi a halál faxxáért kellett a kezdőkre ráengedni a veterán játékosokat. Miért nem lehet pl mint WoW BG-n lvl 1-10, aztán 21-30 és így tovább. Szegény rookie (én) csak kapkodja a fejét hogy egyszerre 3-an is keresik és pl volt olyan hogy egyszerre kaptam golyót a fejembe és pengét a hátamba. Hiába bújsz el, a high lvl assassin mindig megtalál, még ha a francos templom keresztjére mászol is fel. Amúgy a hangulat ott van, meg azért volt már pár jó mozdulatom is igy kínkeservvel elértem a lvl 4-et. Minden rinyám ellenére persze folytatom a játékot amíg ki nem hullik a hajam :)
    A multi nevem Gundark1980. Keressetek, kergessetek és öljetek meg....ha tudtok.
  • maci01
    bp-n aréna plázában vettem ma 6000ért
  • tommygear
    jah hát az már az egyben is volt
  • Kongy
    long killstreak, vagyis egymás utáni zsinórban történő counter attack-ok.
  • tommygear
    de mit értessz zsnórban történő kivégzés alatt? :D
  • Kongy
    Multiban nincs szabad harc, csak kivégzések. :D
  • Shep
    Single playerben biztos, hiszen állandóan használom. Multit nem tudom.
  • Shep
    Akkor jól emlékeztem :) Egyébként szerintem a Leonardo háborús gépes küldetései voltak a legjobbak az egész játékban, bár a bombázósnál elég nehézkes volt a célzás. Számomra azért meglepő, hogy ez a sorozat nem visszafele fejlődik, vagy egy helyben toporog, mint sok más cím a piacon hanem mindig tudnak újat mutatni és megújulni éppen annyit amivel ki tudnak emelkedni a posványból és az élmezőnyben tudnak maradni.
  • tommygear
    hol van ilyen?
  • Kongy
    Nem ez vadiúj fícsör. :)
  • KollerN
    De én a davinci dlc-t a Uplay oldalán már kipipáltam meg altai páncélt is mégse találom a játékban vagy ott nem lehet aktiválni csak a játékon belüli Uplayen menün keresztül?
  • Shep
    Ez a zsinórban történő kivégzés már a 2-ben is benne volt?
  • Kongy
    Próbáltam egy kis Assassinate-t, háát, elsőre kicsit nehéz, gyakorlatilag várni kell h mikor csinál vmi hülyeséget a másik, és akk rögtön lockolni kell, de közben figyelni kell magadra is, nehogy kiszúrjon vki. Elég egy rossz mozdulat ha a közeledben van vmi player.
  • Rage47
    cloud rendszerben ment ez is mint a 2?
  • dregnarr1 #3582
    Nem ad semmit, csak cosmetic item.
  • szgeri83
    A gyűjtői extra páncél amit Ezio kaphat az ad valami extrát a kinézeten kivűl?
  • wendi1106
    Hali all

basszus melyik tescoba láttad 6000 ft ért ??? (9000+1500/800 ft miatt még húzom a számat) nekem tuti vétel lenne akkor. A singlevel már megismerkedtem (a történet nekem bejött a vége az durva, várom a folytatást de 50-60 óra semmiképpen nincs benne XD) de a multi miatt mindenképpen beruházok ennek a játéknak a beszerzésére.
  • Kongy
    Single Player gémpléj tőlem:

• elitehun
    Előre kellett volna gondolkodni
  • szgeri83
    Ami még durvább hogy nem is lehet szerezni :(
  • ratgab
    Azért válaszoltam azt amit válaszoltam, mert az eredeti hozzászolás fikaszagú volt...
  • Kongy
    Az téll rohadt kevés, nem csoda h pár óra alatt elfogyott. :S
  • tommygear
    azt is kapsz
  • elitehun
    A da vinci DLC-hez 4 armort kapunk??
  • elitehun
    Amúgy mikortól kapjuk meg újra a dupla rejtett pengét? kezd herótom lenni mert olyan alkalmak voltak amikor 2-t leszúrhattam volna :D
  • szgeri83
    Megtudtam azt is hogy 20 db Codex edition jött a cd galaxishoz a 200 db os eredeti rendelésük helyett. Azért ez kicsit durva dolog!