10388394491291745162.jpg

Off/Warez Topik, erre klikk.size

Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass

Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!

TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs

CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
  • Kongy
    SPOILER VESZÉLY!!!

No, kijátszottam a fő szálat, persze maradt még tennivaló bőven! Mit is mondjak? Nagyon jó játék volt! De ezt vártam. :D Volt pár irritáló misszió, gondolok itt pl Lucrezia cipelésére, de volt pár nagyon eredeti is, mint pl mikor az őrök főnökének a ruhájában kell menni a bankba (v nem tom már hova), és közben a kommenteik alapján megtudjuk h jó irányba megyünk-e. Ez tetszett. Tetszettek az új fegyók, crossbow a legjobb mind közül. :) A harcrendszer is eszméletlen jó lett. A grafikáról már beszéltem, egy rossz pontot nem találni benne, optimalizáltságban sem. Én téll azt hittem h fele ilyen jól nem fog futni nálam, és mégis!

A végéről: A Desmondos rész sztem kicsit hosszú volt a végén, főleg a legeslegvége, amikor:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Tron-szerű teremben (kajak a zene is olyan!) lépcsőkön kellett baxakodni, azzal kissé sokat szoptam. A befejezés meg OMG. Lucy meghal(?).

Várjuk a 3-at szeretettel.

@tommygear

Sequence 3-ban asszem. De az 1-ben is felvehettem volna sztem.