7978
10388394491291745162.jpg

Off/Warez Topik, erre klikk.size

Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass

Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!

TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs

CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
  • CroftManor
    Egyébként multiban ha fókusz killel öltök, akkor kaptok + 150 pontot a killhez. Pl ha wantedban fekszik a földön a célpont, mert vki le stunnolta, és te mellé állsz, vársz 2 másodpercet, akkor az fókusznak számít. Érdemes használni.
  • xido
    biza..már az elején..kiírta:)
  • Munszu
    Köszönöm szépen a választ,amúgy kit érdekelne majd egy kis multizás?:)
  • elitehun
    Nem tudom ha észrevettétek de ha nyomtok egy E-t akkor Ezio fütyül egyet és jön egy ló :D
  • doggy90
    szerintem nem tudod, ez a uplayes neved, tehat ez fog latszodni a jatekban is.
  • Kongy
    Most pedig megyek multizni. LVL 11 vok jelenleg. :)
  • Kongy
    SPOILER VESZÉLY!!!

No, kijátszottam a fő szálat, persze maradt még tennivaló bőven! Mit is mondjak? Nagyon jó játék volt! De ezt vártam. :D Volt pár irritáló misszió, gondolok itt pl Lucrezia cipelésére, de volt pár nagyon eredeti is, mint pl mikor az őrök főnökének a ruhájában kell menni a bankba (v nem tom már hova), és közben a kommenteik alapján megtudjuk h jó irányba megyünk-e. Ez tetszett. Tetszettek az új fegyók, crossbow a legjobb mind közül. :) A harcrendszer is eszméletlen jó lett. A grafikáról már beszéltem, egy rossz pontot nem találni benne, optimalizáltságban sem. Én téll azt hittem h fele ilyen jól nem fog futni nálam, és mégis!

A végéről: A Desmondos rész sztem kicsit hosszú volt a végén, főleg a legeslegvége, amikor:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Tron-szerű teremben (kajak a zene is olyan!) lépcsőkön kellett baxakodni, azzal kissé sokat szoptam. A befejezés meg OMG. Lucy meghal(?).

Várjuk a 3-at szeretettel.

@tommygear

Sequence 3-ban asszem. De az 1-ben is felvehettem volna sztem.
  • Munszu
    Valaki tudna segíteni/válaszolni a kérdésemre?
    Azt hittem azért segítő készebbek az emberek, ha már egy 'működő' képes magyar közösséget akartok...
    Előre is köszönöm a válaszokat.
  • CroftManor
    Akkor ezért nem találtam én se a tescoban, de az akció meg 24i.g van xD
  • Laci82
  • CroftManor
    Igen, újra lehet játszani. Mondjuk az érdekes, h ha veszel ejtőernyőt és nem használod, akkor eltűnik. Újra meg kell venni.
  • CroftManor
    Én úgy emléxem az ejtőernyő csak egy idő után érhető el, de majd a szabónál lesz (parachute).
  • ratgab
    Javulok már 30 %-os a győzelmi a arányom... Már level 28 vagyok!
  • ratgab
    De nem csak oda figyel az ember... elbújhat a tömegben és a kazalban is a célpont és csak 1 dobásod van, he nem találod ki bukod a célpontot...
  • tommygear
    itt sincs
    kongy te hol vetted fel azt az armort? :D
  • Solid Snake
    Valaki vett már valamelyik tescoban mert egyenlőre seholsincs! Ha valaki vett akkor az írja már meg melyikben! Gondolom hogy mást is érdekelne!
  • tommygear
    kössz ott nem is néztem :D
  • tommygear
    jó de már warezra megoldották csak azért kérdem
  • Kongy
    Amúgy ejtőernyőt a Leo's MAchines side questek után lehet venni szabónál. Ezeket a küldiket meg lehet csinálni a főszál kijátszása után is? Nem tudja vki???
  • CroftManor
    A szabótól.
  • Kongy
    Drachen armor a CE-hez járt, kóddal kell feloldani. Tettem is fel róla képet a topikba, tegnapelőtt.

Ejtőernyőt nem tom honnan lehet szerezni. :S
  • tommygear
    az ejtőernyő és az armorok hol érhető el? (drachen, stb)
  • CroftManor
    Egy ideig Én és HozHun tartottuk életben ezt a topikot, szinte ketten beszélgettünk a multiról, a többiek meg csak olvasták, hozzászólni még nem igen tudtak a témához. Most eljött a Ti időtök :) Most mi olvassuk a sok hozzászólást, hogy ki mit fedezett föl, kivel mi történt multiban :)
    Így van ez rendjén, hamarosan ti is ugyanolyan jók lesztek, én is a nulláról kezdtem el. ^^
  • Munszu
    Na megvettem én is :), be is regisztráltam.
    De egy kérdésem lenne,játékon belül valahol át írhatom a nevem?
    Mert kicsit zavar hogy Arkimonde87, amúgy nyugodtan vegyetek fel friends list-re. :)
  • CroftManor
    Csak szerettem volna :) de már nem fogom.
  • ratgab
    friend list... kolléga neve.... join game.. ekkor belépsz az ő játékába

Az lenne a jó, hogy tudnánk privát meccset indítani, de ahhoz kellene min 6 ember...
  • ratgab
    De csak hozzávetőleges irányt ad a játék... tehát viszonylag nagy körben bárki lehet a célpont...
  • ratgab
    Nem privátba, hanem joinra!
  • elitehun
    Én addig belépek, ha feljössz irj rám
  • elitehun
    Oké, de privátra gondolsz? mert ott nem lenne jó
  • xido
    hogy lehet direkt egymás ellen?
    friend list alapján párosít?
  • xido
    amit nem értek,hiszen ha lemennek és a detektor körzetében körbejárnak,a kazalban is mutatja,ha lockolható valaki:)
  • ratgab
    Monteriggni pályát nem szeretem... látszik is, mert ott 2. lettem nem első...
  • ratgab
    Toljunk már egy wantedet egymás ellen... kíváncsi vagyok milyen jó vagy!!!
  • ratgab
    Pazarolod a smoke bomb-ot... én csak akkor lövöm el, ha úgy érzem tényleg kell (mikor a tetőre mászik valaki utánad, akkor smoke... felér és már stunnolom is!

Az imént Wantedba 3-an üldöztek... elbújtam egy szénakazalban és röhögtem a felettem lévő vadászon, hogy tekinget lefelé és azt várja, hogy elhaladjak alatta... mindenkit megöltek a környéken csak a kazalba nem néztek be
  • ratgab
    Én volt olyan, hogy manhuntban az egyik társamat üldözték 2-en én meg a vadászokat üldöztem és stunnoltam őket... persze volt, hogy észrevettek és akkor game over, de akkor is összeszedtünk egy csomó pontot!
  • ratgab
    Yep!
  • Atkamon
    Hehe, jót wanted-oztam most ratgab-al :P
  • xido
    meg akarja mutatni,hogy egy 50es fullmaster nulláról kezdve is tud jó lenni a rutin révén:)
  • elitehun
    Mert ki akar kapni ellenem