Assassin's Creed: Brotherhood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mindenhol 9k lesz az ára
Amúgy tud valaki egy árat mondani kb-ra? Pc-re mondjuk a Tesco-ba mennyi lesz? Lehet suttyomba megveszem saját pénzen. 😄
Az jó. Mostmár mégjobban várom. Csak annyi a bökkenõ hogy én nem fogok multizni. Egyrész nem nagyon tudom megvenni a közelben a rendelés is kilõve mert anyámék nem nagyon engedik, hogy játékra költsek mióta kaptam 120 ezerért egy új gép-et (csak gépház) Úgy hogy kénytelen leszek Multi nélkül lenni 😞
CroftManor
Jobb mint a kettõ, mivel ebben van multiplayer is több játékmóddal, ráadásul kedden jött ki hozzá az új DLC is. 😊

Nothing is True, Everything is Permitted

pihenj😊
JAJ mikor jön már? 😄 Mikor lesz már 18-adika 😄 Tolnám már PC-n 😄 a 2 -is nagyon jó volt. De szerintem a képek-videó alapján ebben sem lesz csalódásom. Konzolon jó játék? Van olyan mint a 2?
Atkamon
PC-s vagyok... 😊

vissza is szinkronizáltad a játékba,vagy te is pc-re vársz?😊
Atkamon
Hát igen, akkor még nem volt kiforrott a dolog, és nagon könnyen lehetett nagyon sok pénzt szerezni 😄

Na de te játszod október óta én meg még csak 3 hete max😊
Atkamon
Heh, ilyenkor olyan szerencsésnek érzem magam, hogy megpakoltam magam pénzzel, amikor indult a játék, és még úgy is rohadt sok pénzem van, hogy kiadtam 11 millát xD

Gyááá..10 hajó már kész van a 11bõl..dehogy fogok én 11millát rákölteni..szenvedek is vele vagy 3 napja😊
(legacy)
Én töredelmesen bevallom..minden tiszteletem a szerkesztõké,de az ilyen újságot maximum csak a játék miatt veszek,amit tudni akarok,azt 10 féle formában megtalálom a neten,nagyon régen izgatott egy +1 jóska cikkje valaimrõl😊
Kongy
1995Ft

De téll nem akarom hype-olni, én minden hónapban megveszem, most különösen erõs a tartalom. 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Dragon Age II, Crysis 2, ACB... meg még 1 halom más.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

2k körül mozog az ára
hát nekem hülye ábra marad a chillstream miatt😊
DarkSector
Mennyibe került az újság?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

a fonaelvetétel bekezdéstõl már bepipiltem😊
tudtam,hogy mizu,de nem ennyire részletesen..és ha a mai korban a villát is be lehetne járni,az durva lenne😊
Kongy
Vegyétek meg a PC Gurut, sztem megéri 😊 Most sok benne a jó cikk, meg ajándék Steames Zeno Clash is jár hozzá. 😉

Videóteszt nem volt nagy szám igazából, volt benne pár PC-s képsor viszont! A jobb felsõ sarokban, tudjátok, ki van írva h gentle push, és ott mindig ilyen hülye ábrák voltak, pl kéz meg láb...stb, most bill. kiosztás van a helyén! Tehát shift, space meg ilyenek! Tök jó lesz ez. 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
PC Guru DVD-jén van rajta, neten még nincs. Sztem csak késõbb lesz fenn.

elitehun
Igen ez egy teszt
DarkSector

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

elitehun
Én videótesztet nem találtam róla a PC gurun....
DarkSector
be tudod linkelni légyszíves azt a vidótesztet? arra kiváncsi lennék én is.

Kongy
4:3 teljesen jó, de a 16:9-esnél néha szellemkép van, bár nem túlzottan zavaró!

Az új PC Guruban van PC-s ACB teszt! Most nézem a videotesztet róla, az írottat majd késõbb elolvasom. 😊

robotnyk
inkább legyen natív, mint nyomorék, különben sincs akkora különbség minõségben
CroftManor
Kongy meg pont azt irta, a 4:3as a jó az én esetemben, mert így jobb a minõség. De jó h mindenki mást mond 😊 Mindegy, lesz amilyen lesz.

robotnyk
a 16:9
CroftManor
Persze az egyértelmû hogy ha 4:3ba veszem fel akkor összenyomott. De most nem ez a kérdés hogy 16:9 vagy 4:3, hanem az hogy többen írták itt azt, hogy a videóim szellemképesek meg ilyenek. Ebbõl a szempontból melyik videóm a jobb?
Egy 720x480as SD TV tunerrel veszek fel, persze ha azt fel konvertálom 1280x720ba, akkor nyílván nem lesz HD minõségû.

robotnyk
a második természetesen, mivel a játék 16:9ben megy, még szép hogy torz a 4:3.

btw, nem tudom mivel veszel fel, és mivel konvertálsz, de a konvertáláshoz avi2demuxot ajánlom
CroftManor
Na most akkor valaki mondja meg hogy melyik a jobb... Haver azt mondja amit tegnap tettem föl 4:3ba vidit, az nála torz, és összenyomott.
Most akkor ez a jobb? vagy ez?

CroftManor
Törölni kell az ACB mappájából a Title update #5öt és amikor elindítod a játékot, felkínálja az új title updatet.

elitehun
Ha jól emlékszem törölni kellett valami utolsó update-et, de lehet már javitották
Na szerintem ma sem jutok hozzá. Bár azért lehet letöltöm. Mi volt nálad a probléma a DLC-vel, csak hogy tudjam?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

rayman12
Nekem mind kettõ nagyon tetszik, tény hogy az 1 sokkal monotonabb meg hát még van egy pár híbája, de nem tom valami meg fog benne lehet hogy a helyszín elvégre az jobban illik az aszaszinokhoz, vagy nem tom.

amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670

Atkamon
Hát igen, én is eltöltöttem vele pár 100 órát a 2 elõtt, de a 2 egyszerûe túl sokkal jobb xD

Kongy
én igen. 😊 és tudomásul vettem h a 2 közelébe sem érhet! 😊 De ettõl függetlenül nagyon hangulatos, és szép a grafikája.

Atkamon
Hát attól függ mennyi idõd van, meg mennyire alaposan akarod õket végigvinni 😄 Mondjuk én az elsõ részhez hozzá sem nyúltam a 2 óta xD

Megnéztem! Nem rosszak az új módok! Day 1-be az Aquadects lesz benne!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

elitehun
Sztem elég a 2-õt. Arra tuti elég idõd van
rayman12
vajon végig tudom tolni az ac1 et meg a 2 öt mielött kijön a b?

amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670

CroftManor
Ez a pálya benne van a Day 1 kiadásban is, legalábbis boxon igy volt. Am a két új játékmódot megnéztétek? 😊 nekem nagyon bejön.

Nem egy nagy szám ez a plussz pálya... nem kár érte!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

elitehun
Mért lenne szemétség? Valszeg az emberek nem a multis karakterek miatt vesznek Codex Editiont
Kicsit idegesítem már magam, hogy mibõl maradok ki!

Trajan market

Kongy
Ez szemétség, akk nem ér semmit a plusz 2 multi karakter a Codex-ben, remélem leveszik õket a bónuszok listájáról.

elitehun
Benne lesz alapból a DLC, gondolom a karakterek is
mármint a 2 plusz karakterre gondolsz!

Kongy
én arra leszek kíváncsi h a PC-sbe is alapból beleteszik-e vagy csak késõbb. 😛

Valóban.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...