7978
Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
#3530 Egyébként multiban ha fókusz killel öltök, akkor kaptok + 150 pontot a killhez. Pl ha wantedban fekszik a földön a célpont, mert vki le stunnolta, és te mellé állsz, vársz 2 másodpercet, akkor az fókusznak számít. Érdemes használni. -
xido #3529 biza..már az elején..kiírta:) -
Munszu #3528 Köszönöm szépen a választ,amúgy kit érdekelne majd egy kis multizás?:) -
#3527 Nem tudom ha észrevettétek de ha nyomtok egy E-t akkor Ezio fütyül egyet és jön egy ló :D -
doggy90 #3526 szerintem nem tudod, ez a uplayes neved, tehat ez fog latszodni a jatekban is. -
#3525 Most pedig megyek multizni. LVL 11 vok jelenleg. :) -
#3524 SPOILER VESZÉLY!!!
No, kijátszottam a fő szálat, persze maradt még tennivaló bőven! Mit is mondjak? Nagyon jó játék volt! De ezt vártam. :D Volt pár irritáló misszió, gondolok itt pl Lucrezia cipelésére, de volt pár nagyon eredeti is, mint pl mikor az őrök főnökének a ruhájában kell menni a bankba (v nem tom már hova), és közben a kommenteik alapján megtudjuk h jó irányba megyünk-e. Ez tetszett. Tetszettek az új fegyók, crossbow a legjobb mind közül. :) A harcrendszer is eszméletlen jó lett. A grafikáról már beszéltem, egy rossz pontot nem találni benne, optimalizáltságban sem. Én téll azt hittem h fele ilyen jól nem fog futni nálam, és mégis!
A végéről: A Desmondos rész sztem kicsit hosszú volt a végén, főleg a legeslegvége, amikor:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tron-szerű teremben (kajak a zene is olyan!) lépcsőkön kellett baxakodni, azzal kissé sokat szoptam. A befejezés meg OMG. Lucy meghal(?).
Várjuk a 3-at szeretettel.
@tommygear
Sequence 3-ban asszem. De az 1-ben is felvehettem volna sztem. -
Munszu #3523 Valaki tudna segíteni/válaszolni a kérdésemre?
Azt hittem azért segítő készebbek az emberek, ha már egy 'működő' képes magyar közösséget akartok...
Előre is köszönöm a válaszokat. -
#3522 Akkor ezért nem találtam én se a tescoban, de az akció meg 24i.g van xD -
Laci82 #3520 -
#3518 Igen, újra lehet játszani. Mondjuk az érdekes, h ha veszel ejtőernyőt és nem használod, akkor eltűnik. Újra meg kell venni. -
#3517 Én úgy emléxem az ejtőernyő csak egy idő után érhető el, de majd a szabónál lesz (parachute). -
ratgab #3516 Javulok már 30 %-os a győzelmi a arányom... Már level 28 vagyok! -
ratgab #3515 De nem csak oda figyel az ember... elbújhat a tömegben és a kazalban is a célpont és csak 1 dobásod van, he nem találod ki bukod a célpontot... -
#3514 itt sincs
kongy te hol vetted fel azt az armort? :D -
#3513 Valaki vett már valamelyik tescoban mert egyenlőre seholsincs! Ha valaki vett akkor az írja már meg melyikben! Gondolom hogy mást is érdekelne! -
#3512 kössz ott nem is néztem :D -
#3511 jó de már warezra megoldották csak azért kérdem -
#3510 Amúgy ejtőernyőt a Leo's MAchines side questek után lehet venni szabónál. Ezeket a küldiket meg lehet csinálni a főszál kijátszása után is? Nem tudja vki??? -
#3509 A szabótól. -
#3508 Drachen armor a CE-hez járt, kóddal kell feloldani. Tettem is fel róla képet a topikba, tegnapelőtt.
Ejtőernyőt nem tom honnan lehet szerezni. :S -
#3507 az ejtőernyő és az armorok hol érhető el? (drachen, stb) -
#3506 Egy ideig Én és HozHun tartottuk életben ezt a topikot, szinte ketten beszélgettünk a multiról, a többiek meg csak olvasták, hozzászólni még nem igen tudtak a témához. Most eljött a Ti időtök :) Most mi olvassuk a sok hozzászólást, hogy ki mit fedezett föl, kivel mi történt multiban :)
Így van ez rendjén, hamarosan ti is ugyanolyan jók lesztek, én is a nulláról kezdtem el. ^^ -
Munszu #3505 Na megvettem én is :), be is regisztráltam.
De egy kérdésem lenne,játékon belül valahol át írhatom a nevem?
Mert kicsit zavar hogy Arkimonde87, amúgy nyugodtan vegyetek fel friends list-re. :) -
#3504 Csak szerettem volna :) de már nem fogom. -
ratgab #3503 friend list... kolléga neve.... join game.. ekkor belépsz az ő játékába
Az lenne a jó, hogy tudnánk privát meccset indítani, de ahhoz kellene min 6 ember... -
ratgab #3502 De csak hozzávetőleges irányt ad a játék... tehát viszonylag nagy körben bárki lehet a célpont... -
ratgab #3501 Nem privátba, hanem joinra! -
#3500 Én addig belépek, ha feljössz irj rám -
#3499 Oké, de privátra gondolsz? mert ott nem lenne jó -
xido #3498 hogy lehet direkt egymás ellen?
friend list alapján párosít? -
xido #3497 amit nem értek,hiszen ha lemennek és a detektor körzetében körbejárnak,a kazalban is mutatja,ha lockolható valaki:) -
ratgab #3496 Monteriggni pályát nem szeretem... látszik is, mert ott 2. lettem nem első... -
ratgab #3495 Toljunk már egy wantedet egymás ellen... kíváncsi vagyok milyen jó vagy!!! -
ratgab #3494 Pazarolod a smoke bomb-ot... én csak akkor lövöm el, ha úgy érzem tényleg kell (mikor a tetőre mászik valaki utánad, akkor smoke... felér és már stunnolom is!
Az imént Wantedba 3-an üldöztek... elbújtam egy szénakazalban és röhögtem a felettem lévő vadászon, hogy tekinget lefelé és azt várja, hogy elhaladjak alatta... mindenkit megöltek a környéken csak a kazalba nem néztek be -
ratgab #3493 Én volt olyan, hogy manhuntban az egyik társamat üldözték 2-en én meg a vadászokat üldöztem és stunnoltam őket... persze volt, hogy észrevettek és akkor game over, de akkor is összeszedtünk egy csomó pontot! -
ratgab #3492 Yep! -
#3491 Hehe, jót wanted-oztam most ratgab-al :P -
xido #3490 meg akarja mutatni,hogy egy 50es fullmaster nulláról kezdve is tud jó lenni a rutin révén:) -
#3489 Mert ki akar kapni ellenem