10388394491291745162.jpg

Off/Warez Topik, erre klikk.size

Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass

Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!

TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs

CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
  • HarryProf
    Üdv, szeretnék segítséget kérni a multival kapcs., mivel nekem még most sem működik, mivel ha rákattintok a multiplayerre, akkor kilép a singleből, át a multiba, de mikor megjelenik a login rész felugrik egy felirat (az ac-n belül), hogy "The sign-in has failed. Verify your installation and internet access."

És most mit lehet tenni? Van internet, Uplaybe regisztrálva vagyok, sikeresen beléptem a game launcherbe is, megadtam a serialt, amit el is fogadott. Próbáltam már kikapcsolni a tűzfalat (egyébként engedélyezve van mind a 4 ACB "alkalmazás" a tűzfalon), vírusírtót, de akkor is ugyanezt írta ki. Többször ellenőriztem, hogy jól írtam-e be a jelszót, felh.nevet, és azzal sem volt probléma.
    (Továbbá a singleben megjelenik, ha valaki friend bejelentkezett.)
    Van valami ötletetek mi lehet a probléma/mivel lehetne megoldani?