Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
Haversrác #3137 Na megvettem, és kezdek a falra mászni: 1920x1080 minden max-on Fraps 60 fps-t mutat végig, de az egérrel ha körbenézek akad mintha diavetítés lenne. Az AC2-ben semmi ilyet nem tapasztaltam, tökéletesen futtot.
Érdekes, mert ha billentyűzettel forgok körbe tökéletesen mozog.
A legújabb Prince of persia csinált ilyet, de ha a játékban kikapcsoltam a vsync-et, D3Doverrider-el vsync ON - megoldotta a problémát. NA itt is kipróbáltam ugyanezt, az egérakadás megjavult, DE minden egyes térképhez való kilépéskor 60-ról 30-ra zuhan az FPS, és cak egy ALT-TAB után ugrik vissza 60Fps-re.
Szétbasz az ideg mert konkrétan egy kisebb atomerőművem van, ez az egyik kedvenc játékom, kipróbáltam a warez verziót, de megveszem hátha az eredeti játéknál nincs ez az egér akadás oszt nesze. Az ilyen csalódások miatt mondom azt, amit meg tudok szerezni warez-on azt vegye meg a faszom!
Bocsi a dühkitörésért, de ha valaki tud orvosságot a problémámra, az írjon!(legfrissebb drivereket használom!) Előre is köszi!