7978
Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
Munszu #3161 Értem, majd be pótolom akkor feltétlenül,de csak a kövi fizetésnél maximum.
Amúgy nem kekeckedés,de el írtad Black Ops(Call of duty) Assassins Creed- Brotherhood. :) -
#3160 Ugyan ez a problémám nekem is!
Coex edition, stb, minden ok, de ingame nem kommunikál a serverekkel.
Se a multi nem megy, se a redeem, se a uplay , mindegyik szürke.
Remek....
Természetesen eddig minden multi cucc, kezdve pl a dcuniverse mmotól, a bfbc2 multiig,ment. -
#3159 Mi itt az SG-n arra törekszünk, hogy minél többen játszhassunk együtt. S mint látod, mind magyarok vagyunk. Szóval igen, lehet magyarokkal találkozni még rajtunk kívül is amúgy
Black Ops azon a gépen amid van jól futna.
A 2 nagyon jó játék, csak lassan indul be! Pótold! -
Munszu #3158 Az a baj, hogy én nem játszottam ki a 2-őt, mert Xbox-ra megvan,de nem nagyon volt kedvem játszani azon.
Új videókártyám meg most lett, GT240 ddr5(1gb) , meg 4 gb ram.. 2,7 ghz-s 2 magos proci.
Ezen jól elfutna a BO?
Később meg úgyis be szerzem a 2-őt is max.
De amúgy eddig jól hangzik, magyar szerverek vannak, vagy találkozni magyarokkal? -
#3157 Nagyon jó a multi, semmi lagg nincs! De ne csak amiatt vedd meg, mert a single is isteni! :) Sztem tartós lesz ez a multi még sokáig.
Csak a kedvenc játékmódjaimról mondanék néhány szót: Wanted, mindenkinek van 1 célpontja, neked a képernyő jobb felső sarkában kijelzett embert kell elkapnod, de közben rád is vadászik vki, vagy vkik! Ezt a bal felső sarokban látod. A lényeg h leöld a célpontodat, és ha kiszúr az üldöződ menekülj előle. A Manhunt ugyanez, csak van egy vadász és egy üldözött csapat. Az üldözöttek feladata a legizgalmasabb, mert el kell hitetni a másik csapat tagjaival, h te is NPC vagy.
Most ez így bonyolultnak hangzik, de 5 perc alatt bele lehet jönni. -
Munszu #3156 Sziasztok, a segítségeteket szeretném kérni.
Abban hogy milyen a játék, milyen a multi része/laggos,stb. és mennyi időt jósoltok neki?
Mert főképp amiatt venném meg, hogy jó kis meccseket nyomjunk,és persze hogy lehetőség van-e benne akár klánozásra, és ehhez hasonlókra?
Ja meg ha egy két szót mondanátok a játék módokról megköszönném :).
Mert ha úgy van, én holnap már lehet hogy meg is venném.
Előre is köszönöm szépen a válaszokat. -
#3155 Jólvan na. :D Ja igen, most jut eszembe h a CE-ben is benne van. :D Mindjárt aktiválom is a bónusz kódot. :D -
vzajcev #3154 Vki lefényképzte /remegössen :)/ és lefilmezte a kicsomizást is -
#3153 A Day1 kiadásban benne voltak ezek a dolgok, a többiről nem tudom. -
dregnarr1 #3152 Üdv!
Lehet kapni itthon (és ha igen, hol?) olyan változatot a játékból, amiben minden ingame elérhető tartalom benne van (single pályák, karakterek, stb)? -
#3151 ja nem kell hozzá semmi? -
vzajcev #3150 Köszi az nfot. -
Metontour #3149 A tecsós változatban benne van a Harlequin meg valami aqueduct nevezetű pálya.Amúgy 24-ig van a tecsóban 5990 ért. -
Sully #3148 shift-el stunol alapbol -
#3147 Hát azt a meccset otthagytam mert mind lelépett xD Sajna a lobby örökölte a konzolos verziók rossz tulajdonságát, a várakozást. -
#3146 Te se voltál nekem. :D Amúgy a stunt mikor lehet megtanulni? Abilityknél kell beállítani majd? -
vzajcev #3145 Nemhiszem sztem. a 13-as szám miatt lehet -
ratgab #3144 Szerintem te pont nem voltál nekem célpont... legalábbis nem emlékszem, hogy kinyírtalak... -
ratgab #3143 Basszus állandóan kilépegetnek... biztos betojtak, mert én már 13-as vagyok -
#3142 persian0077, elvileg fel is vettelek. :D -
Sully #3141 Kongy mi a neved multiba? -
valaminick #3140 szaisztok!
egy hatalmas keresem lenne.. megvettem ma a jatekot a cd galaxistol, gls ki is hozta, de nemtudom telepiteni az 5-os es 6-os cab file hibás a lemezen crcs.. probaltam masik gepen is de ugyanott megall..ezt a 2 file valaki nemtudna elerhetove tenni a nekem ? lezsedtem a warez verziot de abba nincs is ilyen file es ha azt telepitem nem fogadja el a kodom hozza..
Nagyon megkoszonnem a segitseget. [email protected] a cimem ezen elerheto vagyok
köszönöm elore is -
#3139 ratgab-al toltam most a multit. Élvezetes mint mindig, PC-n is ugyanaz mint konzolon :D Majd csinálok vmikor videót belőle. Egyelőre a game tele van olyan emberekkel akiknek gőzük sincs mit kell csinálni. -
#3138 Volt ez már probléma a 2-ben is... Nem értem, miért nem tudnak valamit kezdeni vele... -
Haversrác #3137 Na megvettem, és kezdek a falra mászni: 1920x1080 minden max-on Fraps 60 fps-t mutat végig, de az egérrel ha körbenézek akad mintha diavetítés lenne. Az AC2-ben semmi ilyet nem tapasztaltam, tökéletesen futtot.
Érdekes, mert ha billentyűzettel forgok körbe tökéletesen mozog.
A legújabb Prince of persia csinált ilyet, de ha a játékban kikapcsoltam a vsync-et, D3Doverrider-el vsync ON - megoldotta a problémát. NA itt is kipróbáltam ugyanezt, az egérakadás megjavult, DE minden egyes térképhez való kilépéskor 60-ról 30-ra zuhan az FPS, és cak egy ALT-TAB után ugrik vissza 60Fps-re.
Szétbasz az ideg mert konkrétan egy kisebb atomerőművem van, ez az egyik kedvenc játékom, kipróbáltam a warez verziót, de megveszem hátha az eredeti játéknál nincs ez az egér akadás oszt nesze. Az ilyen csalódások miatt mondom azt, amit meg tudok szerezni warez-on azt vegye meg a faszom!
Bocsi a dühkitörésért, de ha valaki tud orvosságot a problémámra, az írjon!(legfrissebb drivereket használom!) Előre is köszi! -
#3136 Hát, a Való Világ népszerűbb... :) Az jobban kell a népnek... -
vzajcev #3135 Csak? -
#3134 Na, második a topic a népszerűség listán xD -
doggy90 #3133 engem is vegyetek fel nyugodtan, norcii90 a nevem. -
Sully #3132 nincs benne sztem -
#3131 Valaki tegyen már fel a multiból videót, kíváncsi vagyok pcn milyen :)
Vajon a Tesco-s változatban benne van a Harlequin? -
ratgab #3130 Manhuntban nem tudsz semmit tenni csak rohanni vagy smoke bomb és akkor lecsaphatod!
Assassinate-ben meg bárki megölhet bárkit! -
ratgab #3129 Hirtelen tetőre repítés annyi, hogy odaállsz a zászló mellé... -
#3128 Jah XD most néztem ráadásul a neten hogy Moszkva ubiék szerint Lengyelországban van.
-
#3127 Azt hiszem találtam egy kis figyelmetlenséget. A térképet ha megnézitek a mai Magyarországot látjátok, pedig szerintem az 1500 as évekbe még nagy Magyarország volt. -
xido #3126 hú hát ezt a vadász/vad dolgot,miért nem csaphatom le,ha észreveszem,hogy rám állt meg ilyenek:D -
#3125 A szinglibe nézz bele feltétlenül... mert megtanít olyan dolgokra, amin multiba hasznát fogod venni. pl hirtelen a tetőre repítés stb. meg a kezelőfelületet is megtanítja. -
#3124 Mit nem értesz? -
xido #3123 hááát..nekem kicsit káoszos a multi..legtöbbször csak véletlenül trafálok bele és sok dolgot nem értek vagy direkt felbosszant:)))) -
Csavez #3122 Wireless controller,de szoftver kellett neki és felismerte.
Azért köszi :D.
"mint az előzőknél"..