7978
10388394491291745162.jpg

Off/Warez Topik, erre klikk.size

Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass

Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!

TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs

CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
  • Munszu
    Értem, majd be pótolom akkor feltétlenül,de csak a kövi fizetésnél maximum.
    Amúgy nem kekeckedés,de el írtad Black Ops(Call of duty) Assassins Creed- Brotherhood. :)
  • EndreMan
    Ugyan ez a problémám nekem is!
    Coex edition, stb, minden ok, de ingame nem kommunikál a serverekkel.
    Se a multi nem megy, se a redeem, se a uplay , mindegyik szürke.
    Remek....

Természetesen eddig minden multi cucc, kezdve pl a dcuniverse mmotól, a bfbc2 multiig,ment.
  • Kongy
    Mi itt az SG-n arra törekszünk, hogy minél többen játszhassunk együtt. S mint látod, mind magyarok vagyunk. Szóval igen, lehet magyarokkal találkozni még rajtunk kívül is amúgy

Black Ops azon a gépen amid van jól futna.

A 2 nagyon jó játék, csak lassan indul be! Pótold!
  • Munszu
    Az a baj, hogy én nem játszottam ki a 2-őt, mert Xbox-ra megvan,de nem nagyon volt kedvem játszani azon.
    Új videókártyám meg most lett, GT240 ddr5(1gb) , meg 4 gb ram.. 2,7 ghz-s 2 magos proci.
    Ezen jól elfutna a BO?
    Később meg úgyis be szerzem a 2-őt is max.
    De amúgy eddig jól hangzik, magyar szerverek vannak, vagy találkozni magyarokkal?
  • Kongy
    Nagyon jó a multi, semmi lagg nincs! De ne csak amiatt vedd meg, mert a single is isteni! :) Sztem tartós lesz ez a multi még sokáig.

Csak a kedvenc játékmódjaimról mondanék néhány szót: Wanted, mindenkinek van 1 célpontja, neked a képernyő jobb felső sarkában kijelzett embert kell elkapnod, de közben rád is vadászik vki, vagy vkik! Ezt a bal felső sarokban látod. A lényeg h leöld a célpontodat, és ha kiszúr az üldöződ menekülj előle. A Manhunt ugyanez, csak van egy vadász és egy üldözött csapat. Az üldözöttek feladata a legizgalmasabb, mert el kell hitetni a másik csapat tagjaival, h te is NPC vagy.

Most ez így bonyolultnak hangzik, de 5 perc alatt bele lehet jönni.
  • Munszu
    Sziasztok, a segítségeteket szeretném kérni.
    Abban hogy milyen a játék, milyen a multi része/laggos,stb. és mennyi időt jósoltok neki?
    Mert főképp amiatt venném meg, hogy jó kis meccseket nyomjunk,és persze hogy lehetőség van-e benne akár klánozásra, és ehhez hasonlókra?
    Ja meg ha egy két szót mondanátok a játék módokról megköszönném :).
    Mert ha úgy van, én holnap már lehet hogy meg is venném.
    Előre is köszönöm szépen a válaszokat.
  • Kongy
    Jólvan na. :D Ja igen, most jut eszembe h a CE-ben is benne van. :D Mindjárt aktiválom is a bónusz kódot. :D
  • vzajcev
    Vki lefényképzte /remegössen :)/ és lefilmezte a kicsomizást is
  • Kongy
    A Day1 kiadásban benne voltak ezek a dolgok, a többiről nem tudom.
  • dregnarr1 #3152
    Üdv!

Lehet kapni itthon (és ha igen, hol?) olyan változatot a játékból, amiben minden ingame elérhető tartalom benne van (single pályák, karakterek, stb)?
  • Kongy
    ja nem kell hozzá semmi?
  • vzajcev
    Köszi az nfot.
  • Metontour
    A tecsós változatban benne van a Harlequin meg valami aqueduct nevezetű pálya.Amúgy 24-ig van a tecsóban 5990 ért.
  • Sully
    shift-el stunol alapbol
  • Kongy
    Hát azt a meccset otthagytam mert mind lelépett xD Sajna a lobby örökölte a konzolos verziók rossz tulajdonságát, a várakozást.
  • Kongy
    Te se voltál nekem. :D Amúgy a stunt mikor lehet megtanulni? Abilityknél kell beállítani majd?
  • vzajcev
    Nemhiszem sztem. a 13-as szám miatt lehet
  • ratgab
    Szerintem te pont nem voltál nekem célpont... legalábbis nem emlékszem, hogy kinyírtalak...
  • ratgab
    Basszus állandóan kilépegetnek... biztos betojtak, mert én már 13-as vagyok
  • Kongy
    persian0077, elvileg fel is vettelek. :D
  • Sully
    Kongy mi a neved multiba?
  • valaminick
    szaisztok!

egy hatalmas keresem lenne.. megvettem ma a jatekot a cd galaxistol, gls ki is hozta, de nemtudom telepiteni az 5-os es 6-os cab file hibás a lemezen crcs.. probaltam masik gepen is de ugyanott megall..ezt a 2 file valaki nemtudna elerhetove tenni a nekem ? lezsedtem a warez verziot de abba nincs is ilyen file es ha azt telepitem nem fogadja el a kodom hozza..
    Nagyon megkoszonnem a segitseget. [email protected] a cimem ezen elerheto vagyok
    köszönöm elore is
  • Kongy
    ratgab-al toltam most a multit. Élvezetes mint mindig, PC-n is ugyanaz mint konzolon :D Majd csinálok vmikor videót belőle. Egyelőre a game tele van olyan emberekkel akiknek gőzük sincs mit kell csinálni.
  • Atkamon
    Volt ez már probléma a 2-ben is... Nem értem, miért nem tudnak valamit kezdeni vele...
  • Haversrác
    Na megvettem, és kezdek a falra mászni: 1920x1080 minden max-on Fraps 60 fps-t mutat végig, de az egérrel ha körbenézek akad mintha diavetítés lenne. Az AC2-ben semmi ilyet nem tapasztaltam, tökéletesen futtot.
    Érdekes, mert ha billentyűzettel forgok körbe tökéletesen mozog.
    A legújabb Prince of persia csinált ilyet, de ha a játékban kikapcsoltam a vsync-et, D3Doverrider-el vsync ON - megoldotta a problémát. NA itt is kipróbáltam ugyanezt, az egérakadás megjavult, DE minden egyes térképhez való kilépéskor 60-ról 30-ra zuhan az FPS, és cak egy ALT-TAB után ugrik vissza 60Fps-re.
    Szétbasz az ideg mert konkrétan egy kisebb atomerőművem van, ez az egyik kedvenc játékom, kipróbáltam a warez verziót, de megveszem hátha az eredeti játéknál nincs ez az egér akadás oszt nesze. Az ilyen csalódások miatt mondom azt, amit meg tudok szerezni warez-on azt vegye meg a faszom!
    Bocsi a dühkitörésért, de ha valaki tud orvosságot a problémámra, az írjon!(legfrissebb drivereket használom!) Előre is köszi!
  • Atkamon
    Hát, a Való Világ népszerűbb... :) Az jobban kell a népnek...
  • vzajcev
    Csak?
  • Atkamon
    Na, második a topic a népszerűség listán xD
  • doggy90
    engem is vegyetek fel nyugodtan, norcii90 a nevem.
  • Sully
    nincs benne sztem
  • CroftManor
    Valaki tegyen már fel a multiból videót, kíváncsi vagyok pcn milyen :)
    Vajon a Tesco-s változatban benne van a Harlequin?
  • ratgab
    Manhuntban nem tudsz semmit tenni csak rohanni vagy smoke bomb és akkor lecsaphatod!

Assassinate-ben meg bárki megölhet bárkit!
  • ratgab
    Hirtelen tetőre repítés annyi, hogy odaállsz a zászló mellé...
  • rayman12
    Jah XD most néztem ráadásul a neten hogy Moszkva ubiék szerint Lengyelországban van.

• rayman12
    Azt hiszem találtam egy kis figyelmetlenséget. A térképet ha megnézitek a mai Magyarországot látjátok, pedig szerintem az 1500 as évekbe még nagy Magyarország volt.
  • xido
    hú hát ezt a vadász/vad dolgot,miért nem csaphatom le,ha észreveszem,hogy rám állt meg ilyenek:D
  • Prince23
    A szinglibe nézz bele feltétlenül... mert megtanít olyan dolgokra, amin multiba hasznát fogod venni. pl hirtelen a tetőre repítés stb. meg a kezelőfelületet is megtanítja.
  • elitehun
    Mit nem értesz?
  • xido
    hááát..nekem kicsit káoszos a multi..legtöbbször csak véletlenül trafálok bele és sok dolgot nem értek vagy direkt felbosszant:))))
  • Csavez
    Wireless controller,de szoftver kellett neki és felismerte.
    Azért köszi :D.
    "mint az előzőknél"..