Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Én a szénásba ugrottam az elején, behúztam az őrt, majd hátramentem a házfalhoz, a tetőn levő őrre küldtem egy csoport assassint, akik elintézték mind a 2-3-at. Ezután felmásztam a templom tetejére, onnan is leküldtem egy assassin csoportot, akik elintézték a kaput őrző öröket. Ezután már csak 1-2 őr maradt a bankárral.
Innentől több megoldás van, ha teljesíteni akarod a szinkront, akkor odasomfordálsz az egyik padhoz kihasználva tömeget és onnan kapod el, vagy megölöd a bankárt méregnyíllal/assassinokkal.
Méregpenge/nyíl sok mindenre jó. Egyrészt vicces. másrészt nem veszik észre, ha nem szemből szúrsz (méregnyíl még észrevehetetlenebb), valamint zavart kelt, elvonja az őrök figyelmét, a mérgezett egér elkezdi kaszabolni a körülötte levőket, stb. Az egyik leghasznosabb cucc.
Miután végeztél, van fent az egyik póznán egy madártoll, onnan pedig leugorva ejtőernyővel (Leonardo küldetéseivel ekkorra már illik végezni) el tudod hagyni a veszélyzónát.
Ez az assassin toborzás, fejlesztés dolog nagyon nagyot dob a játékon:) Van már 4 lvl9-es és 7 lvl6-8-as pajtásom, csak úgy írtják a katonákat:)
A nyílzáporos fícsör pedig már-már cheat kategória:)