7978
10388394491291745162.jpg

Off/Warez Topik, erre klikk.size

Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass

Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!

TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs

CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
  • elitehun
    Már mindenki megkapta csak én nem? :SSS
  • xido
    menet közben próbálj még leszedni legalább egy közeledő ostrom tornyot
  • Gundark1234
    Grat hozzá. Én még csak most bontogatom az enyémet. Képet meg azért nem fogok rakni mert tönkrement a fényképezőm. A telefonomon lévő meg zsírgagyi.
  • vzajcev
  • Empty
    Hiába csinálom a lenti videó alapján! Desynchronized és újra kezdi!
  • vzajcev
    Biszog Kongy-nak már tuti müxik, nem írt egy ideje
  • xido
    lehet időeltolódás miatt még nem lőtték fel?
  • ratgab
    Akkor pár nem túl jó minőségű kép tőlem! Előre is elnézést nem vagyok nagy fotóművész és csak telefon állt rendelkezésemre!

• KollerN
    Működik nektek a multi? Nekem azt írja nincs szerver próbáljam újra, nálam van a gáz vagy valmit rosszul csinálok?
  • xido
    káros következmény az lehet,hogy esetleg pótolni kell majd a cuccokat nekik pénzért..legalábbis ha a Legacy logikáját követi..
  • vzajcev
    Számít az? Tűkön ülünk már xDD
  • Shep
    Kösz, nem gondoltam ,hogy lehet assassin bajtársakat hívni mindenféle káros következmény nélkül :)
  • elitehun
    áááá én még nem kaptam meg :S
    Remélem hamarosan telefonál a futár hogy itt van :D
  • xido
    még nem telepítette,várjál:)))
  • vzajcev
    Mostmár hogy lenyugodtál, multis beszámolót a népnek. Üsse kavics videó is megteszi
  • xido
    lőj amennyit tudsz,aztán úgyis elvész a város:D
  • Empty
    Máris az elején megakadni? Az Enemy Canon résznél, hogy lehet megcsinálni a feladatot? Egy sor ellenséges ágyút kiírtok aztán elvész a város? Valamit nem jól csinálok? Köszi!
  • xido
    és akkor trenírozhatod a Legacyban tovább őket:)
  • MerlinW
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Én a szénásba ugrottam az elején, behúztam az őrt, majd hátramentem a házfalhoz, a tetőn levő őrre küldtem egy csoport assassint, akik elintézték mind a 2-3-at. Ezután felmásztam a templom tetejére, onnan is leküldtem egy assassin csoportot, akik elintézték a kaput őrző öröket. Ezután már csak 1-2 őr maradt a bankárral.

Innentől több megoldás van, ha teljesíteni akarod a szinkront, akkor odasomfordálsz az egyik padhoz kihasználva tömeget és onnan kapod el, vagy megölöd a bankárt méregnyíllal/assassinokkal.

Méregpenge/nyíl sok mindenre jó. Egyrészt vicces. másrészt nem veszik észre, ha nem szemből szúrsz (méregnyíl még észrevehetetlenebb), valamint zavart kelt, elvonja az őrök figyelmét, a mérgezett egér elkezdi kaszabolni a körülötte levőket, stb. Az egyik leghasznosabb cucc.

Miután végeztél, van fent az egyik póznán egy madártoll, onnan pedig leugorva ejtőernyővel (Leonardo küldetéseivel ekkorra már illik végezni) el tudod hagyni a veszélyzónát.

Ez az assassin toborzás, fejlesztés dolog nagyon nagyot dob a játékon:) Van már 4 lvl9-es és 7 lvl6-8-as pajtásom, csak úgy írtják a katonákat:)
    A nyílzáporos fícsör pedig már-már cheat kategória:)
  • xido
    tudom már,ez nem remegős szellemképes fotó..3D,csak szemcsi nélkül ilyen:)
  • Kongy
    Na, most higgadtam, nem remegő kézzel, unboxing után, telepítés előtt:

• Kongy
    Nem azt letakartam 1 papírlappal. :D
  • Kongy
    Jólvan hát izgatott vagyok/voltam mint az állat. :D
  • xido
    direkt csinálta,nem akarta,hogy lássuk a címzett nevét:)
  • vzajcev
    Lolmá, remegő kézzel fényképezve epic
  • xido
    há' nem kell mérgezéssel szöszögni vagy korrekt társat kell találni:)
  • CroftManor
    Hú de utálom amikor multiban megmérgezel valakit, jön a társad, az meg megöli! xD Majd ti is fogtok anyázni :D mert ilyenkor a 600-7000 pont helyett csak 50et kapsz...
  • xido
    "Kedves megrendelőnk!
    Mivel kézhez kapta a codex kiadást és itt vagizik vele,jutalmat érdemel..a kézikönyvön levő serial számot csak eagle vision-ben láthatja,ha nem képes rá,így járt"
  • xido
    akkor most te vagy az első egyelőre a fejlécben:)
  • Kongy
    Lesz unboxing vidi! :D
  • xido
    ez jó kérdés,én se használtam élesben:)
    szerintem lassabban veszik észre a támadásod,akkorra már leléptél,mire a delikvens kinyúvad:D
  • Kongy
    Végre MEGÉRKEZETT

Az ACB Limited Codex Edition! (szörnyűek a képek, de remélem a lényeg látszik xD)

• Shep
    Kösz. Egyébként a mérgezett penge mire jó pontosan? Az előző részben sem igazán vágtam a dolgot.
  • xido
    dobj egy marék aprót,aztán mikor lehajol érte assassinold meg:)))
  • Shep
    A Bankárt, hogy lehet észrevétlenül elintézni?
  • destiner13
    Got it.
  • xido
    jaja..sose fogom megszokni a női nevét:)
  • ratgab
    Szerintem Hellequint akartál te mondani!

Ketten vannak ugyanis: Harlequin és Hellequin. Ők egy testvérpár a Harlequin a férfi, míg Hellequin a női karakter (Mindkettő úgy néz ki mint Joker a Batmanből). A Harlequin benne van a Steelboxban, Hellequin meg feloldható!

Mindkettő Multis karakter!!!! Max sztoriban legyilkolhatóak!
  • vzajcev
    Multiról írjatok majd, milyen lobbis ez is vagy miféle a csatlakozás módja.
  • xido
    javallanám az azonnali bontást,hogy minden benne van-e..tok,benne a lemez papírtasakban,kézikönyv a kódokkal..