Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
Őszintén szólva nekem az első 1 óra nem lesz meglepetés, de mielőtt PS3-on belekóstoltam volna, azelőtt sem volt az, ugyanis már nyáron láttam az E3 demót, abba meg kb benne volt. :P
Szal a singleből még mondhatjuk h semmit se láttam. :)
Amúgy most muszáj szólnom a harcrendszerről is kicsit, akit nem érdekel, az ne olvassa!!
Szóval van egy új opció, méghozzá a tökönrúgás. :D Ami eszméletlen hasznos az állandóan védekező ellenfelek (Pl Borgia kapitány) ellen. Nekem nagyon bejött. Az új counter attackok is jók lettek, van pár új mozdulat, pluszban még lehet afféle killstreakünk is, tehát ha lecounterezünk vkit rögtök a másik enemyt is counterben ölhetjük meg, ami nem kissé látványos. :D De ezt már CroftManor is megírta előttem asszem.