Assassin's Creed: Brotherhood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kongy
Így van, és az optimalizáció sem volt olyan remek. Minimum és maximum grafikán is volt, hogy a játék néha-néha be-beszaggatott az aláírásomban szereplõ konfigon. Azt hittem, hogy a gépem nem bírja, de nem így van. Minimum grafikán is beszaggat néha, de az a durva, hogy amúgy meg 60 fps folyamatosan.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

elitehun
Portolásra gondoltam ^^
Atkamon
Áh, egyik AC-ben sem voltak hatalmas grafikai fejlesztések pcre... 😊

tommygear
nem, ez a pénzrõl szól gyerekek 😊
elitehun
Vagy a grafikai fejlesztések stb
Vagy csak átállítják a DRM-et, lásd PoP: TFS.

Amúgy nem tudom mit kell értetlenkedni. A CDG-n is fent van a megjelenés várható dátuma.

tommygear
elhiheted
az ms pont leszarja a pc-t 😄
Kongy
nem hiszem. MS ha pénzelné jöhetne winfosra is...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

tommygear
azt mondták h késõbb jön pc-re nem akkor HA kész lesz 😄
november óta kész van már a pc verzió sztem csak keményen lepénzeli az M$ meg a sony az ubisoftot
Atkamon
Nem kétséges, azt mondtáák több interjúban is, hogy mindenképpen jön... Csak hát nem mindegy, hogy mikor...

Kongy
Na jó, az lett mondva, hogy novemberben jön mindkét konzolra és majd, ha kész lesz PC-re... nekem ez olyan mintha kétséges lenne.

tommygear
miért lenne kétséges? el lett mondva számtalanszor hogy jön pc-re
a hivatalos oldalon is ott van h jön pc-re, max a megjelenési dátum nincs még bejelentve
Kongy
a buzi uborkaszaft nem is jelentette még be... PC-re
még maga a port is kétséges, de a dátum tavasz elejére tehetõ szerintem.

tommygear
inkább március lesz belõle sztem
rayman12
Pc re mikor jön ki? azt olvastam január-február. ígaz ez?

amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670

CroftManor
olyan nehéz kivenni a boxból a brotheroodot, mert azt mondja: gyere multizni xD

Nothing is True, Everything is Permitted

Játsz egy kicsit a 2-vel aztán tedd be a Brotherhoodot. Pedig szembeötlõ a változás, föleg ami a karakterek kidolgozottságát illeti.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

robotnyk
max nem vetted észre. 😊
CroftManor
Én vitatnám a szebb, látványosabb dolgot, én nem vettem észre 2 hónap alatt h jobb lenne a grafikája, elvégre ugyanazt a motort használja, mint az AC2.

Amennyit én olvastam azt írták januárban. Dátumot nem láttam.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Szebb lett, jobb a grafikája, de nem annyival hogy nagy gépfejlesztést igényelne. Akinek az AC2 ment szerintem annak tuti fog menni ez is.
XBox360-on nálam nem volt frame rate gond.

tommygear
<#eljen>
balee4
Szebb, látványosan szebb, a látótávolság nagyobb, a fények, a HDR sokkal szebb, a karakterek kidolgozása is részletesebb. De olyan számottevõen ne fog nõni a gépigény, PS3-on 1080p-ben is tökéletesen fut.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Atkamon
Hát, boxon már a 2-ben sem volt tökéletes a frame rate... De igen, sokkal nagyobb a terület, meg én azért vettem észre egy-két grafikai változást a 2-höz képest, fõleg a karaktereken.

robotnyk
ez lehet, viszont a fõ helyszín sokkal nagyobb terület, mint az AC2es városok. btw, xboxon sem tökéletes a frame rate.
A CDG szerint feb 11.

tommygear
<#wow3><#wow3><#wow3><#wow3><#wow3><#wow3><#wow3><#wow3>
lolSL
eltelt egy csomó idõ, jöttek ki új vga-k meg prociak
persze hogy erõsebb gép kell majd 😄

tommygear
semmi grafikai fejlõdés nem volt a 2höz képest, miért kéne erõsebb gép hozzá?
ha meg a kinézete ugyan az de erõsebb gép kell hozzá az kicsit fail lenne
lolSL
csak a kinézete ugyanaz, a gépigénye tuti nem 😄

elitehun
100% hogy jön PC-re. 99% hogy április elõtt jelenik meg
tommygear
ugyan az lesz mint a második részé
KollerN
Ha egy hivatalos gépigényt kiadnak én már megnyukszok a megjelenésel kapcsolatban, addig még bármi lehet sajna 😞

CroftManor
remélem még jan 20 elõtt kijön, mert akkor jár le a goldom 😞

tommygear
<#eljen>
Áhá. Hú, már rég voltam fenn a LIVE-on.
Kicsit utánna néztem és ahogy írod egy új pálya és egy új játékmód jön. Az új játékmódban egy kincsesládát kell birtokolni, amolyan "Capture the Flag" típusú mód lesz, ami mindenképpen egy új színfolt.
És ingyenes lesz ez a DLC is, mint az elõzõ. Szeressük az ilyet, rendesek az Upisoftnál.

CroftManor
Igen, tegnap jelent meg a multi menüjében a híreknél. Lesz egy új játékmód, illetve egy új pálya. Valami olyasmi, hogy el kell lopni a másik csapattól valamit és nekik meg vissza kell szerezni, nekünk meg meg kell akadályozni.
Ja és lehet te nem tudsz róla, de Rómához kaptunk egy napsütötte pályát is. Rome- Dusk

Igen? Most jön valami új DLC?

Jó a multi, nem unalmas, csak egy idõ után. Eléggé egyedi amúgy. Azt nehéz megmondani, hogy e miatt érdemes-e megvenni a játékot, viszont ha egészében tekintjük akkor mindenképpen jó vétel, mert kapsz mellé egy kb AC2 hosszúságú single player játékot. Ami szerintem nagyon jól sikerült. Tehát mindent tekintetbe véve jó vételnek számít szerintem.

Prince23
Ez is akkor fog megjelenni. Március eleje, közepe felé.

CroftManor
A kettõ is kb március környékén jelent meg pcre.

tommygear
vmi info jó lenne már
Kongy
Aggódok a PC-s verzió miatt.
Sokan február 11-et, 22-t, meg március 26-ot írnak...
Egyik dátum se olyan biztató, de a március 26 az mindennek a teteje. Március 5-re még azt mondanám h ok. Február 11 nagyon jó lenne... de nem az lesz.

CroftManor
hát én nov 19. óta tolom, a megjelenés napja óta. És így majdnem 2 hónap elteltével kezdem azt mondani hogy már jöhetne valami új. De a hónapban jön amúgy a 2. dlc pack. új pályával és új játékmóddal.

tommygear
a multi miatt érdemes megvenni am? vagy unalmas?
CroftManor
arca kicsit más. végülis mindegy. Amúgy egy csomó bugba lehet botlani a multiban. pl nem lehet leszúrni a másikat xD

tommygear
sztem ugyan olyan
CroftManor
egyébként Ezio elég gázul dobja le a smoke bombokat. Nem is értem minek kellett rajta változtatni. Amit még észrevettem h Rebeca most sokkal csúnyábban néz ki, vagy öregebbnek tûnik. ac2 vs acb

elitehun
Próbáld megunni a Borderlands-et. Sztem elég sokáig tartana <#zavart1>
tommygear
lesznek