7978
10388394491291745162.jpg

Off/Warez Topik, erre klikk.size

Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass

Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!

TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs

CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
  • Kongy
    Rám pénteken ne számítsatok. :D Én ráfekszek a single-re. Ha azzal végeztem, jöhet a multi! :P
  • ratgab
    Baromi sok achi van ebben a játékban (+1 fav)
  • xido
    jah..én egyet sem vettem,volt is 4 nap legalább...épp ma értem a végére minden helyszínen,most kraftolgatok meg lehet veszek még 1-2 épületet pluszban,hozzák a pénzt automatice:)
  • xido
    mikor végére értem,új mentéssel megpróbáltam,de bántották a fülemet az olasz színészek,annyira megszoktam már minden hangot:)
  • Prince23
    Így már érthető, hogy te a dobozost várod.

pl. én a Witcher 2-t kizárólag dobozos verzióba fogom beszerezni. illetve a Mass Effect 3-at is :)
  • ratgab
    Pedig nem sűrűn veszek 0. nap játékot, de ez most kivétel!

Egyébként az imént nézegettem a játék Wikia oldalát, de kár volt, mert még jobban várom a pénteket!
  • ratgab
    Jó is az a Steam én is kedvelem (én 6 hónapja használom és az elmúlt 2 hétben is vásároltam rajta: Rome Total war 2,5 ejró, Medieval 2 Total War szintén 2,5 ejró)! Nekem az eddigi AC-k is dobozosba vannak meg, így adja magát, hogy ez is az lesz és mivel multis így kell 0 day, ezért veszem a CDG-től a 1st Day Steelbook kiadást már pénteken!

• Prince23
    60 eurót nem adok steamen ki. Várok míg nem lesz olcsóbb. Húsvéti akcióra hátha összejön vmi...

AC2-m is steames, tehát én mindenképpen ragaszkodom ehhez a verzióhoz. az elmúlt 3 hónap elteltével nagyon steam buzi lettem :D
  • ratgab
    Project Legacy-ban 2 nap kemény próbálkozás után végre összecraftoltam a 11 hajót (11 carrack 11 millió florin értékben), ebből 3-at vettem... a többi craftból jött (9.-nél szerencsém volt, mert a craftolás végén duplázta a gép az eredményt: 1 hajó helyett 2 esett!)

Mire kezemben a Brotherhood a Legacy-val pont végzek!
  • ratgab
    Te is jössz péntektől Brotherhooddal multizni? Mert beszéltük itt a többiekkel, hogy össze kéne állni sg-ről páran és akkor nem hulla ismeretlenekkel tolnánk a multit, hanem összebeszélnénk és közösen.
  • Prince23
    Mindenképpen
  • ratgab
    Mert jobb lehet a feeling, hogy egy olasz történetben olaszul beszélnek, de az angol feliratból érted, hogy mi van! De jó hír, akkor majd végigküldöm én is úgy!
  • elitehun
    Persze én másodjára úgy játszottam végig :D
    Csak vicces volt amikor Desmond meg Lucy is olaszul dumált XD
  • Prince23
    Lehet amúgy, nekem a steames verzió van meg és tartalmazza az angol és olasz nyelvi beállításokat.
  • Prince23
    Én

miért?
  • ratgab
    Egyáltalán lehet olyat?
  • ratgab
    Valamelyikőtök nem tolta a 2. részét olaszul angol felirattal?
  • ratgab
    Szóval benne van a férfiak legnagyobb ellensége...
  • ratgab
    Term. nem fogok egy játék miatt éhezni... hülye azé nem vagyok... most van rá keret.
  • ratgab
    Aki nem játszik, vagy soha nem játszott számítógépes játékkal annak ez kidobott pénz... még akkor sem értik meg, hogy mit tudok órákat a gép előtt tölteni, ha egy fillérembe nem kerül (á la warez).

Nekem ilyen családot dobott a gép (tolerancia nulla)..., de azért szeretem őket!
  • Kongy
    Persze ezt nem azért mondom, mert nem lenne jó, hogy néhány szót olaszul mondanak! Ez egyfajta feelinget ad az egésznek. Az más kérdés, hogy kicsit furcsa. :D
  • Kongy
    Ja, persze, előre utazunk a jövőbe és kinyírjuk Shakespeare-t mielőtt elköveti élete legnagyobb bűnét, és megírja a Rómeó és Júliát (csak vicc).

Tudod VAN olasz nyelv alapból a játékban! Ingame lehet is változtatni akár csak a 2-ben! De amúgy téll elég fura h alapjába véve az angol nyelv téll angol, de vannak olasz megjegyzések, szavak is, gondolok itt pl ilyenekre hogy: va bene, merda, requiescat in pace...stb. Most vagy ez vagy az. AC1-ben sem volt arab duma.
  • xido
    különben meg miért nem írták bele mellék küldetésként Veronát,hogy a Capulet és a Montague családnak kell megbízásokat csinálni?:)))
  • xido
    bezzeg arra nem,hogy mindenki angolul beszél a régi időkben,mint a csillagkapuban az összes idegen lény,tudom,nyelv választás:)
    viszont tényleg csúnya spoiler,hogy Desmondék hol folytatják...bár sajnos valahol én is olvastam már:)
  • Kongy
    Őszintén szólva nekem az első 1 óra nem lesz meglepetés, de mielőtt PS3-on belekóstoltam volna, azelőtt sem volt az, ugyanis már nyáron láttam az E3 demót, abba meg kb benne volt. :P

Szal a singleből még mondhatjuk h semmit se láttam. :)

Amúgy most muszáj szólnom a harcrendszerről is kicsit, akit nem érdekel, az ne olvassa!!

Szóval van egy új opció, méghozzá a tökönrúgás. :D Ami eszméletlen hasznos az állandóan védekező ellenfelek (Pl Borgia kapitány) ellen. Nekem nagyon bejött. Az új counter attackok is jók lettek, van pár új mozdulat, pluszban még lehet afféle killstreakünk is, tehát ha lecounterezünk vkit rögtök a másik enemyt is counterben ölhetjük meg, ami nem kissé látványos. :D De ezt már CroftManor is megírta előttem asszem.
  • elitehun
    Szerintem semmi spoiler nincs benne. Még jó hogy olasz rendszáma van a kocsiknak XD
  • Reg5
    Hogyne lenne spoiler. Hanyagolnom kéne ezt a topikot mert nem marad semmi meglepetés, mire megjelenik :(
  • Kongy
    Amúgy ha nem túl nagy spoiler elmondom, hogy a második szekvencia elején Desmonddal kalandozunk a modern Monteriggioni-ban. Ééés képzeljétek el minden részletre ügyeltek francia barátaink! A városban parkoló autóknak mind-mind más(!) OLASZ (!) rendszáma van!! Az már más kérdés, hogy ugyanúgy néznek ki. :D
  • Kongy
    DA2-n már túl vagyok, engem már az ACB szippantott be tegnap/tegnapelőtt. :) Sajnos most egy kicsit várni kell, míg újra játszhatok vele. :)

Eddig csak a singlet vártam, de pár óra multi után (konzolon), már a multit is hihetetlenül várom. :D
  • xido
    hát ha nem a konyhapénzből megy el rá,akkor sok beleszólása nem lehetne a hobbidba:)
  • ratgab
    Nem rossz! Én most DA 2 lázban égek, de pénteken tuti beszippant az új játék!
  • ratgab
    Nem figyeltem, hogy megkaptam az e-mailt! Ám ezért majd hallgathatom a hegyi beszédet (idős édesanyám valahogy nem tolerálja az ilyesmit, de majd lenyugszik)...

Ezért is jobb a pick pack pont, mert amiről nem tud nem fáj neki!
  • Kongy
    lol. :D Amúgy én most AC2-zök, és már elég volt a bemelegítésből. :) Nagyon faszán feltuningolták a Game Launchert, valószínűsítem h a Brotherhood érkezése miatt (is).

• xido
    én addig prince of persiában ezio-val játszok,legalább az is akrobatikus kardos:)
  • Kongy
    Én még nem rendeltem meg, mivel Codex Editiont csak szerdától lehet. :)

de persze ha elkések a rendeléssel marad a steelbook.
  • elitehun
    Pontosabban múlthét pénteken
  • elitehun
    Viccelsz én még aznap ahogy megkaptam az e-mailt :D
  • ratgab
    Én most adtam le rá a rendelést (1st day Steelbook)!
  • ratgab
    Megrendeltétek már?
  • ratgab
    Úgy-úgy!