Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
ratgab #1578 Sajnos ez egy kicsit kényszerpálya, ha figyeled játékmegjelenések előtt a fórumokat (egyáltalán nem jó, de sajnos így van), hogy míg nagyon nincs miről beszélgetni nagy többségben előbb utóbb ellentétekbe futnak az emberek és ebből vita van!
Én nem pártolom egyik felet sem (Croftmanor-Tommygear), azért egyszer kíváncsi lennék a konzolosok mit szólnának, ha egy pc-s mondogatná, hogy ő már játszik a játékkal és ilyen jó olyan jó, meg már rongyossá nyomta (Ők meg csak pár hónap múlva kapnák kézhez).
Tudom hogy a játék téma egy lófasz dolog az élet nagy dolgaihoz képest, de ezt mégis mindig olyan "jól megforgatom a másikban a kést" dolognak érzem mindig, amikor ilyen hsz-ek olvasása után (holott tudom, hogy ez az esetek nagy többségében nem szándékos beszólás: Nem ellened beszélek Croft nehogy félreértsd!!).
Croft: Mivel mi PC-sek még nem tudunk videókat felrakni, játékmenetről beszélgetni, ezért szerintem nyugodtan rakj föl videókat, hogy lássunk valamit a multiból is (Amire már jól egész jól felkészíthetnek ezek a videók)!