10388394491291745162.jpg

Off/Warez Topik, erre klikk.size

Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass

Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!

TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs

CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
  • jujugo
    Állítólag ez a topik a Játékosok fórumában van, de nekem inkább úgy tűnik, mintha Gumiszoba vagy dühöngő lenne: egyesek úgy lehordják, aprítják a másikat, hogy a szemem elkerekedik.

Nem hiszem el, hogy ilyen piszlicsáré, lényegtelen dolgokon kell összeveszni, hogy konzolon mikor jött ki a játék és hogy pc-n még csak ezután fog.

Én is pc párti vagyok és személy szerint én is rendkívül várom az AC:B-ot , de addig is képes vagyok magam lekötni pl. tanulással, vagy azzal, hogy előszedem a másik két részt és kicsit felelevenítem a sztorit. Veszekedés és becsmérlés helyett ezeket ajánlom mindenkinek!

A Játékosok fóruma szerintem eléggé nyilvánvalóan a játékosoké, szóval platformfüggetlenül bárki hozzászólhat.Én személy szerint örülök, hogy videók színesítik a témát, mivel így legalább érdemi diskurzust is lehet folytatni a játékkal kapcsolatban, mert valljuk be őszintén, azért a következőkhöz hasonló hozzászólások nem színesítik éppen a topikot: "Jaj, már alig bírom kivárni, gyere Ezio, ments meg!" vagy "Annyit ülök a gép előtt és várom a játékot, hogy kiújult az aranyerem" stb...

Egyszóval nem értem, hogy miért kell felfújni így egy egyébként nem létező problémát és tönkre vágni vele a fórumot. Jelen esetben úgy érzem, hogy CroftManornak igaza van és tesz azért, hogy kicsit színesebb legyen a fórum.

Ennyit szerettem volna hozzászólni. Többet ezzel nem fogok foglalkozni, mert értelmetlen ezt a dolgot tovább görgetni: a fórum látja majd a kárát.