Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
Hoz_Hun #1278 Sose lépkedek sietve, az szerintem nem is igazi low-profile, az nem természetes viselkedés. Ha minden kötél szakad futok, de akkor úgy is mindegy. Már csak azért sem mert wantedben, amikor csak tehetem mérgezésre törekszem és nagyon óvatosnak kell lenni (csak wantedről beszélek Manhuntnál még jó hogy ki lehet szúrni akárkit, mert a préda másra sem figyel, meg ismerjük a támadót). Ha ugyanannál fordul elő többször, mert egyszer nem érdekel bármin lebukhattam. Legemlékezeteseb egy Harlequin volt, sajnos többször is célpontnak kaptam. Kiszúrt bármit csináltam (mást is). Viszont simán kinyírt bárkit. Nem akarom azt mondani hogy csalt, mert nem nagyon tudo róla, hogy lehet-e egyáltalán. Ilyen szélsőséges esettel nem találkoztam, de vannak olyanok, akik úgy wantedeznek hogy közben folyamatosan szkennelik a környezetüket. Ja és nem használtak Templar Visiont.
El nem tudom képzelni, mennyit kell játszani, hogy így kiszúrjuk a low-profileos támadót wantedben.