10388394491291745162.jpg

Off/Warez Topik, erre klikk.size

Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass

Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!

TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs

CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
  • Hoz_Hun
    48 szinten vagyok és kezd nagyon frusztráló lenni az MP. Csak erről a szintről kapok ellenfeleket (azaz 45-50-ig). Sajnos hihetetlen emberekkel futok össze.
    Tagnap volt egy bohóc akit ötször (nem túlzok tényleg ötször) jelölt ki célpontnak a gép. Mind az ötször Chrage+Stunolt. Ebben az a szép hogy minden alkalommal sétáltam, ebből kétszer Blendelve a tömegben (és erre a suttogás nem magyarázat még ha átállította is a hangszóróját). Szóval 4 variáció van: 1. kibaszott-kurvanagy mázlija van. 2. szuperember, akinek természetes 6. érzéke csalhatatlanul megmondja ki az üldöző. 3. Csal 4. Bug: beragadt a Templar Visionja. (az meg sem említem hogy-hogy a rákban töltődött fel a cool down-ja…)
    Ha azt hiszed ez az utolsó vicc, hát nem. Sajnos rendeget buggal találkozok. Eltűnik a hud, stb. Egyszer beragadt a Disguise-em. Egy Wanted alaklmával beragadt azaz a 15 másodperc lejárta után nem változtam vissza a saját karakteremmé. Kb 5-6 percig futkostam így, míg valaki ki nem nyírt. Jó békés volt mert nem nagyon talált meg senki.
    De ezt leszámítva is sokszor szopás az egész. A Manhunton megint öszefutottam egy Stunolos brigáddal. A taktikám az, hogy azonnal kilépek a meccsről. Az ilyen a köcsögkkel nem lehet mit kezdeni. Sajna az a baj, hogy vissza se kapod az irányítást így ez kivédhetetlen. Remélem Ubisoft hamarosan orvosolja ezt. Én rögtön kilépek senkire és semmire tekintet nélkül, mert 1. nem idegsítem magam 2. az időm drága ilyen marhaságokra. 3. látam hogy többen is kilépnek, így megszűnik a mecs és szophatják le magukat a köcsögök. Reméltem hogy ez nem fog elterjedni, de ez már a sokadik hogy pár aljas ember a programhibát kihasználják és tönkreteszik más játékélményét.