Battle Of The Immortals [MMORPG]
-
Szilinnyo #736 Sziasztok.
Lenne egy óriási kérdésem hozzátok !
Bonyorúlt de megpróbálom leírni értelmesen.
Én ugye nagyon sokat battlézok. Van mikor reggelig eventezek.
Egyik nap( aug 25-26 nem tudom pontosan) feltörték az accountom és elvették a petem és a cointsom(nem volt sok 600-700k)
De a BAG-ban voltak cuccok amiket sosem láttam és nem adhatta át mert nem lehet velük se tradélni se eladni.Ja és ezt sem értem,hogy ugye én fent vagyok a nap 20 órájában.Boltot nyitottam aznap és aznap ki is raboltak.Pedig ugy tudom,hogy ha valaki fel akar jönni a nickemmel akkor engem auto. ledob.De nem dobott!Mégis azt írta,hogy 6 nap mulva törlődik a karim(pedig még aznap fent voltam és játszottam)Kérem aki tud segíteni nagyon megköszönném(egy 81mgusrol és egy 60 champrol van szó)Nem nagy karik de nem szeretném újra elkezdeni hisze rengeteg időt belefektettem és fizettem is rá egy keveset.(Abyss szerverén.Remélem tudtok valami megoldást.Írni feleslegesen nem írok a rendszernnek mert a cuccaim vissza nem kapom de kiváncsi vagyok hátha van valami megoldás.(Fére értés ne essék nem cuccra fáj a fogam , cucc nem kel se pet semmi! csak a karim akarom.)Jelszót nem tudok sajnos változtatni mert nem tudom a titkos kérdés/választ. de ha még tudnám akkor is nagyon veszélyes lenne mert mivel tudják a nick-em megint meg megint fel tudnák törni. szóval. valami ötlet?:)
Üdv: Szilinnyo