Battle Of The Immortals
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
request support
Submit a trouble ticket or speak to a PWE Customer Service Representative for further assistance. You can track the status/history of your tickets and chat via my support.
innentõl csinálod amit kell végigmész step4ig utána megadod adataid és megírod a problémád angolul
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
nekem 2napja volt érdekes dolgom 😄 várok patyval basakára 23.58kor átugrok másik reálmra szétnézni, 10sec múlva visszaugrottam ahol elõtte voltam erre akkor már 12.03volt basakának fél hpja volt elcsórta másik szövi party nos ez hogy? 😄 elég érdekes volt 10sec alatt eltelt 5perc <#idiota>#idiota>
hivatalos oldalon belépsz, fent legutolsó support gomb
És sajnos hülye vagyok ehhez szóval ha megkérhetlek akkor szépen kérlek írd le,hogy tudok ticketet írni.😊 Kezd vissza jönni a jó kedvem!
Lenne egy óriási kérdésem hozzátok !
Bonyorúlt de megpróbálom leírni értelmesen.
Én ugye nagyon sokat battlézok. Van mikor reggelig eventezek.
Egyik nap( aug 25-26 nem tudom pontosan) feltörték az accountom és elvették a petem és a cointsom(nem volt sok 600-700k)
De a BAG-ban voltak cuccok amiket sosem láttam és nem adhatta át mert nem lehet velük se tradélni se eladni.Ja és ezt sem értem,hogy ugye én fent vagyok a nap 20 órájában.Boltot nyitottam aznap és aznap ki is raboltak.Pedig ugy tudom,hogy ha valaki fel akar jönni a nickemmel akkor engem auto. ledob.De nem dobott!Mégis azt írta,hogy 6 nap mulva törlõdik a karim(pedig még aznap fent voltam és játszottam)Kérem aki tud segíteni nagyon megköszönném(egy 81mgusrol és egy 60 champrol van szó)Nem nagy karik de nem szeretném újra elkezdeni hisze rengeteg idõt belefektettem és fizettem is rá egy keveset.(Abyss szerverén.Remélem tudtok valami megoldást.Írni feleslegesen nem írok a rendszernnek mert a cuccaim vissza nem kapom de kiváncsi vagyok hátha van valami megoldás.(Fére értés ne essék nem cuccra fáj a fogam , cucc nem kel se pet semmi! csak a karim akarom.)Jelszót nem tudok sajnos változtatni mert nem tudom a titkos kérdés/választ. de ha még tudnám akkor is nagyon veszélyes lenne mert mivel tudják a nick-em megint meg megint fel tudnák törni. szóval. valami ötlet?😊
Üdv: Szilinnyo

mi a rossz benne?
Ilyen hígf0s játékkal hogy lehet játszani?
Aquarius-on vagyzunk😉
1170144G070202051007830Safb1ff itt egy ID. Aki jön segítek bármi legyen a gondja 😉))))
Gemini szerveren van magyar guild?
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
altantis square map, NPC neve: Meryl Recive Collector Tools, aztán pedig Forgaging Grounds Teleport, itt tudsz bányászni, van még egy másik lehetõség a Celebeam Cave Teleport Lv30 minimum kell hogy ide be tudj menni, itt csak 1 dolgot tudsz bánáyszni méghozzá Celebeamot, ide másféle bányász eszköz kell, ez a celebeam arra jo hogy tudsz belõle olyan itemet craftolni ami + xp-t ad szörnyek után.
Elõre is köszönöm.
Elõre is köszönöm.
Elõre is köszönöm a választ.
mondjuk nagy kari összeszed napi 2-3m lazán, kérdés te hanyas vagy? 😊