798
Battle Of The Immortals [MMORPG]
  • Szilinnyo
    Eltűnt minden karakterem..
    A gépem újra lett téve és a mailom pw-jét sem tudom. Mondjuk az nem számit mert anélkül is tudok írni a gm-knek.Elég király,hogy csak Abyss szerverén tünt el az összes karim.Most mit csináljak?
  • ToCsEk
    3féle opció van minden tárgynál

1. tradelhető
    2. bondos nem tradelhető
    3. nem treadelhető

#756 elvileg karácsony fele lesz zárt béta, de még semmi infó nincs..
  • Dreakon0330
    mikor jön ki a BOI 2 ?
  • Szilinnyo
    És mi az a nem boundos? (kaptam egy ticketet de még ne mjött rá válasz ...)
  • ToCsEk
    hátha nem boundos akkor még össze bírjátok hozni még akkor is ha nem lehet eladni, de ha boundos akkor csak te használhatod
  • Szilinnyo
    Még akkor az a kérdésem is lenne,hogy az olyan itemeket ami alatt írja,hogy cant sell és no trade azokat nem lehet levinni sehogysem? mert van egy lvl4 es gemem és eltudnám passzolni egy petért:/
  • Szilinnyo
    Nekem bal oldalt semmi sincs :D
  • ToCsEk
    nekem kb 3nap múlva válaszoltak
    itt bel oldalt megtudod nézni.
  • Szilinnyo
    neked is :)
    még egy malit sem kaptam. mikorra várható?
    Én úgy tudom,hogy ha nyitok egy supportot akkor kapok egy mail,hogy nyitottam.:/
    remélem rosszul csináltam:D
  • ToCsEk
    reggelt :)

gratula, jön mail is, meg support menüben is ott lesz bal oldalt
  • Szilinnyo
    megoldottam a levelet. a válasz az én e-malomra fog jönni? remélem jól írtam le.:D
  • Szilinnyo
    Nem tudok ticketet küldeni.4stepnél csak egy szöveg jön be :/
  • Szilinnyo
    Köszönöm!Egy utolsó kérdés.Nem írnád le ide angolul,hogy mit írjak?Nem tudok angolul webfordító segítségével beszélek mindig. de az tré:/ szóval ha megkérhetlek írd le.de nem muszáj:)
  • ToCsEk
    support utána középen

request support

Submit a trouble ticket or speak to a PWE Customer Service Representative for further assistance. You can track the status/history of your tickets and chat via my support.

innentől csinálod amit kell végigmész step4ig utána megadod adataid és megírod a problémád angolul
  • Szilinnyo
    az is szép..:) hát ha bele gondolok" pl: fent vagyok vele holnap 7 ig és azt írja h ma akarta valaki törölni a karim" bocs értelmesebben ne nemtudom leírni. Amúgy ha ez bug meg minden akkor jól van de én akkor sem értem,hogy akkor mért csak az a petem tünt el amit használtam.(amúgy supportban rámegyek a battle of the immortalsra és angol kérdések jönnek be amik egyáltalán nem segítenek:D várom válaszod :)
  • ToCsEk
    hát amikor beléptél mit írt ki mennyi időt voltál távol? abból csak kiderül hogy belépett e más :D

nekem 2napja volt érdekes dolgom :D várok patyval basakára 23.58kor átugrok másik reálmra szétnézni, 10sec múlva visszaugrottam ahol előtte voltam erre akkor már 12.03volt basakának fél hpja volt elcsórta másik szövi party nos ez hogy? :D elég érdekes volt 10sec alatt eltelt 5perc
  • Szilinnyo
    Kilépni kiléptem. de 3 órát voltam távol. és mint írtam reggel 7 ig fet voltam és azt írta ma,hogy az összes karim 6 napja törli magát. vagy ezt hogy kell mondani:D szóval szerinted ez bug vagy valami más? de az akkor is érdekes,hogy csak a legerösebb petem tünik el. de kaptam iylen dobozt amiböl lvl4gem esett(bár eladni nem tudom) meg ilyeneket.. pedig ezt se tradével se eladással nem lehet tovább juttattni. szóval? szerinted?:)
  • ToCsEk
    hát az érdekes hogy nem léptél ki mégis eltűnt pár dolgod :D de abbys szerveren láttam én is érdekes dolgokat :D

hivatalos oldalon belépsz, fent legutolsó support gomb
  • Szilinnyo
    Ja és csak a scorp petem tűnt el. a kicsik nem.
  • Szilinnyo
    De a törlést mivel magyarázod?
  • Szilinnyo
    Hu. ezt ne mondod komolyan? Szóval ez nem feltőrés?
    És sajnos hülye vagyok ehhez szóval ha megkérhetlek akkor szépen kérlek írd le,hogy tudok ticketet írni.:) Kezd vissza jönni a jó kedvem!
  • ToCsEk
    egy fél éve auqán klántársank egyik napról másikra eltűnt a pénze meg petje talán pár cucc is, valami szerver gebasz lehetett, írt ticketet de gm-ek csak petjét adták vissza coint nem.
  • Szilinnyo
    Sziasztok.
    Lenne egy óriási kérdésem hozzátok !
    Bonyorúlt de megpróbálom leírni értelmesen.
    Én ugye nagyon sokat battlézok. Van mikor reggelig eventezek.
    Egyik nap( aug 25-26 nem tudom pontosan) feltörték az accountom és elvették a petem és a cointsom(nem volt sok 600-700k)
    De a BAG-ban voltak cuccok amiket sosem láttam és nem adhatta át mert nem lehet velük se tradélni se eladni.Ja és ezt sem értem,hogy ugye én fent vagyok a nap 20 órájában.Boltot nyitottam aznap és aznap ki is raboltak.Pedig ugy tudom,hogy ha valaki fel akar jönni a nickemmel akkor engem auto. ledob.De nem dobott!Mégis azt írta,hogy 6 nap mulva törlődik a karim(pedig még aznap fent voltam és játszottam)Kérem aki tud segíteni nagyon megköszönném(egy 81mgusrol és egy 60 champrol van szó)Nem nagy karik de nem szeretném újra elkezdeni hisze rengeteg időt belefektettem és fizettem is rá egy keveset.(Abyss szerverén.Remélem tudtok valami megoldást.Írni feleslegesen nem írok a rendszernnek mert a cuccaim vissza nem kapom de kiváncsi vagyok hátha van valami megoldás.(Fére értés ne essék nem cuccra fáj a fogam , cucc nem kel se pet semmi! csak a karim akarom.)Jelszót nem tudok sajnos változtatni mert nem tudom a titkos kérdés/választ. de ha még tudnám akkor is nagyon veszélyes lenne mert mivel tudják a nick-em megint meg megint fel tudnák törni. szóval. valami ötlet?:)
    Üdv: Szilinnyo
  • ToCsEk
    113
  • Pappszii
    Te már nagyon tudsz:D lvl ed?
  • ToCsEk
    nah ki a király? :DDDDDDDDDDd

• ToCsEk

mi a rossz benne?
  • Avpfan
    Gyerekek...
    Ilyen hígf0s játékkal hogy lehet játszani?
  • Pappszii
    Hali! Posaidon szeron eladó 1 account! az alábbi karakterek vannak rajta: 89 es Chmp! ami 50%on van és megvan a90 es Sg setje! valamint egy 60 as Hrtc full 45 Sg set és a 60 as Sg set ből 4 db megvan! valamint a Chmp nek 2 erős petja is van és benne van egy magyar klánban valamint a barát listán csak magyarok vannak(25 db) akinek kell az account az írjon avyg vegyen fel msn re:[email protected] köszönöm!!!
  • ToCsEk
    kellene coin!
  • djzolee95
    Sziasztok!
    Aquarius-on vagyzunk;)
    1170144G070202051007830Safb1ff itt egy ID. Aki jön segítek bármi legyen a gondja ;)))))
  • KaBuTo666
    Ja.
  • DarkBlade
    Üdv all.

Gemini szerveren van magyar guild?
  • Grimy21
    Helló! Meg tudná valaki mondani, hogy hogyan kell boltot nyitni? Erre még nem jöttünk rá :)
  • carline12
    Sziasztok lécci segítsetek hol tudok BOI-ba piros meg kék potit venni coins-ért köszi Hali :)
  • David9317
    köszi :)

npc-nél*
  • ToCsEk
    ugyan ott ahol a többi, atlantis squaren bal oldalt ahol van a potis meg boros npc attól kcisi jobbra fönt
  • David9317
    Vki nem tudja h a berzerker melyik npc-nál tudja a skilljeit fejleszteni?
  • ToCsEk
    aquán vannak a legtöbben :D, többien elvétve 0-5ig vannak magyarok :D
  • Royalkrisz
    Ahogy elnézem kihaltak a magyarok az aquristrol.Tehát marad a szolo meg a külföldiek társasága.Vagy van esetleg eu szerver ami népes a magyaroktól ?:D:D