• sathinel
  #169
  ) nagyon kíváncsi leszek hogy a google hová áll. Az fog sokmindent eldönteni. Az új chip-ek amiket az androidos, vagy más telefonokba csináltak pont a flash, és más progik futtatását teszi gyorsabbá. Ha ezzel hoznak ki telefonokat, és sokan inkább az Apple seggét nyalják, akkor szépen piac nyílhat a google számára és saját akár chrome alapú böngészőt is kihozhat. Ha youtube, és más oldalak csak 5-6 év múlva térnek át teljesen a flash-ről, akkor az az idő alatt aki ilyen oldalakat akar nézni az csak az ő telefonjukon fog tudni.

  Kicsit hasonló lehet a CD, DVD lejátszókhoz mikor igaz voltak jó lejátszók, de milliószámra azok fogytak amik másolásvédelem nélkül lejátszották a filmet. Emlékszem hogy mesélték melyik gyártó milyen terméke nem figyeli, és az már lejátszik minden divix, mp4, stb filmet.

  Míg drága termékeket töredéke veszi meg az embereknek, addig az olcsó cuccokat amik nem korlátoznak milliók, addig lessz üzlet benne. Elég ha Ázsia nagyrésze mondjuk kínával egyetemben nem megy az Apple után csak mert lehet így nyernek piacot a saját cégeiknek.

  Ces 2010 videókon látszik milyen itouch, ipad, stb klónokat hoztak létre. Szép lenne ha még ezen a téren is beérnék az USA-t. Akugyártásban már Japán szinvonalán álltak kb 4-5 évvel ezelőtt. A quantum számítógépek terén is elöl vannak. Ezzel a lépéssel csak utat engednek szerintem feltörekvő cégeknek. Ami nem baj mert így lehet színesedik a piac.

  http://www.youtube.com/watch?v=I4QXA3wNNg8
  Pár érdekes kínai dolog, de ahogy ismerem őket minden téren egyre jobban észrevesszük majd a jelenlétüket. A lenovo is olyan megoldásokkal jött elő amin csak lepődtem. Majdnem elkönyveltem gagyi terméknek miután halottam hogy kínai kézbe került a cég. Vagyis a Lenovo lett az új név, de értitek:D